Hirdetés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Apple MacBook
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
pocokfej #770 üzenetére
Eddig aki visszajelzett Telenor kártyával ezen a ROM -on, ott adottak voltak a problémák. Nyilván általános következtetést nem lehet levonni a mennyiség miatt, de abból tudunk gazdálkodni, ami van.
Lehet itt hálózati beállítás, modem probléma is. Telenor önmagában meg nem annyira elterjedt nemzetközi vonalon.
Például amikor egyik Huawei telefonon teljesen kínai ROM -okat teszteltem ott is kizárólag a Telenor SIM használat volt korlátozott. Minden más, nagy hazai SIM ment, de Telenor csak 2G -n volt képes normális működésre. Ott például már a hang sem ment 2G felett.
Szerk.:
Én egyébként használok Telenor kártyát is, csak ebbe a telefonba nem tudom belerakni. Másikban használom egy másik Voda kártyával. Duál SIM. Az időnként nekem is feltűnik, hogy a Telenor kártya egyes helyeken gyengelkedik, ahol a Voda jobban megy. És általában ez jellemző, nem fordítva.Ez amúgy nem feltétlen gond, ha normálisan vált a frekvenciák között.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Motoros topic
- Bitcoint követelnek a svájci jegybankba
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- További aktív témák...
- iKing.Hu Motorola Edge 60 Pro Green Használt, karcmentes állapotban 512 GB tárhely
- iKing.Hu - Motorola G86 5G Dark Blue Használt, karcmentes állapotban 8 GB RAM / 256 GB tárhely
- Xiaomi 15 12/512GB, új, rengeteg kiegészítővel, garanciális
- iKing.Hu Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus Black Használt, karcmentes 256 GB tárhely 3 hónap garancia!
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Jótállás: 2027.02.16.-ig
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- IPhone 15 Pro Akku: 88% 12 hó jótállás!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest