Hirdetés
- Mindent kiváltana az UB-Mesh protokollal a Huawei
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SSD kibeszélő
- Vezetékes FEJhallgatók
- Androidos tablet topic
- Pendrive probléma
- Milyen videókártyát?
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- Bluetooth hangszórók
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
F_Gergely
őstag
- Kamera valóban szar volt az elején de frissítésekkel egész helyre raktak, azzal nincsen bajom.
- Gyári samu böngészőt használom, de se fagyás semmi ilyesmit nem tapasztaltam, én kifejezetten kedvelem a tableten is ezt használom, számomra hibátlan és tökéletes.
- Rendszer lassulást akadozást én nem tapasztaltam 1-1 játéknál van amikor kifagy de ott a reklámokkal van tré mert ha kikapcsolom a netet akkor meg hibátlan, tehát a reklmok betöltésénél van gond de ez az app baja ahogy látom nem a telefoné.
- Hangszóróval szintén nincsen bajom, olyannyira nem hogy néha a telefon saját hangszóróját használom az autóban kihangosítóként, illetve munkahelyen asztalra letéve szoktam konferenciahivást intézni és nincs vele gondom.
- Töltéssel szintén nincsen gondom pedig minden este vezeték nélküli töltőre kerül és csak reggel veszem le. De elégedett vagyok vele 1 napot lazán kiszolgál, több meg nem kell.Note 10+om van 512 GB amiből kb 120 giga szabad szóval eléggé tele van pakolva, és minden adatot elérek, streamelhetek, nem akad, nem lassul.
Én egyedül a magyar google voice asisstant-ot hiányolom mert elvileg van gyakorlatilag nálam félig magyar félig angol, használhatatlan.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Hyundai, Kia topik
- Mindent kiváltana az UB-Mesh protokollal a Huawei
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Tenisz topic
- Fotók, videók mobillal
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Greenwashing és zöld sivatag miatt támadják az Apple Watch-ot
- Autós topik
- NBA és kosárlabda topic
- Gurulunk, WAZE?!
- További aktív témák...
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest