-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
opr
nagyúr
válasz
mrThomi #7055 üzenetére
Telo tegnap megjott, eddig tetszik, de meg csak addig jutottam, hogy a regirol atmentettem az adatokat, raraktam az uveget (whitestone dome glass, nagyon kiraly, tokbarat, alig latni, hogy ott van es tokeletesen mukodik vele az ujjlenyomatolvaso), meg a tokot (vegul spigen tok lett), aztan mentem is aludni.
Ma csinalok meg nemi setupot, meg megcsinalom a tesztet majd melo utan.Eddig egy idegesito dolgot talaltam benne: Van megoldas arra, hogy a mappak a fokepernyon ne ilyen undorito teljes kepernyos modban nyiljanak meg, hanem csak akkorara, ami indokolt?
Mutatom, mirol beszelek:
htc:
samsung:
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest