Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- Az AI-piac kivégezte a Micronhoz tartozó Crucialt
- Melyik tápegységet vegyem?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Pánik a memóriapiacon
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Projektor topic
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
Összefoglaló

Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-09-01 (Frissítés: 2025-09-29) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2025-09-01 (Frissítés: 2025-09-29) [Android 14]
Frissítési ütemterv: megszűnt 

A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
gerner1
üzenetére
Egy fenét pontosítottam utólag. Én nem állítottam, hogy mindenkinél ennyinek kell lenni, csak annyit, hogy nálam ennyit bír. Mivel trükk nincs, például energiatakarékos mód, vagy hasonlók, feleslegesnek gondoltam megemlíteni, ráadásul aki követi a topikot, az rendszeresen olvashatja, hogy mit és mit nem csinálok rajta. A hangsúly azon van, hogy ennyire képes.
Sőt, teljesen átlagos beállítások, semmi tweak: AOD 06:00-00:30-ig folyamatosan aktív, 2 SIM, mobilnet és wifi bekapcsolva, Bluetooth folyamatosan bekapcsolva (NFC nincs), fényerő automatikusra állítva, szinkronizálás bekapcsolva, 4 Google fiók, egy rakás banki app, Messenger szinkronizál. Még csak gyári appokat se tiltottam le vagy töröltem egyáltalán. És még a 120Hz is rontja a dolgot, igaz, ebben már van trükk, mert nem állandóan van bekapcsolva (MaxHz).Na, most pontosítottam.

Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Mio Star Coffe One Milk Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Firmware letöltése

Dr Bubo