- Azonnali processzoros kérdések órája
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- E-book olvasók
- OLED TV topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
M@trixfan
addikt
Nagyon kíváncsi vagyok a Samsung 9-esre, az Air-t ismerem. Nagyon bízom benne, hogy az Air-t is hardver-szoftver összhang szempontból közelítitek meg, pl. a multitouch trackpad szempontjából, más energia menedzsment, Lion funkciók, stb...
"Szándékosan fogalmaztunk úgy, hogy "együtt fognak szerepelni", és nem az "összehasonlítás" szót használtuk. Nem célunk egy végeláthatatlan és sok szempontból nézve értelmetlen Mac vs. PC vitát elindítani, mert mindkét tábor erősen ragaszkodik a saját platformjához, ráadásul sok esetben nincs is választási lehetőség, ha speciális szoftvert igénylő munkáról van szó."
Ezzel szrintem nektek nem kell foglalkozni, nem tartozik szakmailag a témához.
twitter: MatrixfanLive | Ősidőktől a PH!-n
-
huszar90
aktív tag
én már letettem a voksom. vettem egy air-t
a nagyobb felbontású kijelző a kicsivelerősebb processzor de főleg az OS X miatt!
-
GaborGh
őstag
Finom a Samu is, de az Almát jobban szeretem!
Csak ne lennének ilyen qva drágák, meg(v)enném mindkettőt
Coming soon...
[ Szerkesztve ]
-
Poetro
csendes tag
válasz
TheStigKrisz #10 üzenetére
Azért a MacBook Air is nagy teljesítményű. Az i5-ös változat gyorsabb, mint a Samsung-é, és i7-tel is kapható, amivel aztán tényleg nagyon gyors.
-
zola8van8
tag
Érdekes lesz, de engem inkább majd az ultrabook-ok érdekelnek e kettő ellen
Egy Kérdés: Az alma ablakon kidobott pénz a pingvineknek? -
aDM|RaL^
őstag
Egyertelmu, nalam a tomb aluminium nyerne.
Egyebkent eleg nehez osszehasonlitani egy almat es egy paradicsomot. Szeretem a paradicsomot is, de ha szomjas vagyok, inkabb almalevet iszom.http://www.flickr.com/photos/dmrl - http://dmrl.hu - Spectrum ZX 48k
-
DarkChild
senior tag
Samu!
Épp ma néztem Saturnban, sztem sokkal elegánsabb, mint az Air. Mindössze az nem tetszett, hogy a csuklótámasz résznél elég fényes a fém, szóval gyűjti rendesen az ujjlenyomatokat... -
Porosz
csendes tag
én is a Samura szavazok, sokkal szebb és elegánsabb
amúgy (és bocs az off-topic miatt), de egy samu series 7 chronos és macbook pro "párbajt" is szívesen megnéznék -
Jhonny06
veterán
Én egyértelműen Apple párti vagyok, ha notebook-ról van szó, de nekem pl. az Acer hasonló gépe sokkal jobban tetszik. Ez a Samu nem annyira.
-
-
tDr1v3r
veterán
válasz
TheStigKrisz #10 üzenetére
Szerintem meg pont hogy inkább az Air, az SSD meg a nagyobb felbontás kicsit odaver szvsz.
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
talamasca
senior tag
A speciális célszoftver esete úgy alakul, hogy Macen könnyedén és legálisan futtathatsz Windowst, visszafelé ez már nem igaz...
“Black as midnight on a moonless night.”
-
Harigata
tag
Mi lesz ebből, újabb per?
Tényleg lehetne egy szeletelős teszt is. -
-
Hawk1979
őstag
Ez nem vita ami itt lesz, a nokedli harcol a gríz ellen, érdektelen mind a kettő.
Régen voltak tényleg érdekes platform megszállottak, akkor tényleg voltak VITÁK.C64 vs Plus 4 vs Spectrum.
Csókolom.
-
Gondwana
addikt
Én akkor is az X1-et mondanám - egyedül azt nem tudom csak, hogy van-e olyan antireflex réteg a gorillaüvegén, mint az X201-em IPS (AFFS) kijelzőjén.
... megy a csiga hazafelé ... (One World One Dream One More Thinkpad, Please [ o] )
-
Gengi
senior tag
Ha még az Air fríssítése előtt bejön Mo-ra is a Samu ,akkor egyértelmű. Így hogy az új Air-rel kell küzdenie ,azt mondanám ,mindkettő jöhet
. Nálam Egál (Talán egy kicsit a Samu szebb)
PSN:Mak1wara "A Tudásalapú társadalmat megette reggelire a fogyasztói társadalom"
-
David75
őstag
Érdekes dolog az azonos felszereltség mert a samsung laptopját az árát nem tudom hol fogják megnézni nagyobb felbontású és amúgy ips kijelzővel és erősebb procival. Nekem pont valami hasonló gép kéne, de egyik se alternatíva mert ips kijelzőhöz ragaszkodnék, viszont nem akarok úgy air-t venni hogy úgyis win7-el használom... Arról nem is beszélve hogy 200k-nál többet nem ér nekem egyik se
+1 arra hogy jöjjenek az ultrabook-ok
[ Szerkesztve ]
iPhone 14 pro | Cube Acid 2020
-
Black Dragon
addikt
Ultra várós videó.
Had lógjak ki én is a sorból, +1 az Airre.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
fuuu mi lesz itt...
nah akkor plusszegy az airre, egyhangú a samu sorminta.
-
Seikai
aktív tag
Szép kecses mind2
barátnőmnek tettszene is mert mindig panaszkodik milyen nehezek és otrombák
csak várja meg amíg veszek 1 hellmachine dtx-et
és csak akkor fogja ezeket igazán értékelni
Cooler Master HAF XM, Asrock Z87 Extreme4, i7-4790K @ 4.6Ghz, Corsair Vengeance LP 16GB 1600 DDR3, Gigabyte GTX 980Ti G1, Corsair RM 850W, Crucial C4 250GB SSD, 2TB WD Green, Logitech G35, G15, Roccat Kone, Win8 64, ASUS VG278HE
-
zazahoho
őstag
Várom a videót,de már most a samura szavazok
Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.
-
TheStigKrisz
tag
tortaszelés lesz?
Am ha már macbook akkor pro, szép szép az air, de azért mégiscsak a teljesítményéért veszi meg a férfiak 80%-a a notikat. -
Ez durva lesz...
Amúgy Samu +1, de csak ha Ubuntu fut rajta-OK, jöhet a ban
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
plus44
veterán
na ez jó. Köszönjük!
“This is where the road crashed into the ocean...”
-
leslieke
Jómunkásember
Jöhet a videó és a teszt.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
V8David
tag
Ajj, de szép párosítás!!!
E=mc² - Nincs értékelésem, mert 8 évet külföldön éltem és csak Ebay-en hirdettem.
-
Möhe
addikt
Cukor anyag mindkét kütyü. Várjuk a vidijót.
És szerintem ez is várható lesz,ha elszabadul a pokol : -
CSiPet2
tag
Nah ebből micsoda hitvita lesz a vallásosok között. Öröm lesz nézni.
Várjuk a videót!
[ Szerkesztve ]
-
ledgeri
nagyúr
ok! Én már várom!!
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
Új hozzászólás Aktív témák
ph Megérkezett szerkesztőségünkbe a 2011-es MacBook Air, így újból elővettük a Samsung NP900X3A-t.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest