- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
JoseGee #6687 üzenetére
Fog ez terjedni, mint a vírus - nem vitás. És abban is biztos vagyok, hogy a most létező 4G lefedettségi lyukakból nem egyet 5G fog lefedni, nem a 4G infrastruktúra fejlesztése.
Csak ez ugye az elmélet: senki se akar belefutni a gyerekbetegségekbe (akksileszívás, stb), illetve sokaknál a dual-SIM gyakorlati haszna sokkal többet nyom a latban, mint az a kevés fehér folt, amit a 4G nem fed le (a gigabites sebességekre élvezkedést felnőtt emberek lévén hagyjuk).
-
nikilauda
senior tag
válasz
JoseGee #6388 üzenetére
Hasonló a véleményem. Múlt évben néhány hónapig egy Mi9 volt a fő telefonom. Szerettem, de szoftveresen mindig volt valami gond. Például hónapokig nem működött normálisan az automatikus kijelző fényerő szabályozás. Ez volt a legbosszantóbb. Aztán váltottam amikor az NFC-s fizetés néhány pénztárnál vacakolt. A következő egy S10+ volt és azzal hasonló gondom nem volt.
-
francz'70
senior tag
válasz
JoseGee #6185 üzenetére
Igen, itt már többen jelezték, hogy a kamera jobb lett a 10-es droidon. Igazából csak ez miatt frissítenék, (bár egyáltalán nem érzem olyan rossznak) mivel nagyon szuper a teló, így 9-esen is
Olyan SOT-okat produkál, annyira gördülékeny és gyors a rendszer, hogy egyszerűen nem hiszem el
Mondjuk nekem a plusz van, de ezek szerint a sima is jól teszi a dolgát -
-
válasz
JoseGee #5136 üzenetére
Én is sok évet használtam iPhone-okat. Aztán egy évet Note 9-et. Elégedett voltam, kivéve a droid idle fogyasztásával... A kis röccenéseket megszoktam nagyjából. Egyedül a feloldás után zavart, hogy szaggatva dob be a homescreenre.
Végül csak visszavágytam iOS-re, vettem egy iPhone 11-et. Megkaptam az áhított vajsimaságot, de aztán ott voltak a hiányzó dolgok is. Pl. helyalapú feloldás, biztonságos eszközök, hogy kiíja, mennyi idő múlva lesz feltöltve, hogy átdobjak képet tv-re, vagy egy kábellel tv-re kötve ott a dex és már nézem is róla a filme/sorozatot "hülyeTV-n". Hosszú még a lista, és ezért is jöttem vissza. Néha beszaggat, vagy kidob egy app, stb. de "van minden". -
madkiller
őstag
válasz
JoseGee #5136 üzenetére
Nem tudom ezt, hogy sikerült összehozni a fent említettekkel az előző pár samsungomon se találkoztam. A 12 gb ram még a tegnap elindított már számomra elfeledett appot is ott folytatja , ahol abba hagytam. Talán az s4/s6ba éreztem az általad említett bizonytalanságokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hálózati / IP kamera
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Konzol Screenshot
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest