- Alacsony profilú, madzagmentes klaviatúrák jöttek a Razer színeiben
- ASUS ROG csúcslap érkezett, ezúttal a "lopakodó" fajtából
- Átvette a DRAM-piac trónját az SK Hynix a Samsungtól
- Pénztárcabarát, ugyanakkor trendi mikrotorony jött a Jonsbótól
- A Linux támogatását vágja meg leginkább az Intel leépítése
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Egérpad topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- A Linux támogatását vágja meg leginkább az Intel leépítése
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen egeret válasszak?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
-
PROHARDVER!
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-01-01 (Frissítés: 2025-01-01) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2024-11-01 (Frissítés: 2025-01-05) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
falco1
tag
Az x86/x64-es Meltdown és Spectre sérülékenységek 2017 elején derültek ki. Az Android 7 2016-os. Szóval nem valószínű, hogy a Google ezek miatt tiltotta le a processzek más processzekről való informálódásának lehetőségét. És ha ez is lenne az ok, ez még mindig nem magyarázná, hogy miért nem építettek be saját task manager-t, amelyik viszont a felhasználó felé biztonságos módon tudná megmutatni a processzek aktuális állapotát és CPU használatát. Ha engem kérdezel, ez inkább azzal magyarázható, hogy a Google nem nagyon szeretné lehetővé tenni annak követését, hogy a saját beágyazott folyamatai (GMS, AdMob, Analytics stb.), éppen mit művelnek a rendszeren
-
gerigő
tag
egyedül ez a pixel-shifting beégésvédelem kimaradása ami hosszútávon nem megnyugtató
...Na itt a lényeg!...vki végre ezt is leírja már. Ez senkit (pl. aki felteszi az új 6-ost) nem érdekel?
Gyors, gördülékeny, nem melegszik, akkuidő, minden ok...és majd ha beég a kijelző...?
... -
épp csak a OneUI 5 hozta be a funkciót, logikusan tehát korábban nem is volt ilyen védelem(?)
Hát az igazat megvallva a régi screenshotjaimat nézve sosem tűnt fel, hogy ne lennének fedésben a régi értesítési sáv ikonjai a mostanival. Most hogy így mondod, van benne logika.
-
BigBear
senior tag
Mi az, hogy lenyomnak ezt vagy azt az emberek torkán. Ennyi erővel kérhetnéd a forráskódot vagy a korlátlan, védelem nélküli banki hozzáférést is, mert az neked jár. Hát a szád jár legfeljebb.
A meggyőződésed meg konkrétan hülyeség. Nem véletlenül zárt és védett az a rendszer. Te megtéríted a bank kárát, ha a rootolt cuccodon keresztül nyer valaki hozzáférést olyan dolgokhoz, amikhez egy normál, zárt rendszeren keresztül nem tudna? Hogy adsz biztosítékot, hogy te vállalod a felelősséget? Értem én, hogy - eddig - nem volt baj, de ha 1M ügyfélből csak egynél valami adódik, azt sem szeretné lenyelni senki más.Ui. Ha nem tetszik, ne használd. Ennyike. Nem kötelez senki sem droid, sem netbank, sőt, egyelőre banki szolgáltatások igénybevételére sem. Ha használod, akkor meg elfogadod azokat a feltételeket, amelyeket az ezen szolgáltatások mögött álló cégek előírnak. Szívesen.
-
gerner1
nagyúr
Igen. Mindaddig, amig a jelenlegi 5-ös érték meg nem változik (ez az utolsó 13 fw.release értéke) .
Nekem eddig nem volt még gondom ilyennel, de én abban az esetben előtte + utána is törlöm a cache -t a Recovery -ben. Szóval, eddig minden esetben olyan volt (előző + más készülékekkel is) mintha egy OTA-frissítés futott volna le annyi különbséggel, hogy akkor ODIN -nal történik.
-
-
gerner1
nagyúr
Nem véletlenül ajánlott, annak a karbantartási műveletnek a gyakorisági-ütemezését a felhasználói szokásainkhoz igazítani, ha az ahhoz kapcsolható anomáliák preventív elkerülése is cél.
Örülök, ha ezzel valóban elmarad mindaz, amit az előzmény posztban jeleztél, és respekt a visszacsatolásért.👍
-
D55
senior tag
Egy kis update a probléma kapcsán:
Recovery-ből csináltam egy cache wipe-ot és nem akarom elkiabálni, de azóta még nem volt sem érintőképernyő fagyás, sem random telefon újraindulás. Ez kb. már egy hete. Ezen felül feltűnt az is, hogy miután tegnap az átlagosnál kicsit kevesebbet használtam a telefont (pár hívás, pár perc böngészés, 1-2 fényképezés, hangulatvilágítás cseszegetése a lakásban 2 alkalommal, kb. max. ennyi), pont 24 órával töltés után még 75% körül volt az akkuban. -
gerner1
nagyúr
-
crok
nagyúr
Tipp: RAM Plus ha be van kapcsolva akkor kapcsold ki.. lehet csak thrash-el mert agyig van a RAM de mar a zram + swap is es elo kene rantania valamit onnan de az rengeteg eroforrast fel tud emeszteni (uj dolog kene fusson - keves a felhasznalhato memoria - kswapd kitesz valamit mert kell a hely - meg mindig nem eleg - kswapd dolgokzik meg.. - lett hely - na akkor ami kellett azt kiteszi vissza RAM-ba - folyamat dolgozik - mar meg az kene amit elobb kitett zram/swap-ba.. na, ez a thrashing. A RAM Plusz az egyik legnagyobb hulyeseg.. nem hiaba dobta mar 8..10 eve az XDA nepe.. netto parasztvakitas, egyetlen lepcsofokkal jobb csak mint a [downloadmoreram.com]
).
-
capriTomi
csendes tag
Nálam is előfordult, de a magas környezeti hőmérséklet az oka valószínűleg. Lehetne feljebb állítani a tűréshatárt, de inkább nem állítottam rajta. (A GoodGuardians alkalmazások között van a hőmérséklet monitorozás.)
Az additional settingsben lehet kivenni néhány dolgot, hogy mit ne korlátozzon ilyenkor.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IPhone 11 64GB gyári független purple új akku megkímélt
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Fekete Színben,6 Hónap Garanciával
- Samsung Galaxy A55 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Motorola Edge 60 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest