- Vizsgálat indult, a Meta chatbot gyerekekkel folytatott romantikus beszélgetést
- Akkor is nehéz dolga lesz az Intelnek, ha részesedést vásárol benne az USA
- Megnyitotta kapuit a hardverpláza
- Megjöttek a Corsair Nautilus RS LCD sorozatú, készre szerelt vízhűtései
- Formabontó analóg klaviatúra a Sunder keze nyomán
-
PROHARDVER!
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-01-01 (Frissítés: 2025-01-01) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2024-11-01 (Frissítés: 2025-01-05) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
DrKapocs #14468 üzenetére
Hát én tizenpár évvel ezelőtt megelégeltem a névjegyzék packázásait, például hogy kedve szerint cserélgeti a vezetéknév keresztnév sorrendet, úgyhogy azóta nálam protokoll, hogy mindent a vezetéknévhez mentek.
Így csak beírom a keresőbe, hogy
festő
és már dobja is ki őket sorban.Az APER triót megkérdezhetem kicsoda, ha nem vagyok túl indiszkrét?
-
válasz
sinick #14463 üzenetére
Hogy neked mi szükségtelen, azt leginkább csak te tudod.
Nekem például egyik sem szükségtelen.Legalábbis olyan szinten nem, hogy emiatt a system partíciót kelljen piszkálni/törölgetni. Amit nem használok, és nem akarom, hogy erőforrást pazaroljon, azt nem indítom el, illetve tiltom a menüből.
Van pár app, amit nem lehet tiltani, azokat szokták ezzel törölgetni, pl. Samsung account meg a vele járó dolgok, de ezeket pont használom. -
válasz
Mercutio_ #14370 üzenetére
Az egészen biztos, hogy a Samsung telefonok nem ébresztenek kikapcsolt állapotban, tehát én is kijelző hibára gyanakodnék első körben. De az eset körülményei nem pont erre utalnak. De az majdnem biztos, hogy hardver eredetű a hiba, így vagy szervíz, vagy szelektív gyűjtő.
-
válasz
judas13 #14290 üzenetére
Lehet, hogy Te nem így látod, de ezeket nem én találtam ki, ez egy jó összefoglaló, tessék olvasgatni.
Ezt én már '99 környékén olvastam angolul, de most nem találtam azt az oldalt.Aki a fenti írást lusta elolvasni, annak összefoglalom;
itt a fórumozás három legfontosabb íratlan szabálya:
1.
2.
3. -
válasz
judas13 #14285 üzenetére
Vannak a fórumokon íratlan szabályok. Az egyik például az, hogy ne kérdezz meg olyat, aminek egy egyszerű kereséssel magad is utána tudsz járni (csak épp lusta vagy rá
).
Normális szakmai fórumon, amikor valaki kérdez valamit, azt is leírja, hogy eddig mit tett a válasz kiderítése érdekében, hogy a válaszoló ne Ádámtól és Évától kezdje... -
-
Nekem legutóbb a Ugreen kábelek jöttek be, C és μUSB is van jelenleg használatban, 1,5m hosszú, szövet borítású mindkettő, legalább 2 éve használom őket napi szinten. A C-st ráadásul szoktam vinni utazáshoz is, szóval kapja rendesen, de eddig tökéletes. Hozzá kell tennem, hogy csak a gyári 15W töltővel használom mindkettőt.
Baseus kábel is van, 2m, hasonló szövet borítású, de az idővel néha abbahagyta a gyorstöltést, ennek ellenére az is a mai napig használatban van. -
válasz
Krisztián12 #14221 üzenetére
Nemtom, nem használom ezeket a módokat 🤷🏻
A saját rutinjaim ugyanúgy működnek, ahogy eddig. -
válasz
Krisztián12 #14219 üzenetére
Nem kapcsoltad ki véletlenül a személyre szabott / intelligens javaslatokat, ott, vagy valahol máshol a rendszerben?
-
A nyomorult tetves k. a.-t a Google Play áruháznak, milyen alapon kapcsolja be önkényesen az alkalmazások automatikus frissítését, amikor én szándékosan kikapcsolva tartom, mert néhány alkalmazást semmiképpen nem szerettem volna frissíteni?
Most egy csomó appot telepíthetek újra megint -
-
válasz
gerner1 #14018 üzenetére
● 5G ¹ : DiGi -s kártyát, nem is engedi feljelentkezni, tehát már ezért is felesleges
Közérdekű információ: aki digi mobilos, és szeretne 5G-t, megoldható! A napokban mondták a diginél, hogy a Voda átveszi a digi mobil előfizetéseket, számhordozással, azonos feltételekkel (havi díj, adatkeret, stb), csak be kell menni és kérni. És akkor ad új SIM kártyákat, amivel megy az 5G is.
Sajnos új előfizetést így sem lehet kötni ebben a csomagban, 5G-re meg nincs szükségem, így nem bolygattam, de esetleg valakinek hasznos lehet.
Nem tudom, hogy van-e vmi buktatója, az ügyintéző azt mondta, hogy amíg hivatalosan nem olvad össze a két cég, addig nemigen változtatnak rajta.
-
-
válasz
N€T0X|N #13999 üzenetére
Az meg is van, csak az a bajom, hogy eddig is automatikusan indult, de a háttérben, és az értesítések jöttek a gépre, meg például a vágólap megosztás működött anélkül is, hogy megnyitottam volna magát a programot, és ez nekem így pont jó volt. Így viszont, hogy letiltottam a feladatkezelőben, ez megszűnt.Most, hogy letiltottam, a beállításokban megjelent pirossal az
Alkalmazás viselkedése
menüpont, és ott tudtam letiltani külön a program indítását.
Lehet, hogy eddig is ott volt, de nem vettem észre. -
Használja valaki a telefonnal a Windows telefon kapcsolat / Phone link szolgáltatást?
Nemrég frissült a program, újra fel kellett vennem a készüléket, azóta minden gépindítás után elindul, pedig nem kéne neki. 🤔 Hol tudom ezt kikapcsolni? -
válasz
Krisztián12 #13974 üzenetére
-
válasz
dragon1993 #13953 üzenetére
Van igazad.
-
válasz
Marci112233 #13951 üzenetére
+1
A gyártó valamiért nagyon nem szeretné, hogy továbbra is ezt a készüléket használjuk. 🤔
-
Nálam a one ui 6.1 firmware frissítés óta nincs probléma a Samsung emailklienssel.
Ellenben az üzemidőt megint jól taccsra vágta, a frissítés óta megint vagy 30%-kal kevesebbet bír az akkumulátor és melegszik is a készülék.
Pedig a 6.0 igazán jól sikerült ebből a szempontból.
-
válasz
Phoen|x #13886 üzenetére
Nem csak a te füled bántja, az enyémet is, az elejétől kezdve. Igazából nem jobb minőségű, csak magasabb frekvenciákat képes átvinni, olyanokat is, amiknek a beszédátvitel szempontjából semmi jelentősége, viszont cserébe sokkal több (tömörítési) zajt visz a beszélgetésbe. Kellemetlenül, természetellenesen éles miatta a beszédhang.
-
válasz
birozoli7800 #13866 üzenetére
jelszó nélküli wifi hálózatra nem volt képes csatlakozni
Tudta biztos, hogy nem jó ötlet ilyenre csatlakozni
-
válasz
picur10 #13858 üzenetére
Én nem értek egyet az akksihibával: az akkor lenne igaz, ha magasabb töltöttségi érték (pl.10% fölött) egyszercsak kikapcsol, majd újraindítás/töltőre dugás után hirtelen 0 vagy 1%-ot jelezne a telefon.
Sokkal inkább flash hiba lehet a dolog mögött, illetve valamiért félbeszakadt a frissítés, vagy hibás adat került telepítésre.
Odinnal újra kéne flashelni a telefont, és ha azután is megmarad a hiba, akkor szerviz. -
Update: a fent említett LockStar segítségével ugyan az ikonok méretét nem lehet növelni, de az olvashatatlanul kicsi akkumulátor százalékot legalább sikerült olvashatóvá tenni azzal, hogy fel lehet tenni az óra és az ikonok közé, ezzel a mérete is nőtt picit, és megoldotta azt a problémámat is, hogy néhány éve lekerült a dátum kiírás mellől alulra az akkumulátor jelzés, ami nagyon zavart - eddig.
-
Feltettem a frissítést, eddig egész jó a benyomásom, leszámítva, hogy az AOD ikonok annyira aprók lettek, hogy az egész AOD szinte használhatatlan emiatt.
Ezt senki se említette. Ha felveszem a beállításokban a kijelző nagyítást maximumra, akkor lesznek akkorák, amekkorák eddig voltak, de nyilván az meg az egész telefont cseszi el.
Ha valaki talál rá megoldást, szóljon! -
Na már megint egy jól sikerült update
-
válasz
gerner1 #13674 üzenetére
[konteo on]
Állati furcsa ez a Samsungnál (biztos más gyártó más készülékei esetében is előfordul), hogy olyan, mintha több különböző készüléket/hardvert árusítanának egy márkanév alatt.Előjött már a téma az ujjlenyomatolvasó kapcsán, ez a 2G-kijelző probléma is furcsán csak egy részét érinti a készülékeknek. Aztán ott van, hogy némelyik frissítésre is máshogy reagál a készülékek egy része, mint a többi.
[konteo off] -
Sziasztok!
Nem tudja valaki, hogy eredeti gyári Samsung tokot honnan tudnék venni a telefonhoz? Most is olyan van rajta, az a fajta, ami egy keményebb alapon ilyen tapadós gumi bevonatú, ugyanilyet szeretnék venni, mert elkezdett lejönni róla a gumi. -
válasz
Viktor0610 #13654 üzenetére
Űrhajós játék, bolygókat lehet találni és leszállni rá. Jó kis chill-es játék.
-
Milyen
adatok
törölve?
Két üzenetek app van a telefonon, a Google-féle és a Samsung saját üzenetek app-ja. Egyik üzenetek, másik messages néven van nálam. Az app drawer keresőjébe írd be, hogysms
, az kihozza mindkettőt, nem tudom nálad melyik van beállítva, próbáld a másikat megnyitni. -
A Samsung email kliens frissítése óta van ez, az alkalmazás váltó "Háttérbeli tevékenységek..." részén is látszik, hogy folyamatosan fut. A Samsung app store-ban is írnak róla. Azt az értesítést le lehet tiltani, a működést és a többi értesítést nem befolyásolja, egyéb anomáliát (merülés, lassulás) nekem úgy tűnik, hogy nem okoz. Talán a következő update-ben javítják. Vagy nem.
-
válasz
szaboi6512 #13614 üzenetére
-
válasz
Krisztián12 #13601 üzenetére
Akkor jó, hogy megkérdezted
-
válasz
Krisztián12 #13596 üzenetére
Én biztos nem jelentkeznék be a fiókommal egy ilyen app-ba, ahogy nem is teszem, bejelentkezés nélkül használom. Ennek ellenére ugyanúgy nyomon követi mit nézek és dobálja fel a javaslatokat.
-
válasz
Krisztián12 #13589 üzenetére
-
válasz
Krisztián12 #13580 üzenetére
Szerintem egy normális távolságból nézve a telefont, nem tűnik fel a különbség.
-
válasz
Krisztián12 #13578 üzenetére
volt előtte egy X3Pro-m s ott a fenti hangszóró ugyanolyan hangosan szólt mint a lenti.
Itt kissé halkabb
Ha csak kicsit halkabb, az lehet amiatt, amit írtam, hogy más irányba néz, emiatt van eltérés a kettő közt, hogy sztereó hatás érdekében vissza van véve.
Meg Samsungnál van ez a hallásvédelmi hülyeség, ami szerintem a kínai telefonokat annyira nem érinti, hogy a fülhallgató rész hangereje korlátozva van, meg a fejhallgatónál is folyton akadékoskodik a hangerő miatt, esetleg ezt érzékelheted... Vagy tényleg sérült a füles rész nálad.Ugye volt gyári visszaállítás?
-
válasz
Krisztián12 #13573 üzenetére
Használtan vetted, ugye? A két hangszóró szemből nézve nagyjából egyforma hangerőn szól (a fenti nyilván kissé halkabb, mivel az szembe néz, az alsó meg oldalra, így marad nagyjából kiegyensúlyozott a sztereó hatás), ha nálad nem így van, akkor vagy koszos, ahogy a kolléga írta, vagy sérült, esetleg beázott, vagy valamit esetleg elállítottál.
A dolby atmos-tól egyébként nem lesz
hangosabb
egyébként, illetve nem ez a fő funkciója. -
válasz
capriTomi #13564 üzenetére
Eszembe se jutott utánanézni
Általában a reklámblokkoló megfogja az appban a reklámokat, csak ha néha valamiért kikapcsolom, és úgy felejtem, akkor szokott bosszantani.
Meg induláskor naaagyon laaassú leeett. De általában nem a saját ikonjával indítom, hanem fájlkezelőből, és ott egyik probléma se jelentkezik.
-
válasz
Krisztián12 #13560 üzenetére
Én az MX playert használom vagy 10 éve (zenére is), de utóbbi időben sírba tesz a sok reklámmal...
VLC hasonlóan jól használható.
-
-
Ha jól értem a kérdésed, a gyári fényerőszabályozás PWM-mel dimmeli a szoftveresen előállított színeket, hogy a színek az alacsonyabb fényerőn se torzuljanak illetve gondolom ez valamilyen szinten energiát is megtakaríthat.
Settings -> Display -> Eye comfort shield -> beállítom egy színárnyalatra meg időzítem
Ezzel színhőmérsékletet tudsz állítani, nem fényerőtSettings -> Accessibility -> Vision enhancement -> Extra dim -> Intenzitást beállítom és bekapcsolom
- Settings -> Display -> Brightness maxon
Ezt most kipróbáltam, és meglepő módon tényleg ugyanazt csinálja, mint az említett 3rd party appCsak nem tudja annyira levenni a fényerőt. Mindenesetre ezzel ugyanúgy
megszűnik a (látható) PWM*, egy bizonyos fényerő szintig. Cserébe ugyanúgy torzítja a színeket alacsonyabb fényerőn, mint amaz.
* nem szűnik meg, csak a kitöltési tényező marad magasabb fényerőszintnek megfelelő. -
válasz
DrKapocs #13430 üzenetére
Akartam írni, hogy placebo
, de letöltöttem, kipróbáltam, és tényleg működik
Lehet fogom is használni.A fényerőt én is inkább alacsonyan használom. Nyilván én is látom a PWM-et és valamennyire zavar is, de eddig eszembe se jutott megkérdőjelezni a létjogosultságát, mivel ez a dolog az OLED-del egyidős.
Kíváncsi lennék, hogy a kijelző egészségi állapotát és az akkumulátor teljesítményét hogy befolyásolja.
Mindenesetre ezzel okafogyottá válik a csere.
-
-
válasz
Brekkk #13363 üzenetére
Azzal együtt frissültek appok is a play áruházból, vagy neked is le van tiltva az automatikus frissítés? Nálam le van, hogy különbséget tudjak tenni a rendszerfrissítés és az appok által okozott hibák közt. Sajnos sokszor így se egyértelmű, például maga a play áruház és a szolgáltatások sosem kérdezik meg, hogy akarok -e frissíteni, csak csinálják
-
válasz
vodrosjozsi #13348 üzenetére
Vááá, micsinyá'tál?
Milyen szépen látszik az NFC antennája
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Wimius W2 okosprojektor / Számla + Garancia / 30 000 Ft
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest