Hirdetés
- iPad topik
- Androidos tablet topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED monitor topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Siet tisztázni az RX 5000/6000 sorozat jövőjét az AMD
- Mindenki bukja a Blackwell chipeket, ha bejön Trump terve
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
Összefoglaló

Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-09-01 (Frissítés: 2025-09-29) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2025-09-01 (Frissítés: 2025-09-29) [Android 14]
Frissítési ütemterv: megszűnt 

A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
D55
senior tag
Sziasztok!
Ma ismét előjött az érintésérzékelő fagyásom és ezúttal feltűnt a korábbi esetekre is visszagondolva, hogy ez a hírhedt GSM sávra / 2G üzemmódra való váltásnál jelentkezik nálam. Szokás szerint egy bejövő hívást nem tudtam fogadni, de ezúttal az ilyenkor másoknál szokásos képernyő artifact-ok is megjelentek, emiatt néztem rá a térerő ikonra és vettem észre, hogy GSM sávon vagyok. Utána visszagondoltam és minden korábbi ilyen eset fém épületeken belül vagy különféle ismerten rossz adás-vételi viszonyokkal rendelkező hegyvidéki helyszíneken történt.
Jól gondolom, hogy ez csak egy belső árnyékolási probléma lehet, amikor is az antenna / rádióegység EMI/RFI zavart tol a kijelző / érintőpanel adatvonalára? Mert úgy rémlik, hogy volt aki emiatt gariztatott, de ha súlyosbodással nem fenyeget a dolog, akkor én nem biztos, hogy bevállalnám emiatt a hercehurcát a javíttatás kapcsán...
Új hozzászólás Aktív témák
- újszerű iPhone 17 Pro 256GB deep blue mélykék független Apple 3 év garancia iCentre
- új iPhone 17 Pro Max 256GB silver ezüst független Apple 1 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
- Google Pixel 8 Pro szinte új állapotban kis hibával 12/128GB
- Dell Latitude E7440 - i5, 8GB RAM, HDMI, eu bill - számla, 6 hó garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W11 I HDMI I Cam I Gari!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Firmware letöltése
Dr Bubo