- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Steam Deck
- Hobby elektronika
- Ízléses, masszív és praktikus mikrotorony jött a Jonsbo műhelyéből
- Hővezető paszták
- Miért fontos a regisztráció előtt elolvasni a feltételeket
- Apple asztali gépek
- Fujifilm X
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
apaszka #11696 üzenetére
Köszi! Nekem még ennél is tisztább (eredeti samsung tokban, táskában élte eddig 4 hetét). Nem nagyon esnék én neki kis csipesszel és nagy mosással, majd a szerviz biztosan megteszi ha ez a gond (nem szeretnék véletlenül karcolni, vagy vizet benyomni a készülékbe).
De sajna én inkább csatlakozó vagy ne adj isten alaplap hibára gondolok. Nem olyan kontakthiba kicsit jobban nyomom állítgatom és kicsit működik dolog.
Köszönöm mindenki segítségét!
-
Ra's al Ghul
senior tag
Hali!
Milyen problémák fordulhatnak elő ha Adhellel tiltott programok tiltva maradnak (nincs license az adhellhez ezért nem is tudom engedélyezni a tiltott programokat) rendszer frissítés telepítése alatt?
-
Ádám16
addikt
Gondolom vannak itt többen, akik Note8-ról érkeztek. A kérdéseim főként feléjük irányulna:
- Mi indokolta, hogy megvegyétek a 9-et?
- Lassult-e a Note8, vagy akár a Note9 így 1.5 évvel a kiadás után?
- Mi a tendencia a szériát tekintve, mennyire támogatják, miután kijön az új típus?
- Van-e a készüléknek valamiféle típushibája?A Note4 után átszálltam az iOS vonatra, de most ismét visszatérnék 2 évre ide, mert hiányzik jópár funkció. Az viszont nagyon tetszik "odaát", hogy nem lassult az iPhone-om, és nem késztet arra, hogy vegyek újabbat. A Note4 eladásakor már bőven voltak gondjaim a sebességgel, szeretem a fluiditást. Javasolnátok megvételre most ezt a telefont ilyen időtávra?
-
apaszka
veterán
válasz
Tom1939 #11685 üzenetére
Hát én régen dettó így voltam. Világítottam , nagyítóval néztem....
Semmi
Aztán bevittem a haverhoz a GSM boltba. Szerviz is.Mondom nem adom le még.
Ő egyből csipesz és vette ki a szöszt mit a dugó szépen bele is tolt.
Egyből jó lett és azóta se volt ilyen gond!Keress rá fényképek is voltak......
-
ace05
senior tag
Az adaptív fényerő miért kapcsol ki állandóan ? Le lehet fixálni valahogy?
-
Köszönöm, töltővel meg kábellel próbáltam már. Csak gondoltam hátha van még valami ami okozhatja. Hard reset elsőre nem működött együtt velem és túl alacsony már a töltés próbálgatni. Vezeték nélküli töltő csak az s10e a szűk családban az meg elég lassan töltene (és gazdája morogna az add ide pár órára felvetésre
).
Kali: Most jó erős led lámpával is bevilágítottam. Patyolat tiszta... Hát sejtettem, de gondoltam rákérdezek. Köszi!
-
Sziasztok!
Feleségem 1 hónapos note 9-ese nem tölthető vezetékről (vezeték nélküli működik) sem bekapcsolt sem kikapcsolt állapotban. És nem a gyakori nedvességet érez a töltőnél (akkor kikapcsolva lehetne tölteni) eset. Van még esetleg valami triviális ok (nem koszos a bemenet, több vezetékkel és töltővel is próbáltam)? Csak próba szerencse alapon kérdezem, holnap viszem vissza (de jó lenne megúszni ezt a kört). Köszönöm!
-
apaszka
veterán
-
lbence
aktív tag
válasz
Plazmacucci #11682 üzenetére
Én az ujjlenyomat mellett az íriszt használom, az arcfelismerést nem tartom olyan biztonságosnak. (Nem mintha, attól tartanék, hogy valaki nekiáll ezt kijátszva feloldani a telefonom.)
Az írisz ideális körülmények között gyorsan felold, de pl. autóban már nagyon hajlongani kell, hogy pont megfelelő szögben nézzek a készülékre.
Másodlagos feloldásnak, amikor pl.: vizes/izzadt a kezem, nekem megteszi. -
-
tylerddd
veterán
válasz
Plazmacucci #11679 üzenetére
Az írisz nálam nincs bekapcsolva, nem találtam olyan megbízható forrást, ami kijelentené, hogy 100%, hogy nem káros. Az arcfelismerés néha meglepően jó, sötétben is erősít a kijelző fényén és felold, néha hihetetlen szögekből és távolságból, van hogy bámulom fényben és semmi.
-
válasz
Plazmacucci #11679 üzenetére
Felismert, mert nem csak azt nézi.
-
-
tylerddd
veterán
válasz
Plazmacucci #11675 üzenetére
Nekem sem szimpatikus ez a megoldás, pl. én már jártam úgy hogy rokon kisgyerek kezdte babrálni a éjjeliszekrényre lerakott telefont. Felnőttek azért nem b**erálják, de kisgyerektől nem lehet biztonságban
Össz-vissz én az ujjlenyomatos feloldást preferálom pl. az arcfelimseréssel szemben, de nekem is praktikusabb lenne az előlapi olvasó. A kijelzőbe építettre viszont majd csak akkor fogok ráizgulni, ha olyan gyors lesz, mint a hagyományos.
-
-
MrCsiT
addikt
válasz
Plazmacucci #11675 üzenetére
Milyen alapon marad oldva, GPS? ..mert az kb. 50-100 méteren belül oldva marad, tehát ha otthonról/mhelyről indulva kiesik a zsebedből, akkor máris szépen feloldva marad, és ennek örülhet, aki megtalálja.
..vagy csak wifihez csatlakozva?
más: visszább írta valaki, hogy időzítve kapcsolgat ezt-azt a telón (simet, airplane módot, egyéb nem tudom mit..) energiatakarékosság miatt.
Ez vajon valami gyári alkalmazással/beállítással megy, vagy play-ből kell célszoftvert telepíteni? -
-
MrCsiT
addikt
válasz
FőDudu #11665 üzenetére
"Hatlapi ujjlenyomat olvasonal nincs kenyelmesebb megoldas" - nem tudom te hogyan tárolod a telefont, de:
1., asztalon fekve nem tudom feloldani, csak ha felemelem (egy pl. S6 Edge Plus-t nem kell emelgetni);
2., autós töltőknél szintén bukta van a hátlapi megoldással;
3., ha valaki vezeték nélküli töltőt használ ( hogy fekvőt vagy állót, az mindegy, hiszen a hátlap rá fog feküdni) az a töltés megszakítása nélkül szintén bukja a feloldási lehetőségetígy, ha csak az ujjlenyomat olvasó helyét figyelem (és nem használok pl. íriszes feloldást) akkor ezt így ebben a formában én nem tudom előrelépésként értelmezni, és azt hiszem, ezzel nem vagyok egyedül.
Ennél még a bekapcsoló gombba tett megoldás is normálisabb lenne, mert az a gomb legalább oldalt van (bár autós tartóknál már az is problémás ugye.)Abban egyetértek veled, hogy HA csak azt veszem figyelembe, hogy a hátlapi megoldások közül mennyire van jó helyen a Note 9-en a feloldó, akkor egy tokkal használva - ami rávezeti az ujjam a feloldóra - valóban egész normális helyen van.
-
kaisers
aktív tag
válasz
Plazmacucci #11634 üzenetére
Hidd el, ebben az esetben nem volt szerencsém.
-
válasz
FőDudu #11669 üzenetére
Ha nem segít, akkor rányomhatsz esetleg a hálózati beállítások visszaállítására is, a wifi, bluetooth és a mobilinternetes kapcsolatokra van kihatással, utóbbit pedig visszaállítja automatikusan a SIM kártya alapján, ezért csak a másik kettőt kell majd újra bekonfigurálni, illetve párosítani, ha van például bluetooth eszközzel használva a telefon.
-
válasz
FőDudu #11667 üzenetére
A készülék kikapcsolt állapotában egyszerre kell benyomni és úgy tartani a főkapcsolót + a Bixby + a hangerő fel gombokat, majd a Samsung logó megjelenése után felengedhetők azok, a megjelenő Recovery menüben a hangerő gombokkal lehet navigálni, kiválasztandó a Wipe Cache, a főkapcsolóval jóváhagyás, utána fel az újraindításra és ismét főkapcsoló.
-
FőDudu
veterán
Kulfoldon elek, igy a szolgaltato irrelevans.
SIM kartyat tudok cserelni, ceges kartyat magamnak allithatom be.Airplane mod nem segit, azt probaltam.
Halozatot sem talalt, 2db 0 van a tererot jelzo ikonok helyen.
(azert ketto, mert van egy T-mobile SIM is a telefonomban).Wipe cache az menubol elerheto, vagy ugy megy mint regen (bootloader/fastboot es onnan)?
-
-
FőDudu
veterán
Tegnap reggel uj frissites erkezett, 2019 Aprilisi stack...
Fel is tettem.Azota naponta tobbszor nincs mobilnet.
Lathato a kis 'H' betu, mellette a 2 nyillal, de nincs adatforgalom.
Ha kikapcsolom a Mobile Data-t es vissza, akkor sem.Csak a reboot oldja meg.
Rafutottam valami hibara az uj firmware-ben, vagy egyedi gond lehet?2 napja naponta 2-3 alkalommal elojon ez a hiba.
Gmail, weather forecast, chrome - minden csak var es semmi nem tortenik.Halozati gondot kizarnam, mellettem ulo kolleganak ment az iPhone ahogy kell.
Mit javasoltok?
(nem, factory reset nem fer bele. Tul sok cuccom van fent). -
HaliGab23
senior tag
válasz
Plazmacucci #11661 üzenetére
Ezen is gondolkoztam már, izgalomba tud-e majd hozni..
Remélem elfelejtik a lyukat a kijelzőn, mert akkor tuti ez marad, vagy ha folytatódik az a trend, akkor nagyon erőt kell majd venni magamon. -
-
ati888
senior tag
Valahogy a chrome-ban be lehet állítani, hogy az oldalsó lekerekített éleket inkább vágja le? Rettenetesen zavar, hogy ha kimegy a szöveg a széléig, akkor torzítja és csúnya is.
-
ace05
senior tag
WOW, Ledöbbentem ezen smart módon, hogy kikeresi interneten az ismeretlen szám nevét.
Másik, használ valaki xwidgetet? Ez rendesen működik samsungon ? Hiába állítottam be, egy idő után bezárja rendszer. Már kezd idegesítő lenni.
-
törölt tag
Youtube Vanced-ben másnak is megjelentek a reklámok?
-
válasz
haligali72 #11642 üzenetére
Szia,
Használd egészséggel a készüléket, üdv itt!
Plazmacucci: Inkább csak rossz helyen nézed.
-
haligali72
aktív tag
Üdvözlök mindenkit!
Szeretnék csatlakozni hozzátok, mivel lecseréltem a Note 8-at 9- re és nagy megelégedéssel használom. -
-
válasz
Saccco #11638 üzenetére
Attól sokkal olcsóbban kihozható, Office 365 Egyszemélyes 1 évre 12.000 Ft (1 TB tárhely), vagy ha nagyobb tár kell, akkor Office 365 (Nagyvállalati) E3 (Korlátlan tár, de van egy technikai 25 TB-os korlát) 18.000 Ft/év.
Mind a kettő elérhető bárki számára legálisan, nem neten vett csak kulcsok és társai, előbbi bontatlan Microsoft csomag, utóbbi pedig céges, számlás előfizetés.
Nekem a fenti egyszemélyes van, a Note9-ről is arra mentek mindent, bőven elég az 1 TB, de ha kevés lenne, akkor sincs miért aggódni, mert a feleségemnek meg a korlátlan (technikailag 25 TB) van. -
-
Saccco
nagyúr
válasz
Plazmacucci #11637 üzenetére
Kettő pénz / hó?
-
-
MrCsiT
addikt
válasz
Plazmacucci #11634 üzenetére
Ma, amikor egy műszaki cikk bármikor feladhatja, és akár a mentés is lehetetlenné válik, vagy - mint a fórumtárs esetében - valami érdekes okból(rendszer- vagy egyéb szoftver működése, esetleg felhasználói hiba, ami lehet olyan is, hogy mondjuk egy kisgyerek töröl véletlenül) az anyagok szimplán eltűnnek a telefonról, egy mobil esetén erősen javasolt valamilyen online mentési megoldás után nézni:
Ez ugyanúgy lehet a Samsung/Google/egyéb felhője, mint ahogy - pl. én nem szeretem idegen rendszergazda kezébe adni a képeimet, dokumentumaimat - lehet egy otthoni Synology/egyéb NAS, internet eléréssel, egy DDNS névvel és egy kliensprogrammal(Synohoz képek esetére ilyen a DS Photo), ami ha wifit lát mentést készít azonnal (vagy, ha korlátlan adatkeret van, akkor akár mobilnettel is) és így a mobilon nagyon kevés ideig lesz meg csak egy példányban az adott anyag. -
-
A gyakorlatban még semmi, akkor fog működni, ha a szolgáltatók (élesben) bevezetik, de a lényege az, hogy wifi hálózaton (is) lehet hanghívást bonyolítani.
Ahol nincs mobilos (2G/3G/4G) térerő, de van wifi, ott pont úgy elérnek és te is tudsz hívni, mintha lenne mobilhálózat és nem kell hozzá külön közösségi vagy hasonló alkalmazás. -
ace05
senior tag
Mi ez a wifi hívás amit a frissítés hozott?
-
válasz
apaszka #11629 üzenetére
Szerintem nem fejlődés kérdése, hanem szándékosan csinálják így vagy úgy a különböző gyártók, más és más szempontokat figyelembe véve.
Nekem bejön a Huawei is, szerettem a Mate 10 Pro-mat, biztos lesz még később is telefonom attól a gyártótól is, de a P széria túl sok kompromisszumot jelent(ene) most, kihagytak néhány dolgot a Mate-hez képest, ami nekem fontos, ezért kihagyom inkább és várom, milyen lesz ősszel a következő Mate. -
apaszka
veterán
Igen az S széria gyengébb.
Ez sem rossz a jobhoz képest sem,de van hova fejlődni.Természetesen még nem találtam nagy gondot vagy hiányosságot az elérhetőség terén.
Szóval veheti ezt nyugodtan .Én nem vennék hüvejt. 2 x próbálkoztam régebben a márkával de egy hétig volt nálam.
A feleségemét meg egy nap alatt 2x cseréltettem ki, aztán Samu lett abból is. -
vadjak
csendes tag
Mai SoT így alakult. Ahhoz képest nem rossz, hogy 3.5 óra játék, 1 óra hbo go nagy fényerőn, kb fél óra böngészés. Közben folyamatos Bt kapcsolat a watchal + wifi. Bár lehet egy Frt elbírna.
A másik valaki feljebb írta, ha rossz töltőről tölti gyorsabban merül. Ilyesmit én is eszre vettem a samu vezetéknélküli töltőnél. Bár lehet rosszabb volt akkor a térerő és jobban merült stb.
-
kaisers
aktív tag
Örülök a mai frissítésnek...
Biztonsági módban mindent formázva indult újra a telefon 😡
-
válasz
apaszka #11616 üzenetére
Nem feltétlenül hiba az, csak amíg a kicsivel jobb térerejű Mate 10 Pro-m a fejemet EU érték szerint nyomta ennyivel: 0.87 W/kg, addig a Note9 most csak 0.381 W/kg.
Kérdés persze, hogy mennyire problémás a magasabb érték, de félek, ezt nem fogjuk megtudni.
Az S szériás típusokhoz képest jobbnak látom a Note9-et, bár a 10-es szériával nem hasonlítgattam még alaposabban, csak a 9-es és korábbiakkal van több helyről gyakorlati tapasztalatom. -
Saccco
nagyúr
Megváltozott a színséma is a frissítés után.
-
válasz
Surfym@n #11611 üzenetére
Szia,
Elfelejtettem válaszolni, bocsánat.
Én az ötöst használnám és a sima CSC-t, az gyári visszaállítást csinál, ami akkor is lefutna, ha SIM kártya alapján régiót vált a készülék, akkor meg már mindegy.
Tedd fel a XEH verziót és mind a két foglalatban engedd arra átállítani a használt SIM kártya alapján. -
tylerddd
veterán
válasz
icecave #11602 üzenetére
Én a SendAnywhere-t, nekem nagyon bejött. Akár mobilnettel is működik! Illetve nem mellékesen pl. PC és iOS között is nagyon jól teljesít, ha esetleg azon a platformon is van valaki.
-
Saccco
nagyúr
válasz
icecave #11602 üzenetére
Én a FolderSync-et, de nagyon lassan másol. Nem tudom miért, mindegyik telefonon így volt.
Pro verziót használom. -
Wifi transfer-re ki mit használ? Csak hogy ne kelljen mindig kábellel összekötni, ha fel akarok tenni valamit, pl. filmet, stb-t.
-
válasz
Plazmacucci #11600 üzenetére
Nem a minőség különbség a lényeg, hanem hogy hívásnál nem vált vissza 3G-re vagy 2G-re, ami miatt ugye egy időre megszakad az internet, 2G-n meg ugye (ha arra vált vissza) használhatatlanul lassú.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- Teljesen új Google Pixel 9 256GB Obszidián eladó (garancia)
- Eladó 2db Samsung a52s
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512 GB Phantom Black Független
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged