- Milyen videókártyát?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Projektor topic
- Hardverben erősít a Tab Active5 Pro
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hátizsákot rejtett némelyik Zotac GeForce RTX 5090 doboza
- Gamepad
- Hobby elektronika
- Arcade jellegű kontrolleren dolgozik a Sony
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
Új hozzászólás Aktív témák
-
HMárió
junior tag
válasz
Anulu79 #17145 üzenetére
Anulu ne Papu!
Érdekes kérdés. És válaszolt három tulaj, mind a 3 más igényekkel. Érdekes igények, én azonban nem értem, Pl a téma indítójaként te miért váltanál? Vagyis miért indult be az a bizonyos vezérhangya? Mert a hangyát én is ismerem, viszont nálam még nem jött el. Igaz, nekem még csak 9 hónapos. Tehát nem érzem azt, hogy kellene egy jobb. Persze én is megnyomkodtam a következő Note-ot, de nem nyűgözött le. Úgy érezte, mintha mégegy 9-est nyomkodnék.Aztán ott a másik emerke, aki váltana, de sokallja az árát.
A következő is váltana, de megutálta a droidot. Miért?
Végül pedig zavarja a kameralyuk, meg az ár.Szóval mi a gondotok a 9-el azon túl, hogy szeretnétek kipróbálni másikat? Mert nekem a Samsung állandó változtatgatásain kívül más bajom nem nagyon van. Szerintem ennyi kis baki ami itt van, az van az iPhone rendszerben is. Hetente olvasni bakikat a tech lapokon.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
- iPhone 13 128GB Midnight Blue 2026.04.29.-ig GARANCIA!
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged