Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• F_Gergely

őstag

válasz opr #10990 üzenetére

- Kamera valóban szar volt az elején de frissítésekkel egész helyre raktak, azzal nincsen bajom.
    - Gyári samu böngészőt használom, de se fagyás semmi ilyesmit nem tapasztaltam, én kifejezetten kedvelem a tableten is ezt használom, számomra hibátlan és tökéletes.
    - Rendszer lassulást akadozást én nem tapasztaltam 1-1 játéknál van amikor kifagy de ott a reklámokkal van tré mert ha kikapcsolom a netet akkor meg hibátlan, tehát a reklmok betöltésénél van gond de ez az app baja ahogy látom nem a telefoné.
    - Hangszóróval szintén nincsen bajom, olyannyira nem hogy néha a telefon saját hangszóróját használom az autóban kihangosítóként, illetve munkahelyen asztalra letéve szoktam konferenciahivást intézni és nincs vele gondom.
    - Töltéssel szintén nincsen gondom pedig minden este vezeték nélküli töltőre kerül és csak reggel veszem le. De elégedett vagyok vele 1 napot lazán kiszolgál, több meg nem kell.

Note 10+om van 512 GB amiből kb 120 giga szabad szóval eléggé tele van pakolva, és minden adatot elérek, streamelhetek, nem akad, nem lassul.

Én egyedül a magyar google voice asisstant-ot hiányolom mert elvileg van gyakorlatilag nálam félig magyar félig angol, használhatatlan.

Új hozzászólás Aktív témák