- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Fujifilm X
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Mini-ITX
- Házimozi haladó szinten
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
fgo
tag
Leírom mik a fejlemények,ahogy nem rég írtam pénteken vettem egy Note 10.1 tabletet haza vittem délután gondoltam belakom a készüléket . Összekötöttem a asztali gépemmel mindjárt ki írta ,hogy van frissítés eredetileg 4.0.4 volt rajta gondoltam oké mehet frissítette is 4.1.2-re .Minden rendben ,közben tesztelgettem , regisztráltam a Samsung oldalán + 2 hónap gari minden oké ,el kellet mennem otthonról gondoltam majd este folytatom.Haza értem be szeretném kapcsolni meg sem nyikkan,próbálok mindent semmi.Szombaton felhívom a boltot el mondom mi a probléma ,megnyugtatnak hívjam őket hétfőn cserélik ha nem oldódik meg addig a problémám.Hétfőn hívom őket kérik juttassam el a készüléket nekik meg nézik mi lehet a gond,jó elküldöm nekik kedden meg is kapják majd értesítenek ha van fejlemény.Ma felhívom őket egy hölgy veszi fel aki közli velem egy kicsit emelt hangon ,hogy frissítéssel tönkre tettem a készüléket ezért elkel küldeni a Samsung Budaörsi szervizébe ,de minimum két hét még lesz belőle velemi.Kérdezem ,hogy tudom tönkre tenni mikor a frissítés végig ment utána is használtan semmi gond nem volt vele,de biztos ez a gond mert nem szabad frissíteni ez benne van a garancia levélbe,de akkor mi a francnak adnak ki frissítést ha mezei halandó nem frissítheti ,ezt csak ők tehetnék meg .Tanácstalan vagyok a tablet kellet volna a munkámhoz erre se pénz se tablet majd valamikor ha a szervizből visszaküldik amiről azt olvastam a neten ,hogy mindenki kerülje el jó messzire , szerintetek mit tudok csinálni és tényleg nem lehet frissíteni? Esetleg keresem a Samsung ügyfél szolgálatot
Új hozzászólás Aktív témák
- Ipad Mini 5 wifi
- ELADÓ - Amazon Kindle 2024 16GB Black (ÚJ, SZÁMLÁVAL)
- Apple iPad 2025 128GB Cellular 5G 2027.04.20. Apple jótállás
- Xiaomi Pad 7 Pro 11"2 / 8GB/256GB / Szürke / Újszerű állapot / 1 év garanciával / Csak WIFI
- Huawei MatePad Pro 12.2" (2024) 12GB / 512GB Premium Gold / 3 év Alza garanciával / Makulátlan
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest