Hirdetés
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
Új hozzászólás Aktív témák
-
apaszka
veterán
válasz
icecave #9187 üzenetére
Már gondolkodtam azon, hogy lemondjam a családi csomagot is. Vannak frissítések mik nagyon elvannak rontva náluk.
Nem a pie miatt van 💯% !
Nexuson ,Note3-mon,Iphone-on, és Xiaomi-in is! Ezek vannak a családban és mind ezt produkálja online mod_ban némely frissítés után. Mivel gyakran frissítik, így változó.
De már felhívtam és a figyelmüket erre a hibára.Szóval szerintem nem a telefon és a 9es verzió hibás ezért.
Kapcsold ki az online módot és szerintem jobb lesz.
Persze e szolgáltatás legnagyobb előnye a folyamatos kapcsolat...Szerk;
kali
Nálam sincs soha nincs kikapcsolva a bt, az nfc, és semmi kapcsolódási lehetőség!
Mivel automatizáltam a tartózkodási helyeimet tag-okkal már a note 3 óta, így ez ügyben jók a tapasztalataim a friss Android verziókkal. Egyre jobbak és kevésbé éhesek!
BT is már szinte tökéletes, mert régen azért ette az aksit ha kellett ha nem.
Nagyon jó az aksi időm.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Semmin nem változtattak, de a dizájn és az S Pen képességei fejlődtek, az akkumulátor pedig nőtt. Ráncfelvarrás, de egy ennyire működő koncepción oktalanság is lenne módosítani.
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
- Hiába van április, a hardverek nem tréfálnak
- Milyen autót vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- PlayStation 5
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nők, nőügyek (18+)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- RIOS Gépház: Terheléses támadás alatt a PROHARDVER! lapcsalád
- Akciókamerák
- További aktív témák...
- eladó Nothing Phone (2a) 12/256 black
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 24GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Honor 90 512/12GB / Újszerű állapotban / 12 hónap jótállással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest