-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Schuler888
senior tag
válasz
F_Gergely #10988 üzenetére
En is csak lestem a lassulas meg szakadozas akadozas dolgokon, mintha vmi mas telefonrol lenne szo. Egy akadast tudok eloidezni a teloban: neha a play aruhazban amikor a sajat alkalmazasok es jatekok fulre kattolok beugrik m3gy mikrolagg, de pl most direkt teszteltem es nem tudtam eloidezni
-
válasz
F_Gergely #10988 üzenetére
SONY X5 II talan. Bar a sony telefonoktol is a hideg raz. Kinat nem vagyok hajlando tamogatni, ugyhogy azok kiesnek, meg se nezem. Ezen a ponton kimondhatjuk, hogy konkretan beszopt@m.
Ezert banom nagyon, hogy a htc-t sikerult a csucsrol a fold ala managelniuk. Volt annak is baromsaga, de kozel se ilyen szintu es mennyisegu. Azokat imadtam, plane az u11 128gb-ot. Az utan ez, haaaat... El nem tudom mondani, mekkora visszalepes, pedig elvileg ennek specifikacio alapjan mindenben IS jobbnak kene lennie. De nem az.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Metal topik
- BestBuy topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- További aktív témák...
- Apple Iphone 15 Pro Max 512Gb
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3328, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3323
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 91% Akkumulátor
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással / gyári tartozékokkal
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Samsung Galaxy S9+ 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 14 Elitebook 840 G10 FHD+ IPS i5-1335U 10mag 32GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest