Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Computex 2025: új VGA-k és CPU-k az AMD előadásán
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Milyen processzort vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
joe357
tag
Helló. Na most mokolja a samsung szervizes a kütyüt helyben, csak kár hogy nem tudok otthon lenni csak a párom. Szenvednek vele rendesen mert már cserélt kijelzőt és alaplapot is de még mindíg csinálja a hullámos vonalat. Nektek tényleg nem csinálja ha lassan húzzátok az ujjatokat átlósan? Egyenest rajzol? Nem értem én ezt. Köszi
-
nokia112
csendes tag
válasz
koxminator #698 üzenetére
Sikerült megnéznie. Segítettek neki. Kiderült, hogy az Amerikában az összes komolyabb tablet rendelkezik magyar nyelvvel
Egyébként köszi a hozzászólásokat
-
-
banhammer
veterán
válasz
koxminator #696 üzenetére
Gondolod amerikában az átlag amerikai sejti, hogy hol lehet Magyarország?
-
koxminator
senior tag
válasz
nokia112 #695 üzenetére
Nem tudom, hogy erre itt bárki is tudná a pontos választ. Javasolom, hogy nézze meg, ha tudja, mielőtt megveszi. Menjen be a Settings > Languages and input > Language alatt , hogy lát-e magyart.
Ennél biztosabb módszer szerintem nincs. Ha normális helyen venné, biztos segít az eladó (gondolom én)
-
nokia112
csendes tag
Sziasztok!
Amerikában van egy ismerősöm és most venne tabletet és engem kérdezett, hogy mit érdemes és végül oda lyukadtunk ki, hogy mindenképpen kell magyar nyelv a cuccra. Az lenne a kérdésem, hogy az amerikában kapható Galaxy Note-okon van magyar nyelv?Ott így nevezik a konkrét példányt, ami ki lett nézve:
Model# GT-N8013-EA32ARBA választ előre is köszönöm
-
jss
aktív tag
A kérdésem igazából az lenne, hogy programtól függetlenül mennyire érzitek életképes dolognak / vagy erőltetettnek azt, hogy valaki így folyamatosan hosszú távra jegyzettömbnek használja ezt a notit?
Kiváltható vele a papír alapú jegyzetelés, vagy ez inkább csak afféle parasztvakítás a SAMU részéről? -
Mezy
csendes tag
-
fujifilm1
senior tag
Szia,
Hosszabb megbeszélésen a Papyrus-t [link]
Rovidebb memokra a FreeNote-ot használom. [link]
Ez utobbi widgetje ugy van beállítva hogy az utolso feljegyzést ki is rakja a képernyőre.
Nekem pl: Belépő kódok- kapu, -nyomtató, stb) screen lock oldás után röktön látszik.
A freenote előnye hogy kicsi és gyors. hátránya hogy egy szinten túl tanulni kell.A Papyrus nagy de alkalmas sok jegyzetre. (Mi a sok? - gyanitom hogy extra felhasználónak számitasz... ) Papyrusban stylussal irsz és ujjal lehet radirozni. király.
Ha gondolod nézd meg őket.
Üdv,
R -
jss
aktív tag
Elsősorban azért szeretnék SAMU Note-ot venni, mert napi sok órában tanulom a nyelvet, pillanatok alatt elfogy egy spirál füzet, már hegyekben állnak a betelt füzeteim. Szóval ebbe akarok jegyzetelni majd.
A kérdésem: mennyire életképes az ötlet? Ez a pen és a tábla ténylegesen használható akár hosszú távon ilyesmire, vagy ez inkább csak reklámfogás a SAMU részéről és maradjak inkább a füzetnél? Mi a vélemény erről?
Persze nem csak erre használnám, de a többire egy olcsóbb is megtenné... -
besko65
tag
válasz
koxminator #684 üzenetére
Telefonon tényleg jók az Omega romok, én személy szerint nem használtam, de tényleg sokan dícsérték.
Szerintem itt sem fog rossz darabokat kiadni a kezéből. Az pedig főleg nagy erény, hogy jól témázható rom, így biztos megtalálja mindenki a neki tetsző felületet. -
Roku
csendes tag
válasz
koxminator #677 üzenetére
T-mobile-os a készülékem minden teljesen gyári, semmit nem bütyköltem rajta. Talán amiatt vana frissítés, mert ez 8020-as nem?
-
koxminator
senior tag
válasz
banhammer #678 üzenetére
igen, főleg, hogy N8000 már Kenyában is lefrissült
kezd itt is az történni, mint a Galaxy S3 esetén: Burkina Faso, meg Csingacsgukföld előbb megkapta, mint mi magyarok
ja, aki a CSC changert felrakja, nehogy rányomjon az installra!!! mert az szépen azt a CSC-t fogja beállítani, amelyiken éppen áll a kijelölés, az pedig fucktory resettel ér fel!! csak megnézni szabad vele
-
Balage180
tag
válasz
banhammer #680 üzenetére
Ez így van Budaörs nem a szomszéd (Én zuglói vagyok és minden reggel oda járok
) De tény hogy úgy működik hogy az összes többi boltból begyűjtik a telefonokat / tabokat és heti 1-2 alkalommal hozzák viszik... így ha a szállítás napján adod le szállítás után akkor kb 1 hetet pihen a tab ezután elviszik javítani ha nem készül el a jövő heti szállításig akkor börsön vár a cucc 1 hetet és utána kapod vissza ezért ajánlottam hogy pestieknek lehet megéri bevinni mert ha olyan a hiba akkor akár meg is várható....
-
Balage180
tag
Sziasztok!
Mar regota olvasom a forumot (meg nem gyult ossze a kedv egy ilyen masinara de dolgozom rajta, egy oszegben akarom venni nem szeretek torleszteni
) a frissitesben nem ott van elasva a kutya hogy vkinek N8000re vkinek N8010e vkinek N8020a van az elozo kepen is a 8020as kapott frissitest a 8000es nem... Lenne meg egy kozerdeku eszrevetelem: A hivatalos samsung tablet, telefon szerviz a Telemax kft budaors kinizsi u. 2. (Tesco mogott) mindenki ide viszi (t,oktogon samu stb.) Akinek lassu a szervizfutar az ide vigye mert igy megsporolhatja a logisztikat ami akar egy hetet is jelenthet. Remelem mire legkozelebb hozzaszolok addigra mar a note-ron fogok irni
-
banhammer
veterán
válasz
koxminator #677 üzenetére
Azért már átérhetne ide is az a frissítés.
-
koxminator
senior tag
ez a kombó samfirmware szerint német t-mobile-os:
"GT-N8020 Germany (T-Mobile) 2013 January Android 4.1.2 N8020XXBMA3 N8020DTMBMA1"
vagy legalábbis ez áll hozzá legközelebb. A CSC lenne az érdekes, hogy az mit mutat.
Ahhoz én leszedtem a Play-ből a Galaxy S/S2 Csc changer progit, nekem pl. valamelyik JB-re frissítés elállította KSA-ra (Egyesült Arab Emirátusok).
A magyar független a XEH, de mivel a magyar t-mobile-os N8020-asnak samfirmware szerint ennek kell lennie:
"GT-N8020 Hungary (T-mobile) 2013 January Android 4.1.2 N8020XXBMA3 N8020TMHBLL1"
ezért nála nem tudom, mi van...
-
Roku
csendes tag
válasz
banhammer #674 üzenetére
Nekem tegnap este dobta fel a frissítést, de ez lényegtelen jelen helyzetben. Annyit sikerült találnom a származási helyről, hogy "Made in Korea", de gondolom ez nem jelent semmit, mert az összes onnan származik... Amit nem értek az a magyar nyelv az oprendszerben... Vagy az is alapból benne van az összesben? Az is hozzá tartozik, hogy nekem alapból a samsung.com-ra regisztrált és a magyarra külön kellett nagy gépről regisztrálnom... Vagy ez sem befolyásolhatja a dolgot?
-
Octi
aktív tag
válasz
koxminator #671 üzenetére
Tuti a németektől van. Náluk már kint van a hivatalos 4.1.2
-
Roku
csendes tag
Üdv. Van már valami a szoftverfrissítéssel kapcsolatban? Mert nekem megint frissített. Az új verzió: 4.1.2.
-
fujifilm1
senior tag
akció az androidpolice hírportálról:
ingyen elektronikus újságok 50usd értékben jan végéig.
[link]
(lehet olvasgatni szép színes ujságokat... -
banhammer
veterán
válasz
koxminator #666 üzenetére
Drága szórakozás lesz megvenni azokat a játékokat.
-
banhammer
veterán
válasz
koxminator #664 üzenetére
Tegra 2.
Az a vicc, hogy a Google Play a játékok nagy többségéről az állítja, hogy kompatibilis.
Aztán felrakom őket és:
- elindul, de egy idő után lefagy.
- el se indul.
- végtelen ciklusba kerül.És nem THD játékok, mert azokhoz tényleg Tegra 2/3 kell.
A Chainfire 3D-hez meg rootolni kell a gépet, azt meg kihagynám.
-
banhammer
veterán
Kéne írni, vezetni valami listát az induló és nem induló játékokról.
Mert kezde egyre jobban dühíteni, hogy kiadtam egy csinos összeget játékokra amik anno mentek az Acer A501-emen és most azoknak a játékoknak a harmada, fele nem megy a Note 10.1-el. -
DaeMonS
tag
válasz
koxminator #659 üzenetére
nem ertek egyet
mar csak ha azt nezzuk amiket hallani, olvasni...a garancia ugyentezessel lehet idoeltolodas...de az ugyfelekkel valo kommunikacio kezeles, visszahivas, tajekoztatas...vagyis h erezd h foglalkoznak veled-ezzel nem KELLENE gond legyen, foleg a Samsung meretu cegeknel...
de erdekessegkeppen mondom, USAban felmeres szerint az ugyfelkiszolgalok (nevezzuk backofficenak), akik telefonalnak, intezkednek stb - kb 25%kaval elegedetlenek, ez Europaban 60korul van.
Tehat, nem a temek rossz, nem a ceg rossz,csak nem jut el a megfelelo szemelyekhez a problema...-szerintem
-
joe357
tag
válasz
koxminator #659 üzenetére
Hát én már két hétnél tartok. A terézúti szervíz alatt melyikre gondolsz?
-
koxminator
senior tag
Szerintem egyszerűen elúsztak.. ma egy ügyfelem mondta, hogy a nemrég vett 7.7-es Galaxy Tabja szervízes lett, mivel az is prémium cucc, beregisztrálta, lejelentette, aztán b...ták visszahívni, csak 1 hét után.. inkább bevitte a Teréz krt-ra, de ott is 1 hétig tartott a javítás..szóval lehet, hogy az ünnepek környékén sokan vettek ilyen cuccokat, aztán a nagy számok törvénye alapján kicsit több lett a gariztatni való cucc, és ez van most...ettől függetlenül még mindig jobb szerintem, mint sok másik gyártó buzibáró hozzáállása, vagy ha egyáltalán van még itthon szervíze..persze tudom, ez azokat nem vígasztalja, akinek épp sajnos garos problémája van....
-
besko65
tag
Na ez a szégyen
Minden készülékemet Samsung prémium garanciával vettem, nem kevés pénzt áldozva rá, hogy ha valami gond lenne velük, akkor azonnal, itthonról ki sem mozdulva meg legyen oldva a probléma.
Erre most ilyet olvasni, hogy még csak arra sem méltatják az embert, hogy visszahívják, enyhén bosszantó.
Megérdemelnék, hogy megcsavargasd a fülüket. Szégyen ez rájuk nézve. -
joe357
tag
Helló. Sajnos még nem jelentkeztek, be is optam mert bementem a westendbe hogy leadom szervízbe erre látom hogy megszűnt. Király. Hívtam újra az ügyfélszolgálatot és ígéret hogy továbbítja ismét, de semmi. Pedig nagyon jó lenne mert több 10 oldalt kellett a héten is körmöltem rá és elrondítja a betűket.
-
CB
senior tag
Próbáld ki, hogy egy egyszerű műanyag hegyű tárggyal megérinted a kapacitív táblagéped, vagy telefonod kijelzőjét. Nem fog működni.
Egy egyszerű táblagép kijelzője csak érintésre, vagy azokkal a bumszli végű tollakkal működik.Gondold csak végig:Ha minden táblagép működne ezekkel a hegyes, műanyag végű tollakkal, csak olyat gyártanának (bumszlisat nem), hiszen az jobban használható lenne.
Ha aktív tollal szeretnél írni, sajnos olyan táblagépet kell venned, ami tudja kezelni (Samsung Note család, Lenovo Tablet, HTC Flyer, Asus EEE 800, stb.) youtube-on sokat találsz belőlük.
Drágábbak ugyan, de kiválóan használhatók. -
jss
aktív tag
Lehetséges -e a Note ceruzáját mondjuk egy ASUS tablettel használni?
Van azokra valami hasonló jegyzetelési lehetőség? -
banhammer
veterán
válasz
koxminator #650 üzenetére
Teljesen korrekt arany barna szine van, csak az a baj a tokkal, hogy becsukott allapotban semmi se rogziti.
-
banhammer
veterán
válasz
koxminator #648 üzenetére
Pont ilyen tokot voltam kenytelen venni (meg a szin is egyezik).
-
banhammer
veterán
Veszel hozzá horror áron HDMI kábelt.
A pontos típusszám: Samsung EPL-3PHPBEGSTD.Nem tudom mit csinál a Samsung, de egy rakat tartozék kifutott termék lett a Note 10.1-hez.
Pl. a Galaxy Tab 10.1 Book Cover Case egyszerűen beszerezhetetlen, kifutott termék lett. -
banhammer
veterán
válasz
koxminator #643 üzenetére
Amíg nem ír valaki egy normális (szájba rágós) magyar leírást arról, hogy hogyan kell rootolni, stb, stb, stb a Note 10.1-et addig hozzá se nyúlok.
Semmi kedvem leölni a tabletem. -
tipeter
csendes tag
válasz
koxminator #641 üzenetére
Köszi a választ!
Azt hiszem, inkább megvárom a hivatalosat.
Nincs gondom az angollal, de egy nem egészen 1 hetes gépet inkább nem szeretnék széjjelromolni -
koxminator
senior tag
Az a helyzet, hogy samfirmware-en N8000 és Hungary kulcsszóra a következő jön be ->> klikk
Ez a gyári független XEH kódosra való. Tehát hivatalosan és OTAn is csak 4.0.4 van.
Az általad linkelt oldal német nyelvű gépet mutat, ami érthető, hiszen ott kijött tényleg, míg nálunk még nem.
Samfirmware-ről letöltöttet szerintem csak ODINnal tudsz felrakni. Ha az angol nyelv nem ellenséged, akkor jobb inkább az XDA-n körbenézni, ott szépen leírják, mit hogyan és milyen lépésben. Persze csakis saját felelősségre!!! Ezt nem győzőm hangsúlyozni.
Az első lépés egy megfelelő CWM felrakása után a rootolás, és utána RÖGTÖN egy CSC mappa mentés illetve egy teljes ROM mentés CWM-ből (nandroid) backup-pal.
Nekem pl. a CSC-m elmászott, de majd visszavarázsolom valahogyan. Ettől persze még minden rendesen és gyorsan működik szerencsére.
-
jss
aktív tag
Sziasztok!
Nekem ez a Samu G. 10.1 Note tablet nagyon tetszene, csak az a kérdésem, hogy hogyan tudnám a képét monitorra küldeni, lehetőleg költséghatékonyan?
-
tipeter
csendes tag
Sziasztok!
Extreme Digitalban vásárolt N8000-esem van (3G+WiFi). Tudnátok abban segíteni, hogy mi a helyzet ennél a készüléknél a JB frissítéssel?
Nem vagyok nagyon otthon a témában, és elég ellentmondásos infókat olvasok magyar oldalakon is,
pl. ez is: [link]Ha letöltöm a samfirmware.com-ról a 4.1.2-es németet, akkor azt hogyan tudom rátenni?
Köszi előre is!
-
banhammer
veterán
válasz
johnwillow #636 üzenetére
A 3G, LTE modem körül van a kutya elásva.
A régió vagy ország meg nekem magas.
Ha a német ROM-ban benne van a magyar fordítás akkor miért nem lehet letölteni Magyarországról? -
banhammer
veterán
1. Milyen gyakran kell tölteni ezt a tablettet?
Amikor lemerül.
Én kb. 25% körül szoktam a töltőre rakni.
Ezeket az akkumlátorokat nem szabad teljesen lemeríteni, mert nem tesz jót nekik.2. Szükséges e védőfóliát tenni a képrnyőre, ha csak otthon használnám?
Ezt neked kell eldöntened.3. Ti használtok fóliát?
Én nem használok fóliát.
Tervbe volt véve, de még nem kaptam érdemben választ arra, hogy mennyire befolyásolja az érintőképernyő reakcióját a fólia.
Viszonylag sokat flipperezek a géppel és ott eleg fontos a gyors reakcióidő. -
Amalgam
aktív tag
Volna pár kérdésem:
1. Milyen gyakran kell tölteni ezt a tablettet?
2. Szükséges e védőfóliát tenni a képrnyőre, ha csak otthon használnám?
3. Ti használtok fóliát? -
besko65
tag
válasz
johnwillow #630 üzenetére
Nekem független N8000-es tabom van, és bizony arra is csak a németeknek jött a jb.
Vagy csak az én kis butuska tabom nem lel rá -
besko65
tag
válasz
banhammer #628 üzenetére
Én decemberben még januárt olvastam, bár tudtam, hogy a februárnak is örülhetünk.
Még tartom magam, hogy megvárom a gyárit, na de ha elpattan a húr...
Az a baj, ha egyszer elkezdi az ember a romolást, mondván, hogy már úgysem a gyári rendszer van raja, akkor ismervén magam az létező osszes főzetet felpróbálnám, és előbb - utóbb rá kellene jönnöm, hogy szarabb mint a gyári. Legalábbis a telefonjaimon eddig nem kevésszer jártam így -
Roku
csendes tag
Nem értem... Melyik frissítésről is van most szó? Mert most jelenleg mindenféle root-olás nélkül hivatalosan 4.1.1. fut a tableten. Ha mást nem, javaslom a firmware frissítést manuálisan. Remélem nem mondtam hülyeséget
-
banhammer
veterán
Nincs baj.
Egyszerűen csak késik.
Anno majd 9 azaz kilenc hónapot vártam mire a méltóságos Acer nagy nehezen kiadta az Android 4.0.3-at az Acer A501-re. -
banhammer
veterán
Egyszer talan lesz hozza frissites (hivatalos).
A nemeteknel mar kinn van a 4.1.x (nem tudom pontosan melyik).
Ha szeretsz butykolni akkor rootold es felrakhatsz ra olyan ROM-ot amilyet akarsz.
En inkabb turelmes vagyok es kivarom a hivatalos frissitest.
Remelem nem szivatja meg a Note 10.1 tulajdonosokat a Samsung, eleg friss a gep ahhoz, hogy leirjak. -
Daffchy
őstag
Sziasztok!
Tegnapi nappal Én is egy Note 10.1 tulajdonosa lettem (WiFi verzió).
ICS fut rajta, táblán szoftverfrissítésre nyomva azt mondja ez a legfrissebb.
Felraktam a Kies-t gépre, de az is azt mondja... miért nem engedi a JB-t??? -
banhammer
veterán
válasz
sztrogoff19 #611 üzenetére
Chrome-mal nem megy.
-
fujifilm1
senior tag
New flash player version. ((11.1.115.36))
Sziasztok.
van új flash player ics/JB re [link]
a gyári böngészően azonnal működik. a dolphine-ban kell még egy beállítás is.
-
fujifilm1
senior tag
Sziasztok.
van új Unlimited MultiWindow Apps a 4.1.2 JB-re.
(Bármelyik app! ablaka méretezhető lesz, megosztottan tud futni másik alkalmazással.)
az alkalmazásokat nem kell "mokolni".
robi
-
Injun
senior tag
Mi is kaptunk 50GB Dropbox tárhelyet?Ha igen akkor hogyan lehet aktiválni?
-
Roku
csendes tag
Ma talán kicsit hamar rákérdeztem erre az android problémára a samsungnál... Azt mondta az ügyintéző, hogy eddig senki nem jelentette ezt a dolgot nekik, hivatalosan nem tdudnak a dologról, de szólt az illetékeseknek. Kíváncsi vagyok mi sül ki ebből...
-
fujifilm1
senior tag
válasz
koxminator #604 üzenetére
köszi. akkor maradok a redemption-on...
-
fujifilm1
senior tag
válasz
koxminator #602 üzenetére
no és milyen?
pro contra?
mi az újbenne? -
koxminator
senior tag
Nna, az új CMA1-es német rom fel is száguldott.
Szerencsére a Darkman_RS féle CLL3-as deodexed rooted rom volt fent eddig, úgyhogy csak wipe cache és wipe dalvik cache kellett, majd egy upgrade és kész is.
-
sztrogoff19
tag
válasz
koxminator #599 üzenetére
Ez nem túl vicces ...
Egy kérdésem is lenne azért, hozzátok ...
Átmásoltam pár zenét a microsd-re mielőtt azt a tabi szűk kis nyílásába becsusszantottam (csak úgy szárazon
) és "legnagyobb örömömre" egy idióta indexképet tett be minden egyes szám elé a listában
Kérdésem, hogy ezt miként tudnám eltüntetni ? A zenéket egyébként nagy ritkán mikor hallgattam azokat a PC-n, akkor a gyári windows lejátszóval tettem, tehát onnan származhat az a gyönyörűség ...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ipad Mini 5 wifi
- ELADÓ - Amazon Kindle 2024 16GB Black (ÚJ, SZÁMLÁVAL)
- Apple iPad 2025 128GB Cellular 5G 2027.04.20. Apple jótállás
- Xiaomi Pad 7 Pro 11"2 / 8GB/256GB / Szürke / Újszerű állapot / 1 év garanciával / Csak WIFI
- Huawei MatePad Pro 12.2" (2024) 12GB / 512GB Premium Gold / 3 év Alza garanciával / Makulátlan
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest