-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
Új hozzászólás Aktív témák
-
tylerddd
veterán
válasz
lakotibi #18385 üzenetére
Na de akkor kicsit pörgethetnék a dolgot. Nyilvánvaló, hogy miért nem kapkodnak ... Egy normális BT füles többszörös árban van, mint egy ugyanolyan minőséget képviselő vezetékes.
@ Somatom De ilyen van a Samsung billentyűzetben, nem?! Jobb felső sarokban három pontos menüben. Nem tudom, azt próbáltad-e már és mennyivel tud többet az általa említett alkalmazás.
+ a Google kereső app-ben nálatok képekre hosszan nyomva menthető az adott tartalom? Régebben rányomtam, előjött, hogy mentés, de nem találtam sehol a mentett képet. Aztán egy ideig működött rendesen, most pedig még a letöltés lehetőség sem jön elő.
+ Nem érzem jobbnak az akkuidőt teljes újrahúzás után, újra belakva, de legalább rengeteg idő elment vele
Annyi hozadéka volt, hogy rászántam magam és telón nem szükséges képeket/videókat leszedtem tárolóra, válogatva.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
- iPhone 12 128GB Fekete Független
- Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium 1OO% !! még 2 Hó nemzetközi APPLE GaranciA
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- Asus ZenBook 13 UX325 OLED - 13.3"FHD OLED - i5-1135G7 - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Gamer / irodai szék noblechairs EPIC bontatlan
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest