Hirdetés
- CES 2026: Visszatér a legjobb Expertbook
- CES 2026: A legjobb volt, az is marad? Itt a Zenbook A14 második generációja
- CES 2026: akár játszhatunk is az Acer RGB lézerprojektorával
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- Vezetékes FÜLhallgatók
- CES 2026: 1 kHz-es modell is akad az Acer idei monitorkínálatában
- CES 2026: Kojima segítségével tesz minden korábbi notebookot elavulttá az ASUS
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
csubííí
őstag
Segítség kellene. Nem tudom más is tapasztalta e az alábbit.
Wi-Fi-re kapcsolódáskor van, hogy nagyon nehezen vagy egyáltalán nem akart kapcsolódni. Írja hogy "kapcsolódás" majd a szöveg életünik, aztán megint ez újra és újra. Vagy csatlakozik és akkor azt írja, hogy "csatlakoztatva nincs internet". Kikapcsolom a wi-fit, várok pár percet és rendben csatlakozik. Router újra indítás és gyári beállítás volt, a jelenség maradt. Napjában párszor van ez. Az elérhető hálózatoknál is csak a sajátot a közelít látja, más készülékek a családban 4-5 másik routert is látnak, ez meg csak egyet. Wi-Fi, haladó beállítás, energia takarékos mód, kikapcsolva van. Ennek ilyen gyenge lenne az antenna része? -
kaisers
aktív tag
válasz
netcore
üzenetére
Amennyiben ez kiinduló pont:
(Már egyébként kérdeztem itt korabban én is.)
Nova esetében van egy olyan opció, hogy modulok/parancsikon/sim app dialog.
Ez 9es droidon működött, a 10es esetében azt irja engedély megtagadva.
Viszont azt nem tudom milyen engedélyt hiányol. Amennyiben rá jössz oszd meg.
-
atus72
őstag
Sziasztok,
Note10 + honnan érdemes most venni? Értem ez alatt hogy legyen rendes 2éves (gyári) garancia, stb.
Köszi -
netcore
tag
Létezik olyan program ami időzítve ki-be kapcsolja az adott simkártyát?esetleg widget is megtenné hogy ne kelljen a menüben bóklászni minig( céges simet akarom kikapcsolni munkaidőn túl)
-
Boldi2
újonc
válasz
barcsajani
üzenetére
Köszi az infót...!
-
Jano_023
őstag
Sziasztok, kis segítség kellene. Holnap veszek egy használt Note 10+. Mit kell megnézni ? Knoxot hogy ellenőrzom stb ? Tudtok segíteni ? Köszi
-
xhege
veterán
válasz
barcsajani
üzenetére
Nagyon szépen köszönöm! Ez rendkívül hasznos infó volt.
-
barcsajani
tag
Fotóban nem vettem észre, akkuban számottevően jobb a Plus. Átlagosan nálam körülbelül +2 óra SOT jött ki a belőle. Note 10 - 4 óra SOT egy nap alatt, minden este kellett tölteni, Note 10 Plus - 6 óra SOT egy/másfél nap alatt, én akárhogy van, minden nap töltöm bármim van. Mindkettőt két simmel és okos órával használtam.
-
Boldi2
újonc
Sziasztok! Akksi kérdés engem is érdekelne,nekem is a Note 10 szimpatikus. Ki lehet húzni vele 1,5 napos üzemidőt,átlagos felhasználás mellett?
-
xhege
veterán
Sziasztok! Akksiban és fotó minőségben van érezhető különbség a Note 10 és a Note 10+ között? Méretben azért szimpatikusabb lenne a kisebb.
-
francz'70
senior tag
Használja valaki a DEX-et, mennyire melegszik a teló külső hűtés nélkül?
-
dkovizoli
addikt
Nekem még ILO-val sosem volt gondom. Az igaz, hogy ritkábban kap frissítést, ezért én is DBT-t szoktam rárakni. De hogy melyik OXM romot rakod rá, tulajdonképpen teljesen mindegy is. Azért a DBT a megszokott, mert az jelenik meg elsőnek általában. Az egyetlen problémám vele (ILO), hogy a samsung members más régióban van miatta. Így az akciók, nyereményjátékok nincsenek benne és nem érhetők el.
-
Tilos ötleteket adni ahhoz, hogy hogyan lehet kikerülni az IMEI tiltásokat! A következő alkalommal szankcionálni fogom.
-
Spricccer
tag
Udv.
Olyan kerdesem lenne, hogy tudtok valami megoldas arra hogy a hivas kozbeni hangerot hogyan tudnam meg hangosabbra venni? Jelenleg maxon van de neha kevesnek erzem
-
netcore
tag
Valaki tapasztal olyat hogy 2simmel használva( telenor,voda) lassú a mobilnet mindkét kártyával, azonban ha az egyiket kikapcsolom egyből hasít a net.
-
Andor246
tag
sziasztok
Van valakinek tapasztalata azzal kapcsolatban hogy az edge panel gondol egyet és átvándorol a jobb oldalról a bal oldalra? A beállitásokban is konkrétan az van kiválasztva hogy bal oldal márpedig én nem állítottam át.
-
francz'70
senior tag
Nagyon melegszik a teló DEX alatt?
Egyszer próbáltam de akkor is DEX padon amit az S8+ hoz használok de ugyanúgy kapcsolgat a hűtőventillátor mint az S8+ nál
-
Lesz idén Android 11 Beta teszt? Ha igen hol kell regelni?
-
mumuss
aktív tag
Ki lehet próbálni a ONEUI 2.5 pár funkcióját, annak aki szeretné
[link] -
Sanci789
aktív tag
Üdv! Boldog tulaja lettem én is egy 10+ 512GB-os verziónak, imádom
Eredetileg Note 20 Ultrát terveztem venni, egészen augusztus 5-ig, amíg meg nem láttam az árát. Egyetlen egy fontos kérdésem lenne: a bixby routine-t hiába állítottam be magamnak bizonyos dolgokra, összevissza kapcsol mindent, nem pedig úgy, ahogy szabályozva van. Például leveszi a képernyő felbontást QHD-ról FHD-ra, meg bekapcsolja az NFC-t, holott ez nincs is beállítva. Valaki találkozott ilyen gondokkal? Mi volt a megoldás? -
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Az aod-ot nézd meg a Bixby rutinoknál.
-
francz'70
senior tag
válasz
Szirijusz
üzenetére
Megéri még a Note10+-t megvenni akár újan is hivatalos garival?
Meg.
Távol álljon tőlem, hogy a pénztárcádban túrkáljak, de ha teheted 2 év garival vedd hivatalos helyről. Még ha egy évre vennéd is jól jöhet eladáskor.
(azért a 120Hz hiányozni fog, de azon kívűl tuti ez a teló, az s-pen meg hab a tortán) -
joker1220
őstag
Sziasztok!
Használja valaki ezt az alkalmazást? Mik a tapasztalatok? Előre is köszi
https://forum.xda-developers.com/galaxy-note-10/themes/app-aodnotify-notification-light-led-t3957906
-
Punike
tag
válasz
Plazmacucci
üzenetére
-
-
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Állandó AoD van, írd be a beállítások keresőbe, hogy aod, és kidobja.
A felvillanó értesítés is van emlékeim szerint, valahol a kisegítő lehetőségekben, ha jól rémlik és nem szedték ki.Mod: ja, hogy csak töltés közbeni aod. Azt nem tudom.
-
Hi!
Két funkciót keresek, de félek, hogy a kérdés magában foglalja majd a választ is.
Lehetséges, hogy azért nem találom az értesítés jelzést képernyő felvillanással, meg a töltés közben állandó AOD beállításokat, mert nincsen?
Köszi -
Szirijusz
csendes tag
Megéri még a Note10+-t megvenni akár újan is hivatalos garival? 320k körül van. Esetleg jó gsm bolt javaslat ahol kapok 1 év hivatalos garival XEH telót?
A 20-as széria hááát... A sima nem ua a kategória min a 10+, az ultra meg legalább +100k, annyit nem ér meg nekem, használhatóságban nincs akkor különbség - a 120Hz nagyon jó (O8p van most), a kamerák annyira nem izgatnak.
Most kéne a teló kb egy évre venném. -
válasz
Joe_Muad_Dib
üzenetére
1-2x volt hogy hgasználtam, viszont akkor gyors volt. Mindent lementett majd visszatolta.
-
válasz
Joe_Muad_Dib
üzenetére
SmartSwitch szerintem. Leggyorsabb megoldás.
-
Joe_Muad_Dib
tag
Mi most a "menő" Samsungról Samsungra költözésben?
SmartSwicth?
Samsung account?
Memória kártyára mentésből?
Esetleg más? -
joker1220
őstag
válasz
Joe_Muad_Dib
üzenetére
Szia! Köszi szépen. Nekem most egy másik telón a liquid crystal van és nagyon elégedett vagyok vele. Jól illeszkedik, jó a fogása. Ennek is ilyen szinátmenetes a hátlapja, azon mondjuk nagyon sokat tompít...
-
Mo Bill
aktív tag
Hölgyek, urak!
Akik tokot vásarolnának az egyik legfontosabb dolog, hogy ne nyomja fel a védőfóliát, üveget!Erre nagyon kell figyelni, nehogy utólag meglepetés érje az embert!
-
Joe_Muad_Dib
tag
válasz
joker1220
üzenetére
Én mindig olyat veszek aminél van kickstand azaz kitámasztó.
Tudom ez már kifutott, de nekem ilyen van rajta tavaly augusztustól:
[link]Ha az általad linkeltek közül kéne választani, akkor olyat ami csak rendelhető olyat semmiképpen de ahogy elnézem nincs sok különbség köztük tehát mind jó, nekem mondjuk ez tetszik:
[link] (Mondjuk arra a figyelj hogy nehogy lejárjon az akció) -
Na, az augusztusi frissítés óta nekem drasztikusan csökkent az akku idő. Úgy látszik, már terelnek a note 20 váltás felé...
-
Sanci789
aktív tag
Üdv! A 256GB-os és az 512GB-os verziók nagyjából egyszerre szokták megkapni a havi biztonsági/szoftver frissítéseket?
-
joker1220
őstag
Sziasztok!
Az alábbi tokok közül melyiket érdemes venni? Én nem látok túl sok különbséget köztük. Inkább ezek közül valamelyiket vagy a gyárit?
Előre is köszönöm

-
Hikvision
senior tag
Üdv Mindenkinek!
Szombaton minden előjel nélkül elhalt a rezgés a 10plus-ban, szerviz menüben sem reagál semmire, reddit-en is írtak hasonló problémáról, itt valakinek volt ilyen? -
Punike
tag
Sziasztok!
S9+ -rol váltottam note10+ -ra. Eddig az autoban a Wavecontrol nevu appot használtam a zene / hivasok vezérlésére, de ennél a készuléknél sajnos nem mukodik.
Mindenhol azt olvasom, hogy a kozelségérzékelo csak bizonyos alkalmazások alatt aktív (az is csak aktiv hivas kozben).
Van valakinek valmilyen otlete arra vonatkozoan, hogyan lehetne -akár egy profil bekapcsolásával- hiváson kivul is mukodesre birni a szenzort???? -
bcl
senior tag
válasz
Memmaao
üzenetére
Nem tudom mióta, de egy ideje én is sokat mérglődök emiatt. Nem gondoltam, hogy másnál is ez van, mindig valamire fogtam, hogy biztos azért csinálja. Pedig csak arc, meg ujjlenyomat feloldás van semmi más. Okosórám van, de arra sincs beállítva semmi.
Szóvalvalami van, és tényleg mintha olyan hónapja lenne így... -
Más is tapasztalja a legutolsó sw frissítés óta, hogy zsebben felold a telefon?
-
VivienR
tag
-
VivienR
tag
Nekem 10+-om van, szerintem jó döntés. Nem érzek problémát a pen használata közben hogy csak 46ms... Ugyan úgy bővíthető, meg vagyok elégedve az akku idővel.
A kérdés amire választ kell találnod hogy felizgat e a 120Hz kijelző 1080-as felvontason, a 9ms-os toll, az 5G, vagy a kamera MPx-ek esetleg a misztikus színek... Ha nem akkor szerintem simán jobb választás a 10+ -
válasz
Mo Bill
üzenetére
Na voltam megtapizni én is és valóban lehet hogy gg7 a hátulja is, de ahogy írod is, én is azt tapasztaltam hogy érintésre, kopogtataásra mintha valami gagyi műanyag lenne... A bronz tényleg szép. Ha egyéb már leírt dolog miatt nem váltottam volna másra, biztos maradt volna a Note 10+.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Linux felhasználók OFF topikja
- Autós topik
- EAFC 26
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Battlefield 6
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Windows 11
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8-16GB I 256-500SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Új! Razer Iskur V2 - Black gamer szék!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Előtte meg nem jött semmi. DBT-t nyomom rá inkább mindig manuálisan.

... minden évben, minden topikban előjön újra és újra, ez a urban legend 
Hallgatom a zenét fűnyírás közben és random időközönként számot vált. Amikor előhúzom a zsebemből látom, hogy a kijelző él és a pofámba vigyorog a Spotify.