Hirdetés
-
PROHARDVER!
Összefoglaló

Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-09-01 (Frissítés: 2025-09-29) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2025-09-01 (Frissítés: 2025-09-29) [Android 14]

A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Predatorr
őstag
Tehát alkor elismered, hogy hibás az A14 frissítés, tessék.
Erről beszéltem, örülök, h sokadjára végre sikerült megérteni.
A problémát jeleztem, megoldást kerestem, ahelyett értetlen okoskodást és leszólásokat kaptam, és jönnek megint a forráshiányos észosztók (pl.h dobjam ki a gyártó által elszart telefont), ez nem engem minősít. Vicces olvasni, mit kombinálnak ki egyesek, csak, mert nem értik a leírtakat.
Amúgy úgy fest, megtaláltam a megoldást a problémákra a rendszerben (legalábbis ma egyik hiba sem jött elő), de a végtelen kedvességet és segítőkészséget érezve megtartom magamnak.
-
Grg
tag
+1
Nem tudom, minek válaszoltok neki egyáltalán, ő nem segítséget vár, hanem azt hogy igazat adjanak neki, meg együtt sz@rozzák a telefont...
Ha senki nem reagálna már rég elment volna, hisz nem éri el a célt, hogy vele legyen foglalkozva
.
(Kár hogy itt nincs olyan lehetőség mint pl. az Index fórumokon, hogy elrejteni azt akire nem vagyok kíváncsi, persze akkor nyilván én is tiltón lennék a kollégánál
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- Blabok nyakrögzítő M méret
- Asus ROG Zephyrus G14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ryzen 9 8945HS - 16GB - 1TB - RTX 4060 -2,5 év garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Firmware letöltése
Erről beszéltem, örülök, h sokadjára végre sikerült megérteni.
)
Dr Bubo