Hirdetés
- Androidos tablet topic
- El sem merte árulni két új SSD-családjának árazását a Kioxia
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Projektor topic
- Máris vihetik az FSR Redstone-t az új FidelityFX SDK-ból a fejlesztők
- Menekül a HEVC licencdíja elől a HP és a Dell
- Autós kamerák
- Gaming notebook topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
F_Gergely
őstag
- Kamera valóban szar volt az elején de frissítésekkel egész helyre raktak, azzal nincsen bajom.
- Gyári samu böngészőt használom, de se fagyás semmi ilyesmit nem tapasztaltam, én kifejezetten kedvelem a tableten is ezt használom, számomra hibátlan és tökéletes.
- Rendszer lassulást akadozást én nem tapasztaltam 1-1 játéknál van amikor kifagy de ott a reklámokkal van tré mert ha kikapcsolom a netet akkor meg hibátlan, tehát a reklmok betöltésénél van gond de ez az app baja ahogy látom nem a telefoné.
- Hangszóróval szintén nincsen bajom, olyannyira nem hogy néha a telefon saját hangszóróját használom az autóban kihangosítóként, illetve munkahelyen asztalra letéve szoktam konferenciahivást intézni és nincs vele gondom.
- Töltéssel szintén nincsen gondom pedig minden este vezeték nélküli töltőre kerül és csak reggel veszem le. De elégedett vagyok vele 1 napot lazán kiszolgál, több meg nem kell.Note 10+om van 512 GB amiből kb 120 giga szabad szóval eléggé tele van pakolva, és minden adatot elérek, streamelhetek, nem akad, nem lassul.
Én egyedül a magyar google voice asisstant-ot hiányolom mert elvileg van gyakorlatilag nálam félig magyar félig angol, használhatatlan.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Androidos tablet topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- El sem merte árulni két új SSD-családjának árazását a Kioxia
- alza vélemények - tapasztalatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Adobe Indesign
- Projektor topic
- Máris vihetik az FSR Redstone-t az új FidelityFX SDK-ból a fejlesztők
- Menekül a HEVC licencdíja elől a HP és a Dell
- További aktív témák...
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 Pro (256 GB) (rendelhető)
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- DX Racer fekete gamer, irodai szék
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- ÚJ ELEKTROMOS ROLLER Black friday Hardverapró.húúú!!! 2/3 ár alatt a és e-bike dobozban, 1 év gar.:
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest