Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ledgeri
nagyúr
ok! Én már várom!!
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
CSiPet2
tag
Nah ebből micsoda hitvita lesz a vallásosok között. Öröm lesz nézni. Várjuk a videót!
[ Szerkesztve ]
-
Möhe
addikt
Cukor anyag mindkét kütyü. Várjuk a vidijót.
És szerintem ez is várható lesz,ha elszabadul a pokol : -
V8David
tag
Ajj, de szép párosítás!!!
E=mc² - Nincs értékelésem, mert 8 évet külföldön éltem és csak Ebay-en hirdettem.
-
leslieke
Jómunkásember
Jöhet a videó és a teszt.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
plus44
veterán
na ez jó. Köszönjük!
“This is where the road crashed into the ocean...”
-
ViZion
félisten
Ez durva lesz...
Amúgy Samu +1, de csak ha Ubuntu fut rajta -OK, jöhet a banHold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy #Eladó GoSund okoskonnektor, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
TheStigKrisz
tag
tortaszelés lesz?
Am ha már macbook akkor pro, szép szép az air, de azért mégiscsak a teljesítményéért veszi meg a férfiak 80%-a a notikat. -
zazahoho
őstag
Várom a videót,de már most a samura szavazok
Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.
-
Seikai
aktív tag
Szép kecses mind2 barátnőmnek tettszene is mert mindig panaszkodik milyen nehezek és otrombák csak várja meg amíg veszek 1 hellmachine dtx-et és csak akkor fogja ezeket igazán értékelni
Cooler Master HAF XM, Asrock Z87 Extreme4, i7-4790K @ 4.6Ghz, Corsair Vengeance LP 16GB 1600 DDR3, Gigabyte GTX 980Ti G1, Corsair RM 850W, Crucial C4 250GB SSD, 2TB WD Green, Logitech G35, G15, Roccat Kone, Win8 64, ASUS VG278HE
-
törölt tag
fuuu mi lesz itt... nah akkor plusszegy az airre, egyhangú a samu sorminta.
-
Black Dragon
addikt
Ultra várós videó.
Had lógjak ki én is a sorból, +1 az Airre.
[ Szerkesztve ]
-
David75
őstag
Érdekes dolog az azonos felszereltség mert a samsung laptopját az árát nem tudom hol fogják megnézni nagyobb felbontású és amúgy ips kijelzővel és erősebb procival. Nekem pont valami hasonló gép kéne, de egyik se alternatíva mert ips kijelzőhöz ragaszkodnék, viszont nem akarok úgy air-t venni hogy úgyis win7-el használom... Arról nem is beszélve hogy 200k-nál többet nem ér nekem egyik se
+1 arra hogy jöjjenek az ultrabook-ok
[ Szerkesztve ]
iPhone 14 pro | Cube Acid 2020
-
Gengi
senior tag
Ha még az Air fríssítése előtt bejön Mo-ra is a Samu ,akkor egyértelmű. Így hogy az új Air-rel kell küzdenie ,azt mondanám ,mindkettő jöhet . Nálam Egál (Talán egy kicsit a Samu szebb)
PSN:Mak1wara "A Tudásalapú társadalmat megette reggelire a fogyasztói társadalom"
-
Gondwana
addikt
Én akkor is az X1-et mondanám - egyedül azt nem tudom csak, hogy van-e olyan antireflex réteg a gorillaüvegén, mint az X201-em IPS (AFFS) kijelzőjén.
... megy a csiga hazafelé ... (One World One Dream One More Thinkpad, Please [ o] )
-
Hawk1979
őstag
Ez nem vita ami itt lesz, a nokedli harcol a gríz ellen, érdektelen mind a kettő.
Régen voltak tényleg érdekes platform megszállottak, akkor tényleg voltak VITÁK.C64 vs Plus 4 vs Spectrum.
Csókolom.
-
ViZion
félisten
-
Harigata
tag
Mi lesz ebből, újabb per?
Tényleg lehetne egy szeletelős teszt is. -
talamasca
senior tag
A speciális célszoftver esete úgy alakul, hogy Macen könnyedén és legálisan futtathatsz Windowst, visszafelé ez már nem igaz...
“Black as midnight on a moonless night.”
-
tDr1v3r
veterán
válasz TheStigKrisz #10 üzenetére
Szerintem meg pont hogy inkább az Air, az SSD meg a nagyobb felbontás kicsit odaver szvsz.
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
ViZion
félisten
Na, ezért bannolnálak a Zuniverzumbó' Te konzolb...barát!!!
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy #Eladó GoSund okoskonnektor, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Jhonny06
veterán
Én egyértelműen Apple párti vagyok, ha notebook-ról van szó, de nekem pl. az Acer hasonló gépe sokkal jobban tetszik. Ez a Samu nem annyira.
-
Porosz
csendes tag
én is a Samura szavazok, sokkal szebb és elegánsabb
amúgy (és bocs az off-topic miatt), de egy samu series 7 chronos és macbook pro "párbajt" is szívesen megnéznék -
DarkChild
senior tag
Samu!
Épp ma néztem Saturnban, sztem sokkal elegánsabb, mint az Air. Mindössze az nem tetszett, hogy a csuklótámasz résznél elég fényes a fém, szóval gyűjti rendesen az ujjlenyomatokat... -
aDM|RaL^
őstag
Egyertelmu, nalam a tomb aluminium nyerne.
Egyebkent eleg nehez osszehasonlitani egy almat es egy paradicsomot. Szeretem a paradicsomot is, de ha szomjas vagyok, inkabb almalevet iszom.http://www.flickr.com/photos/dmrl - http://dmrl.hu - Spectrum ZX 48k
-
zola8van8
tag
Érdekes lesz, de engem inkább majd az ultrabook-ok érdekelnek e kettő ellen
Egy Kérdés: Az alma ablakon kidobott pénz a pingvineknek? -
Poetro
csendes tag
válasz TheStigKrisz #10 üzenetére
Azért a MacBook Air is nagy teljesítményű. Az i5-ös változat gyorsabb, mint a Samsung-é, és i7-tel is kapható, amivel aztán tényleg nagyon gyors.
-
GaborGh
őstag
Finom a Samu is, de az Almát jobban szeretem!
Csak ne lennének ilyen qva drágák, meg(v)enném mindkettőt
Coming soon...
[ Szerkesztve ]
-
huszar90
aktív tag
én már letettem a voksom. vettem egy air-t a nagyobb felbontású kijelző a kicsivelerősebb processzor de főleg az OS X miatt!
-
M@trixfan
addikt
Nagyon kíváncsi vagyok a Samsung 9-esre, az Air-t ismerem. Nagyon bízom benne, hogy az Air-t is hardver-szoftver összhang szempontból közelítitek meg, pl. a multitouch trackpad szempontjából, más energia menedzsment, Lion funkciók, stb...
"Szándékosan fogalmaztunk úgy, hogy "együtt fognak szerepelni", és nem az "összehasonlítás" szót használtuk. Nem célunk egy végeláthatatlan és sok szempontból nézve értelmetlen Mac vs. PC vitát elindítani, mert mindkét tábor erősen ragaszkodik a saját platformjához, ráadásul sok esetben nincs is választási lehetőség, ha speciális szoftvert igénylő munkáról van szó."
Ezzel szrintem nektek nem kell foglalkozni, nem tartozik szakmailag a témához.
twitter: MatrixfanLive | Ősidőktől a PH!-n
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bontatlan Lenovo ThinkPad X13 Yoga G4 x360 Üzleti Ultrabook Tab 13.3" -50% i5-1345U 16/512 FHD+ Toll
- LG 77" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- LG 77C3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest