Hirdetés
- A foltozásra fókuszált az új GeForce driver
- Pánik a memóriapiacon
- Mit tud egy nagy név? Teszten az Acer Predator Orion 5000 PC
- Mini PC
- Projektor topic
- Nem folyik, nem kenődik, de hűteni azt tud
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hővezető paszták
- És akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
"Értesítjük továbbá arról, hogy azon termékek esetében, amelyek 2 éves jótállása (1 év jogszabályon alapuló és a Samsung által önként vállalt + 1 év jótállása) eddig termékregisztrációhoz kötött volt, mostantól regisztráció nélkül biztosítjuk a második évre vonatkozó Samsung által önként vállalt jótállást. Ezt a kedvezményt minden, 2016. május 26-t követően vásárolt termékekre is nyújtjuk, így amennyiben Önnek a Samsung Zrt. által forgalomba hozott ilyen készüléke van, úgy ezzel további teendője nincs." link
Amúgy én is imádom a telót. A nővérem kapta cégesként, elkértem tőle és megnéztem, majd bepottyant kettő hozzám az Edigitalból.

Az év második felében még szeretnék ebből kettőt venni. Sajnos az egyik kedvencemről, a Nokia 7 Plusról lecsúsztam és szerintem az év második felében már nem is lesz kapható az.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 14 PRO 5G
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i5-10G I 8GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest