-
PROHARDVER!
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-04-01 (Frissítés: 2025-04-21) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2025-04-01 (Frissítés: 2025-04-21) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
tbc2
tag
Nekem a kedvencem az, hogy amint beülök az autóba, és a bluetooth kihangosítóhoz csatlakozik, AUTOMATIKUSAN elindítja a youtube vanced-en a lejátszást.
Rágugliztam, és a két lehetséges megfejtést:
1. kapcsoljam ki a youtube musicban az "automatikus lejátszás, ha kihangosítóhoz csatlakozik"-ot, valamint
2. kapcsoljam ki az android autoban az "automatikus lejátszás, ha kihangosítóhoz csatlakozik"-otmegcsináltam, és semmi változás, ugyanúgy megy az agresszív, automatikus zenelejátszás. A youtube vanced-ben nincs ilyen beállítás, és szerintem az indul el, nem a youtube music. De volt, hogy a VLC player indult el, és abban játszotta le valamelyik felvett hívást
Valakinek van erre megfejtése? Olvastam még egy Taskeres megfejtésről, de nem értő olvasással, csak átfutottam, mert ott akkor nem volt rá időm, de az lejött, hogy ott lehet valamit hekkelni
Majd elolvasom, hogy Bixby-vel el lehet-e érni ugyanazt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Kuponkunyeráló
- PlayStation 5
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali informatikai kérdések órája
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged