- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Hobby elektronika
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
TODI1111
veterán
válasz
#46922752 #5526 üzenetére
Itt és egyéb topikokban is a kijelző és készenléti időket legfőképpen egy töltési időre szokták nézni. Tehát például ha reggel leveszed a töltőről akkor mennyi lesz a kijelzőidő azon a napon. Ebben a formában ahogy te csináltad akár 40 óra is lehetne hiszen ha nem töltöd 100%-ra akkor folyamatos lesz a kijelző idő.
Mindemellett az is sokat számít, hogy a tartalomfogyasztás wifin vagy mobilneten megy, milyen a térerő..........
Ezért is nem lehet megválaszolni, hogy jó vagy nem. -
válasz
#46922752 #2144 üzenetére
Mi értelme okoskodni olyanban, amire semmi rálátásod nincs? Note 8 es 9 kamerája teljesen más. A note 10 az s10 kamerája apró változtatásokkal. S10 óta volt idő kiforrnia. Es eleve mi ez a hülyeség a kiforrással? Mire ezek forgalomba kerülnek, kb késza következő szeria.
-
HaliGab23
senior tag
válasz
#46922752 #2140 üzenetére
Csak azt nem értem, hogyha a Note9-ben megvolt a jó algoritmus a fotókhoz, akkor miért nem tudják azt adaptálni..
Valamit biztosan változtattak a hardveren (?)Szerintem itt ezen a technikai fórumon nem baj, ha akár 100-szor is le van írva a tapasztalat, mert ahogy írod is, azok akik kivárnak, így kapnak infót.
Én viszont rájöttem, hogy nekem ezek a telók túl nagyok. Nem azért, mert kicsi a kezem, hanem nem tudom hová tenni a mindennapjaimban, az irodai használaton túl.
A Note9 is kiesett a zsebemből és eltört, most a Note10+ is, bár ez nem tört el, de totál ronda karcos lett.Használat szempontjából viszont nagyon jó a nagy kijelző.
Nekem az S8, S9 mérete volt az ideális. -
-
nokia123
aktív tag
válasz
#46922752 #1991 üzenetére
Szia! Lehet hogy igazad van de még átgondolom. Ez a bolt mennyire megbízható szerintetek? [link] A garanciára ezt írják Gyári garancia is van a készüléken? Természetesen, hisz minden termékünk EU-s eszköz. Amiben azonban a Turbado többet ad: ingyenes el- és visszaszállítást biztosítunk a javítás alatt, hogy a folyamat gördülékenyebb legyen. Önnek csak be kell jelentenie a hibát és mi átvesszük a feladatok oroszlánrészét.M ég annyi hogy a konzolvilágnál megrendeltem a Samsung Galaxy Watch Active2 (44mm, SS) Silver (SM-R820NSSAXEH)
-
HaliGab23
senior tag
-
domos
senior tag
válasz
#46922752 #1809 üzenetére
Marad mind, nem szoktam eladni telókat, szeretem elővenni néha ezt-azt. SIM átkerül a Note-ba, aztán majd eldől, de tervezem venni az új iPhone-ból is a nagyobb verziót, és valószínűleg abban lesz a SIM-en végleg. A Note 10-nél eddig minden szuper, kivéve az ujjlenyomatolvasót, na az brutálgáz.
bigrock: lassú volt mint a tetű
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Milyen egeret válasszak?
- Formula-1
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- iPhone topik
- Magisk
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Autós topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged