-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Locuste
tag
válasz
barcsajani #7958 üzenetére
így volt!
-
Boldi2
újonc
válasz
barcsajani #7788 üzenetére
Köszi az infót...!
-
xhege
veterán
válasz
barcsajani #7788 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm! Ez rendkívül hasznos infó volt.
-
mrThomi
addikt
válasz
barcsajani #7331 üzenetére
Neked az ORO(orange), vagy ROM(független) nevü csc kódók közül kell valamelyiknek aktívnak lennie
-
mrThomi
addikt
válasz
Még nem csináltam meg a visszaállítást, de a napokba megpróbálom. Elviekben nálam sikerülnie kell mert benne van, de majd kiderül
-
mrThomi
addikt
válasz
Igen ez így nem fog müködni sajnos, mert az elérhető csc kódok közül 2 tajvani van benne. Gondolom maga a szoftver is csak ezeket támogatja, így egy masik kellene rátenni, vagy rootolni a telót, de ebben nem tudok segíteni, mert már 10 éve nem mókoltam telót. Nézz fel tényleg a volte topikba és érdeklődj. Nekem így néz ki és látszik hogy benne van minden csak valamiért a német aktív [link]
-
mrThomi
addikt
válasz
barcsajani #7326 üzenetére
*#1234# és küldj egy képernyőképet
Majd teds fel a Sammobile Phone infot és a CSC KÓD fület is küld be -
mrThomi
addikt
válasz
barcsajani #7324 üzenetére
De neked a kapcsolati beállításoknál sem jelenik meg mint opcio nem ?
-
Joachim21
őstag
válasz
barcsajani #7302 üzenetére
Nekem is N9750,és megy a Volte, legalábbis jelzi az értesítési sávban, hogy azon van.
-
válasz
Mert nincsenek benne a romban a magyar és román VoLTE és VoWifi profilok.
-
mrThomi
addikt
válasz
barcsajani #7306 üzenetére
Én lehet hogy a napokba megpróbálom, mert 2 hét múlva viszem haza magyarba faternak a telót, bár akkor úgy is kell resetlenem. Most én se szívesen törlök mindent. Csinálj egy mentést majd visszaállítást és úgy egyszerübb, bár én mindig mindent mauálisan szoktam
-
mrThomi
addikt
válasz
barcsajani #7304 üzenetére
Annyira pontosan nem vágom ezt az egészet, azért írtam hogy kérdezz rá a csoporba, lehet nálad más a szitu mert te magyarba élsz.Nekem ott van a beállítási lehetőségek között, de valszeg a sim nélküli indítás miatt nem aktív. Nekem is Factory reset kellene hohy kiderülkön úgy működik e illetve ezt tegnap este találtam [link] . Neked reagál valamit a *#272*imei# kódra ? De elvileg azzal is törlődik minden. Amit meg tudsz próbálni az a hálózati beállítások visszaállítása, akkor csak a wifi bluetooth hálózati dolgokat reseteled. De mondom szerintem ebből factory reset lesz :/
-
mrThomi
addikt
válasz
Szia, pont ezzel bajlódok én is. Följebb kérdeztem már és átirányítottak a [volte] csoportba. Most próbálkozok a *#272*imei szám# kóddal hogy megváltoztatom a CSC régió kódját de nekem nem reagál semmit erre a telefon. Én németbe vettem a telót(note10+) és áthoztam luxemburgba, de mielött betettem volna a simet, sim nélkül németbe kapcsoltam be(bootolt) a teló hogy gyors átnézzem minden oké e vele, és ez állítólag hiba volt, mert a németre csatlakozott föl és már nem akarja a luxemburgit fölismerni pedig benne van. Valszeg factory reset kell vagy a szoftvert újra flashelni. De majd az okosok megmondják. Ha neked sikerül szóljál priviben mindenképp !!!
-
mrThomi
addikt
válasz
barcsajani #7101 üzenetére
Köszi a választ. Haverénál is erzödik de nem annyira mint nekem. Lehet csak én fújom fel Gondolkoztam én is tokon amibe nem érződik és talán el is felejteném ezt a hülyeséget. Viszont a sima szilikon tokok híve vagyok. Te milyet használsz ?
-
Talala
senior tag
válasz
barcsajani #7099 üzenetére
Nálam alap esetben csak a sima note játszana, az s10+ csak a jelenlegi ára miatt került képbe mint logikus választás. Ezek szerint az s10+ is jo lehet. Még alszom rá egyet. Köszi szépen a választ.
-
válasz
barcsajani #3439 üzenetére
Egy hiba miatt, ma jött rá frissítés amúgy, nézd meg a Samsung áruházban.
-
válasz
barcsajani #2440 üzenetére
És az akkuidő milyen S10+-hoz képest?
-
válasz
barcsajani #2440 üzenetére
+1
Bár számomra inkább csak a jack,de az sem minden helyzetben.
A méret számomra inkább pozitívum,kivéve 1-2 farmeromnál. -
Capt.Obvius
aktív tag
válasz
barcsajani #2362 üzenetére
Szomorú ez a inkompatibilitás. És még OTG adapter sem volt a csomagban...
-
Kasya
nagyúr
válasz
barcsajani #2242 üzenetére
A program nem megbizhato erteket mutat, egyik telefonnal sem. Tobb éves tapasztalat.
-
NÓPARA
aktív tag
válasz
barcsajani #2255 üzenetére
Az a70 viszont wi-fi-n is frissített anno. Na de majd csak lesz valahogy ésd köszi. Igazad van . Mobilneten már okés is ahogy Neked is.
-
TpS
őstag
válasz
barcsajani #2247 üzenetére
A full fekete biztos, hogy nem árt a kijelzőnek, de valszeg a halvány kiírás sem.
-
TpS
őstag
válasz
barcsajani #2244 üzenetére
Clear view tokot használok, így nálam ez nem okoz gondot.
-
TpS
őstag
válasz
barcsajani #2242 üzenetére
Nálam is 40.8%. Egyelőre ez a megoldás van, hátha később a samu is letilthatóvá teszi: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- IPhone 16 pro - Desert Titanium 256GB
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest