- Fujifilm X
- Házimozi belépő szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple asztali gépek
- Itt vannak az ASUS legszerényebb NVIDIA Blackwell architektúrás VGA-i
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
A kamerára értettem, hogy kiforratlan. A 8 és 9 kamerája harweresen kb ugyanolyan kialakítású volt. A 10esbe belekerült egy teljesen más kamera rendszer. Nem mellesleg csupán szoftveres gondról van szó, nem hardweres.
Ezt én nem nem neveznem szembeköpésnek.
A tartozékok hiányát viszont nagyon is.
Maga a telefon kiforott, teljesen jó készülék. Jobb üzemidő, erősebb hardwer, stb...
A kamerát meg majd javítják. ( remélem )#2142
A note 9 hardwerikusan teljesen eltérő kamerával volt el látva.
Egy tapasztalat leírása szerintem elegendő egyszer. Főleg, ha még 20 más ember is megerősíti azt.
Méret. Igen, nem kicsi telefon. De van egykezes mód. Én azt használom. Soha nem esett ki a kezemből se a 9es se a 10es. Én a laptop melett táskában hordom, mert ez tényleg nem egy zsebrevágom telefon.
Mindenestre csak a kamera miatt nekem pl nem erné meg váltani egy 2 éves telefonra.
Mert minden másban sokkal jobb a note 10...
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Samsung Galaxy S25 / S25+ / S25 Ultra új BONTATLAN 3év garancia
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP398
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest