- Hobby elektronika
- Ízléses, masszív és praktikus mikrotorony jött a Jonsbo műhelyéből
- Hővezető paszták
- Miért fontos a regisztráció előtt elolvasni a feltételeket
- Steam Deck
- Apple asztali gépek
- Fujifilm X
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
Új hozzászólás Aktív témák
-
apaszka
veterán
válasz
Ra's al Ghul #11398 üzenetére
-
Ra's al Ghul
senior tag
Hali!
Segítséget szeretnék kérni, az Adhell 3 KNOX licece-em lejárt. Hol tudok újat kérni, hosszabbítani?
-
roti13
tag
Üdv!
Valaki nem tudna ajánlani valamilyen matt fóliát a telefonra?
Szörnyen tükröződik az egész kijelző, és ez nagyon bántja a szememet. -
-
geryboro
senior tag
udv.
s9+ rol valtanek es a ket telefon kozott filozok.
Samsung Galaxy Note 9 vagy Huawei Mate 20 Pro.
csak az uzemido szamit, SoT.
melyik teljesit jobban?volt mar mindket szeriabol jopar telefonom igy a marka huseg tabu.
ez is jo, az is jo, de ebbe ne menjunk bele.
gsmarena note 9 fele billen, de a mate ujabb csikszelessegu es nagyobb kapacitasu akksival is rendelkezik, ezert vagyok tanacstalan. -
válasz
eladogeppc #11386 üzenetére
5g-n?
-
74-es verzióra frissült végre nálam is a Chrome, sötétítés indul.
-
válasz
eladogeppc #11379 üzenetére
Bekapcsolt wifi esetén annak beállításaiban ott a Wi-Fi Direct funkció jobb felül, ha a tévé tudja, úgy egyszerű a dolog.
Elsőre nem is rossz az akkumulátoros üzemidőd, de lesz az még jobb is, ha beáll a rendszer, elvégzi az indexelést...stb. -
eladogeppc
veterán
Srácok. Hogy a viharba lehet képet vagy videót a TV-re küldeni ?
Régen S5-nél simán ki tudtam küldeni.
Béna vagyok.
LG a TV.
Köszi ! -
seger
addikt
válasz
thedarkfox #11376 üzenetére
Én töltöttem pár verziót, de indításkor engedélyeket kér, aztán összeomlik
-
seger
addikt
Google camerát próbálta valaki?
-
válasz
eladogeppc #11373 üzenetére
Gratula, használd egészséggel!
Kíváncsi leszek, hány napig lesz meg, biztos csak addig, mint a többi/legtöbb... -
eladogeppc
veterán
Csak lett egy Note 9
-
válasz
ktgeri #11367 üzenetére
A védelem elvileg nem engedi teljesen lemerülni az akkumulátort, amikor kikapcsol arra hivatkozva a telefon, akkor még rendelkeznie kell meghatározott töltöttséggel.
Ha korrekt gyári töltővel és kábellel sem kel életre hosszabb töltési intervallum után sem, akkor viszont valami gond van. -
-
gerner1
nagyúr
válasz
mrThomi #11355 üzenetére
Nem tudom, hogy mennyire lényeges szempont, de szerintem a tengerentúli (US & Canada + snapdragonos dél-amerikai típusok) és a Hong Kong -i verziókban nincsen magyar nyelv (és sok másik sem, ami az F/FD -típusváltozatban benne van...).
Ebben a videóban 0:50 sec -nél látható, hogy egy US verzióban (snapdragon) mik a választható lehetőségek. Az F -es készülékre kiadott firmare -t pedig, ODIN -nal nem lehet feltenni ezekre (és visszafelé sem), tehát magyar nyelvet, csak root -tal lehet "valahogy rá tenni".
-
válasz
mrThomi #11355 üzenetére
A CSC sarkítva a régiót jelöli, hogy eredetileg hová, melyik országba - és szolgáltatónak - szánták a készüléket.
Ha jól emlékszem, 5 - 6 éve kezdte el (a Note 3-mal talán) a Samsung a régiózárat, ami annyit takar, hogy amely régióba eredetileg szánták a készüléket, csak olyan SIM kártyával aktiválható az, de ha független, utána már másmilyennel is működik.
Először csak EU korlátozás volt, az innen származó készülékeket ha kiviszik máshová, akkor csak EU-s SIM kártyával aktiválható, nem tudom, ezt más régiókra is kiterjesztették később, vagy sem, visszafelé mi a helyzet, de utána kell járni ott, ahol vásárolsz, nehogy csapda legyen a vége.
Van is a készülékek dobozán erre vonatkozó matrica: [link]
Hong Kong CSC-je TGY és az SM-N9600 Snapdragon verziós, Korea esetén az KOO és SM-N960N Exynos.
A régió kódját mind a két esetben a nem szolgáltatós készülékre írtam, ha netán szolgáltatós, akkor az eltérhet. -
mrThomi
addikt
Annyi, hogy találtam HongKongból, illetve Kóreából, mindkét helyről lehet rendelni, különbség ügyileg nem tudom lehet e valami a két ország között !? Az a CSC mit jelent pontosan ? Luxemburgban élek, Post nevű szolgáltatónál vagyok, bár nem hiszem hogy ez mond nektek valamit, nem tudom mit értesz az aktiválás alatt, ilyenről még nem hallottam
-
fRooStzzZ
senior tag
válasz
ktgeri #11351 üzenetére
Hagyd rajta, el fog indulni..
Nekem is sokszor csinálja bőven 10% alatt, hogy eldobálja a töltést..
Mikor rádugom csippan, azt le is áll, azt egy idő után elindul a töltés..
Ezt már én is akartam párszor kérdezni mitől van, de mindig olyankor dobálja el a töltést vagy (gondoltam én) nem veszi a töltést mikor 3-5% körül dugom rá.
De mivel már rájöttem hogy így működik valamiért így nem kérdeztem. -
válasz
mrThomi #11350 üzenetére
A Note9-nél nem látni mérvadó különbséget a két SoC között, pedig összehasonlították néhány tesztben a megjelenés után.
ktgeri: Szia, Ha teljesen lemerült, akkor lehet, hogy jócskán várni kell vele töltés közben, mire eléri a megfelelő szintet.
Lehetőleg a gyárilag hozzáadott töltővel és kábellel töltsd.mrThomi: Amiket találsz megfelelő fehéreket és rendelhető ide is, azoknál kérdezz rá az eladónál a pontos verzióra és a CSC-re, aztán eldöntöd, hogy megéri úgy neked, vagy sem.
Azzal is érdemes számolni, hogy ha nem EU-s, akkor az aktiváláshoz megfelelő SIM kártya/hálózat szükséges. -
ktgeri
tag
Sziasztok!
Tegnap este lemerült a telefonom.
Ma dobtam volna rá a gyári töltőre, nem reagál semmit.Kipróbálom párom S8-as szintén gyári töltőjével, feltöltötte 4%-ig aztán lelőtte magát.
Most hiába húzom ki-be, semmit nem csinál.Van valami ötlet?
-
mrThomi
addikt
válasz
gyuri81 #11348 üzenetére
Köszi kali, nézek pár tesztet aztán najd döntök bevállalom e a kockázatot. Viszont a snapi-s verzió még talán jobban bírja akkaival is. Érdekea, mert az új s10 tesztnél is jobb a snapis verzió,mind gyorsaságban mint akku időben.
Használtam már skint, nekem annyira nem adja, de akkor csak a fekete szín jöhet szóba, ahhoz jobban lehet skint is találni
-
eladogeppc
veterán
Srácok ! Van fent egy JemilaGSM-es telefon hirdetésben.
NAV-os a blokk, osztrák a garancia jegyet, de magyar pecséttel. A garancia élhet rá ebben az esetben ? -
válasz
mrThomi #11346 üzenetére
Szia,
Ha jól látom, fehérben csak Snapdragon verzióban van, ami ebben a régióban nincs forgalmazva, így a garancia felejtős - a gyártói/szerződéses szervizek még fizetősen sem javítják, mert nincs hozzá alkatrész.
A hálózatok kezelésében nem látok eltérést, a Google...stb. szolgáltatások kapcsán lehet olyan, ami az eltérő régió miatt nem működik, a frissítéseket az eredeti régió szerint fogja kapni, ezen régiójút az eltérő SoC miatt nem lehet feltenni rá.Editke: Találtam olyat: [link], amelyik a kiírás szerint F-es, tehát Exynos, az megfelelő lehet, bár a garancia kérdéses így is a régió függvényében.
-
mrThomi
addikt
Sziasztok. Nagyon szeretnék egy note 9-cet, viszont fehérbe tetszik a legjobban, de ugye ebbe a színben nincs hivatalosan. Ha rendelek eggyet ebayről milyen korlátozásokkal kell szembenéznem ? Gondolok itt elsősorban a telefon működésére, b20,google szolgáltarások,nyelv,frissítések,garancia,tartozékok. Köszi a hozzáértő válaszokat
-
válasz
apaszka #11339 üzenetére
XEH a telefonom - áprilisi firmware és biztonsági szint -, de nem ettől függ szerintem.
fRooStzzZ: Megoldódott akkor, az a lényeg.
LosBlancosrm: A pontos verziót megnézem majd, de az a lényeg, hogy nekem még 73-as, nála meg már 74-es.
A sötétítés miatt érdekelne a 74-es. -
aprokaroka87
nagyúr
Azon ne lepődjőn meg senki ha pl a Google appok néha furcsán vannak fent a playen.
Nekem valamikor nemrég érkezett frissités a chrome-hoz, lefrissitettem, majd másnap jött egy olyan update.
Viszont a március 26. verzió került vissza vagy franc se tudja hogy mi lettItt most nem Note9-ről van szó.
Lehet hogy a 74.x.x verziójú Chrome-ot visszavonták valakinél. -
fRooStzzZ
senior tag
Na, azt hiszem megvan a hiba forrása.
Most jönnek a mail-ek.Én voltam a balfasz ezek szerint.
Van a redőnyön valami teljesítmény üzemmód, ahol beállítottam egy szinttel lejjebb, és a legjobb tudomásom szerint a szinkronizálást kikapcsoltam, azaz hogy azt ne állítsa le, csak a cpu sebességet meg a fényerőt 10%-al..
Most nézem, le volt állítva a sync is. Most vagy magától állította azt be az éjjel, vagy mellé nyomtam és nem figyeltem mikor elfogadtam.
Szóval eddig jónak néz ki a dolog..
Mert az alkalmazásoknál semmi sem volt letiltva, albó üzemmódba helyezve, ezért is nem értettem..
Ha meg tudom, hogy a fentebb helyen letiltottam a sync-et, akkor nem kérdezősködtem volna.. -
Érdekes ez a frissítési mechanizmus, gondolok itt az alkalmazásokra, a feleségem telefonján (nem Samsung, de Android 9 van azon is) már több napja frissült az új verzióra a Chrome, nálam viszont még nem akar, más alkalmazások meg pont fordítva, nálam frissültek (YouTube például), nála meg majd csak később fog.
-
tylerddd
veterán
Tavaly augusztus óta van meg a készülék és most az imént jött elő egy olyan probléma, amin csak egy restart segített. A biztonsági mappa nálam csak kóddal feloldható. Beütöttem a kódot és az előtérben ugyanúgy látszott a beütési lehetőség, a háttérben pedig halványan a kezdőlap, multitasking gomb is ment, de nem tudtam beütni a kódot vagy bezárni mindent. Újra kellett indítanom. Ez egész jó arány, mert eddig semmi ilyen nem történt 8 hónap alatt.
-
válasz
fRooStzzZ #11335 üzenetére
Az értesítéseket ami befolyásolhatja: Automatikus optimalizálás (alapértelmezetten lefut, ha engedélyezve van), alkalmazások automatikus altatása és kikapcsolása - ezeket az Eszközkarbantartóban találod.
Az alkalmazások speciális hozzáférésénél legyen megfelelően beállítva (engedélyezve) az értesítések hozzáférése.
Adattakarékos módban legyen engedélyezve minden kívánt alkalmazás.
Fejből hirtelen ennyi, de átnézem majd a telefonon is. -
fRooStzzZ
senior tag
válasz
thedarkfox #11333 üzenetére
Köszi ollie
Nem is tudtam, hogy külön vannak, vagy lehet még azt is állítani.
Mindjárt dobok fel képeket milyenre gondoltam, ez így használhatatlan szerintem ebben a formában. (vakuval jó) apropo vaku... selfinél. komolyan felvillan a kijelző mint vaku?
Tettem fel még 1-2 fenyképező progit.. ggl cam, filmic stb. Megnézem a különbséget.
Nézem az alvós appokat, meg mi az ami optimalizálva van stb..
Sehol sincs benne egyik app sem, szóval ezért is nem értem.
ggl cégem sem ír semmit, onnan is csak a mail jön meg ha megnyitom, a ggl cég ki sem dobja az értesítést..
Na mindjárt kiderítem.Ami eddig tetszik még, hogy az iriszes feloldásnál is megemeli sötétben a fényerőt.
Kali:
Reggel óta átnéztem az egész rendszert mi változott, mit hol találni.. Összes jobb felső pöttyös rész, minden.
Amiket kellett megtaláltam, amit lehetett átállítottam, de ennél többet egyelőre nem tudok kihozni belőle..
Még kap egy pár órát, és ha nem boldogulok vele akkor megy vissza a 8, mert holnapra kell a telefon teljesen felkészülve a napra. -
válasz
fRooStzzZ #11331 üzenetére
Amiket írsz, azok beállítás kérdése, sok dolog változott 9-en.
A hívások rögzítéséhes nem tudok hozzászólni, mert nem élek azzal.
A kamera beállításait, illetve egy lehetséges kizáró okot írt előttem ollie, de ha végképp nem boldogulsz, nyomj a kamera beállításaiban visszaállítást.
Az értesítések kapcsán is változott néhány dolog, érdemes átnézni a kapcsolódó beállításokat, mert valahol, illetve valamiből több opció lett. -
thedarkfox
senior tag
válasz
fRooStzzZ #11331 üzenetére
Eis-sel nemsokat vesztesz, ha nem megy. Ois csak jobb, én mindíg kikapcsolom a digitálist. De ez szubjektív.
Nálam nincs gond a sötét képekkel sokkam jobb mint volt.
Érteßitések.
Pie rendszerrel átalakult az akku kezelés. Megint.
Valószínüleg bepakolta az appokat optimalizálásba ezért nem jönnek meg az értesítések. -
fRooStzzZ
senior tag
Na tegnap feldobtam ezt a 9-et, több okból sem tetszik, szóval lehet megy vissza a 8.
Próbáltam ezt a hangrögzítéses dolgot, minden egyes verzióval amiket találtam itt a fórumon meg máshol.
Nem olyan rossz mint amilyenre számítottam, de kíváncsi vagyok kicsit zajosabb körülmények között hogy viselkedik. Mert éjjel 2kor havert párszor felhívtam tesztelgetés miatt. (dolgozott) és úgy mondhatni a nagy csendben ugye sikerült felvennie a másik fél hangját is.Most amit észre vettem, a kamerát tesztelgetem. Még nem jöttem rá, hogy a képstabit hogy lehet bekapcsolni, mert bármire állítom a videónál.. fhd60/30 4k stb, nem engedi a kapcsolót átbillenteni.
Már minden verziót kipróbáltam, de marad kikapcsolva.
A másik ami zavar. Fényképezőnél itt a szobában kicsit sötétebb van. Lényegében csak a tv világít, redőny lehúzva. Marha szemcsés a kép. Olyan, mint amikor az ISO az egekbe van tolva.
A sima kameránál vagy az eredeti rendszerrel ilyen nem volt. Itt még nagyon nem akar fényt se magától ráadni, mint 8.1-en. meg megnézem másik appal is, de ha nem jövök rá mi a bibi, gondolkodás nélkül megy vissza az Oreo. Anno az S1-em szebb képet lőtt beltérben, mint most ez..
Tudom valami nálam hibás, mert itt nem panaszkodtatok rá, mondtátok jobb mint volt.
De rajta vagyok a helyzeten.Akkor az értesítések nem jönnek, se mail, se játékoknál a bonus lejárati idő, semmi.
Olyan, mintha minden megszűnt volna. Nincs bekapcsolva a ne zavarj mód, nincsenek egyelőre alvó állapotba téve a dolgok. Egyedül ami jött, a viber volt. De onnatól kezdve semmi. Itt küldözgetem magamnak a leveleket a gmail sem csipog, az outlook sem, és a gyári email app sem hogy jönnek üzenetek. Csak amikor megnyitom, akkor kezdi el őket betölteni.Igaz a beállított téma ami volt nekem, nehezen akarta azt amit szeretnék, voltak benne össze vissza színek, olvashatatlan részek a képernyőn, de végül csak csinált a készítő hozzá 9es verziót is, ami után mondhatni minden úgy megy ahogy kinézett korábban. Csak le kellett frissíteni.
Egyedüli pozitívum amit eddig tudok róla írni, az az aksi idő.
Igaz 98%-on kezdtem el töltő nélkül a rendszer telepíteni, onnan nagyjából belaktam az éjjel, most 31%-on állok 3,5 óra kijelzővel.Szóval a képstabilizátor vagy videó.
[kép] -
válasz
ati888 #11329 üzenetére
Az jó, örülj neki, mert ha nem hivatalos viszonteladótól van úgy, akkor az nagyon ritka.
A magyar nyelvű Samsung jótállási jegy is rendesen kitöltve, lepecsételve...stb? (Mondjuk még akkor is van hibalehetőség, például a Samsung azt mondja, hogy adott üzlet nem jogosult arra, korábban linkeltem ilyen megtörtént esetet.)
Persze ha csak 1 év gyártói jótállás van rá, akkor is jó vétel lehetett az olcsó(bb) ár miatt. -
baladam86
aktív tag
Sziasztok,
Örülök, hogy előjött a fóliatéma újra, leírnám az újabb tapasztalatomat.
Whitestone-nal anno háromszor is megjártam, pénzt visszakaptam, majd megpróbálkoztam a TOZO-val, ami először nagyon jónak tűnt, de mivel csak a széleken tapad, így a por szépen lassan pár hét után bekúszott az üvegfólia alá, lecseréltem volna egy teljes felületen tapadós másik üvegre, amit nem lehetett normálisan feltenni, mert vagy csak a jobb, vagy csak a bal oldalon tapadt fel, így egy újabb TOZO-t tettem fel, ami nem meglepő módon kis idővel ismét beporosodott. Volt tartalékban egy Xpro UV ragasztós üveg, amit szerencsére sikerült tökéletesen feltennem, hozzáteszem baromi egyszerű is, most az van fent. A kijelző jobb oldalán a hajlításnál "bebőrösödött" mint ahogy sok esetben a Whitestone-nál is előjön a gond, viszont itt olyan minimálisan látszik, hogy egyáltalán nem zavaró. Ezen felbuzdulva szereztem egy másik Xpro-t szintén tartalékba, Teal'c kolléga volt olyan rendes, hogy nagyker áron (anno segített többünknek) megrendelte, így azt mondom, hogy ár-érték arányban az Xpro a legjobb választás, de mindenképpen UV ragasztós üveget érdemes feltenni, a többi üveg/műanyag fólia túl sokat nem ér, pénzkidobás, mégha olcsó is, de pár hétnél tovább nem maradnak "tökéletesek".
-
-
apaszka
veterán
válasz
fRooStzzZ #11318 üzenetére
Sok tokom van nekem is! Ha látok valami jónak tűnőt megrendelem!
Fólia és üveg van most 3 még itthon!
Most levettem a fóliát mi hajlított szélű! Tök jó! Még van belőle tartaléknak! Üvegből is van még . Most a Baseus van fenn! De van még olcsó is,ami jónak tűnik!
Szerintem addig próbálkozom üveggel,míg nem teljes felületen ragad,és a sarkoknál is véd! Mert ez a Baseus is úgy hirdeti,de közel sem olyan! Nem ér ki a széléig ami baj szerintem! -
fRooStzzZ
senior tag
válasz
thedarkfox #11300 üzenetére
Igen, mikor kérdeztem azután megtaláltam a listát, szóval akkor szerintem elég egy sima FR, mert semmi érdekesség nincs benne.
A 9-et lehet feldobom az este, tesztelgetem a hangrögzítőket, ha nem jön össze semmi akkor megy vissza a 8 hétfő reggelig, mert nekem szükségem van a rögzítésre.
A fuvar szervező leadja megrendelést, mire leteszem a telefont már azt sem tudom melyik project-re kell kiírni, nem hogy még azt hogy mit.
Mondtam minden ilyet csak írásba ha már van céges email.
Az építés vezetők is elkezdik diktálni mi van és mi kell. Jó, akkor szépen elküldöd mail-ba vagy egy papírt lefényképezel azt viszlát..
A stroke kicsit megtépázta a memóriám.Szektor hibás lett biztos pár helyen.
-
fRooStzzZ
senior tag
válasz
apaszka #11317 üzenetére
Én a napokban berendeltem pár fóliát, tokot. Köztük Baseus, Tozo és ki tudja miket még.
Múltkor kiesett a zsebemből a telefon, és a fólia jobb sarka megrepedt, nem csúnya, de azért mégis..
Amit még az elején vettem szilikon tok, annak kezd kopni a színe is, van még egy átlátszó tpu tok is, amit még nem használtam, de még rendeltem vagy 5 félét a tokokból is.
Tozo fólia most nem jön, mert eddig az volt rajta, és kopok vagy mattul vagy nem tudom mi van vele, de már alig lehet tisztán tartani is mert maszatolódik állandóan.
Ami meg most van tok, a kamera felett beszivárog a por, és bután néz ki.
Igaz még szerencsére az nem karcolta meg, de lent már van 1-2 karc..
Míg vártam a tokokra..
Megnézem majd a N10 milyen lesz, de addig biztos nem veszem meg míg nem jönnek meg hozzá a dolgok, mert az első héten már karcos lett a hátlap is meg a kijelző is.
Iponon láttam most pár fóliát, csak sokallom az árát.. 11-12 ezrek. -
apaszka
veterán
válasz
apaszka #11290 üzenetére
Sziasztok!
Rászántam a frankó fóliám cserélésére! [link] Felraktam a Baseus üveget! [link]
Könnyem felment hibátlanul! Gondolom azért nincs bubi sem alatta,mert ez is csak a szélén ragad!Egyenlőre csalódás ez miatt ,de majd pár hét után megírom a tapasztalatot vele! Megy e por alá,és milyen lesz a használat vele?
Akkor majd ajámlom,ha jó! -
Reggie0
félisten
Sziasztok!
A letoltott, de nem telepitett frissitest hogyan tudom letorolni? Nem akarom, hogy veletlenul is felkeruljon.
-
Tooooom
csendes tag
Sziasztok! Szeretném megkérdezni a tőlem sokkal nagyobb tudásúaktól, hogy az 512 Gb-os Note 9 esetében például a Mobilcorner (1 év gyári gari) és az Ipon (2 év gyári gari) árai között az a cca 100.000 Ft-os különbség szerintetek csak a + 1 év gariból adódik, vagy a készülék belseje sem ugyanaz??? Előre is köszönöm a válaszokat, üdv mindenkinek.
-
apaszka
veterán
válasz
thedarkfox #11305 üzenetére
[link] Ez nemmmm! Ez alig nagyobbit ,kb mint az övegfólia! Mert az is ugye 0,3 mm ! Ez is annyi!
-
Yodaaa1
tag
Sziasztok! Nem találom a duplakijelzős funkciót. Tudja ez egyáltalán?
-
ace05
senior tag
Létezik olyan kiegészítő aminek segítségével tabletet csinálhatok a telefonból? pl asus padfone
Másik
Samsung válaszolt kérdésemre, ha 3 gombos fülesed van, nem lehet átállítani rajta a gombokat.
-
törölt tag
Érdekes ez a ugreen töltő. Kevésbéi(szinte nem is) melegszik a telefon gyorstöltéssel, közben nyomkodva, mint a gyárival. Szerintem gyorsabban is tölti. 🤔 A vezeték nélküli is pazar darab, nagyon tetszik. Kábelek is más szintet képviselnek, mint a gyári...
-
apaszka
veterán
válasz
thedarkfox #11300 üzenetére
[link]
Bocsánat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Sorozatok
- Napelem
- Hobby elektronika
- Ízléses, masszív és praktikus mikrotorony jött a Jonsbo műhelyéből
- Tőzsde és gazdaság
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- BestBuy topik
- Hővezető paszták
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Nincs még weboldala, vagy szeretne újabbat? 50.000-ért teljes oldalt kap
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest