Hirdetés
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
pocokfej
üzenetére
Eddig aki visszajelzett Telenor kártyával ezen a ROM -on, ott adottak voltak a problémák. Nyilván általános következtetést nem lehet levonni a mennyiség miatt, de abból tudunk gazdálkodni, ami van.

Lehet itt hálózati beállítás, modem probléma is. Telenor önmagában meg nem annyira elterjedt nemzetközi vonalon.
Például amikor egyik Huawei telefonon teljesen kínai ROM -okat teszteltem ott is kizárólag a Telenor SIM használat volt korlátozott. Minden más, nagy hazai SIM ment, de Telenor csak 2G -n volt képes normális működésre. Ott például már a hang sem ment 2G felett.
Szerk.:
Én egyébként használok Telenor kártyát is, csak ebbe a telefonba nem tudom belerakni. Másikban használom egy másik Voda kártyával. Duál SIM. Az időnként nekem is feltűnik, hogy a Telenor kártya egyes helyeken gyengelkedik, ahol a Voda jobban megy. És általában ez jellemző, nem fordítva.Ez amúgy nem feltétlen gond, ha normálisan vált a frekvenciák között.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi 14C 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garancia
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max - 128 GB - Space Black - 85%
- szinte új iPhone 17 Pro Max 256GB deep blue mélykék független Apple 3 év garancia iStyle
- 2 X Dell Poweredge T320, 96GB DDR3 ECC RAM, 2.2 GHz CPU, 2 x 495W PSU
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4174, 94% Akkumulátor
- OnePlus Nord 2T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest