Hirdetés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
"Értesítjük továbbá arról, hogy azon termékek esetében, amelyek 2 éves jótállása (1 év jogszabályon alapuló és a Samsung által önként vállalt + 1 év jótállása) eddig termékregisztrációhoz kötött volt, mostantól regisztráció nélkül biztosítjuk a második évre vonatkozó Samsung által önként vállalt jótállást. Ezt a kedvezményt minden, 2016. május 26-t követően vásárolt termékekre is nyújtjuk, így amennyiben Önnek a Samsung Zrt. által forgalomba hozott ilyen készüléke van, úgy ezzel további teendője nincs." link
Amúgy én is imádom a telót. A nővérem kapta cégesként, elkértem tőle és megnéztem, majd bepottyant kettő hozzám az Edigitalból.
Az év második felében még szeretnék ebből kettőt venni. Sajnos az egyik kedvencemről, a Nokia 7 Plusról lecsúsztam és szerintem az év második felében már nem is lesz kapható az.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Ravpower 6000 mAh-s mégis pici powerbank eladó
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3547,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest