- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Philips LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mini-ITX
- Micro Four Thirds
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
bg612
tag
Nem az érdekel a központi téma. Nem felvágni akarok, nagyon messze áll tőlem. Mélyről jöttem, meg tudok becsülni minden egyes falat kenyeret, hidd el. De egy cêgvezető, akár milyen kis cég nem járkálhat talicskával, turkálós ruhában. És sajnos csak kicsit igaz, hogy az elvégzett munka számít.
Ha nem szakad volna a nyakamba az egész, szerinted engem êrdekelne? Szar kínai farmer egy pólóvat...
Én sem szeretem hogy ez van, de azt hajtogatom magamnak, hogy ez csak egy szerep. Meg kell felelni neki -
bg612
tag
Szia,
Sajnálom, ha csak ennyit értettél meg a dilemmámból.. én bármilyen telefon nélkül is vagyok valaki! Sajnos csaj létemre, de két diplomás fizikus. Sajnos nem csajos szakma, de ezt azt letettem az asztalra.
Ha bárhol meglátsz egy rendőrautót, azokat is mi matricáztuk fel, kezét fogtam Lampert Mómikával. Kósával, Gyurcsánnyal(ez utóbbival nem szoktam büszkélkedni)
Telefon nélkül is vagyok valaki!
Csak tanácsot szerettem volna kérni tőletek, akik már kipróbáltátok.
Egyébként egy minigarzonban lakom és egy 17 éves skodám van. Akkor mégis senki vagyok.
Több a telefon jelenleg körülöttem mint kaja. Mint írtam 1terrás s10+, s20 ultra, Huawei p30pro, iphon11+ , szinte minden ami mostanában kijött.
Mint mondtam, nem ez teszi az embert, de fogadok hogy te is megnézed mi van a másik kezében és nem arra a kőművesre bízod a házad felépítését, aki egy vályog házban lakik.
De jogos van, ítél el nyugodtan... -
Marquess
tag
Ennek örülök!
Teszt darab volt,ezért is reménykedem,hogy nem rosszabb a teljesítménye,mint s10 nél.
Szeretem az S10 et is ,de valamiért ez a Note 10 annyira jól néz ki,főleg a kamera elrendezése meg az S-pen...
Várok egy kicsit,mert jelenleg 900 Euro nálunk (MM,Saturn) Trade opcióba meg csak 450 eu-t adnak az S10-ért...
Köszi az infót -
-
Mi van??? Nem hivatkozhatnak semmire, kutya kötelességük 14 napon belül a vételárat maradéktalanul visszatéríteni! Én ezt biztos nem hagynám annyiban, lehúznám őket valamivel az biztos, ez már lassan 2 hónap ! Irigyellek a türelmedért, én már régen bementem volna és valakire biztos ráborítottam volna az asztalt...
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Formula-1
- Xbox Series X|S
- Gaming notebook topik
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged