Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
fuuu mi lesz itt... nah akkor plusszegy az airre, egyhangú a samu sorminta.
-
törölt tag
válasz JulWCZar #116 üzenetére
ez is csak számítógép, és ugyanúgy lehet vele gáz, teljesen mezei, mások által is használt alap elemekből áll össze. kár misztifikálni, ugyanúgy tönkremegy mint az összes többi használati tárgy, ahogy ez a samu is fog egyszer. legjobb tudomásom szerint arra sincs gari hogy pixelhiba mentes a képernyő, bár remélem hogy ilyen esetben cserélik.
tényleg jók az airek, de elpusztíthatatlannak kikiáltani azért még nem kéne. lehet hogy ennek most épp nincs konstrukciós hibája, de ettől még 3-4 év után úgyis aksicsere a legtöbb esetben, ami ugye nem két fillér lesz, és még ki tudja mi jön elő belőle. az én probookom is megy amíg frissítés miatt nincs restart, az asztalin a rekord 6 hónap volt egy áramszünet vetett neki véget, és egyikkel se volt még hw probléma. ettől még bármi elszállhat bármikor sajnos. az elektronika ilyen sajnos
-
törölt tag
válasz JulWCZar #121 üzenetére
sok szempontból igazad van, én pl nem is vitatkoztam veled. tényleg valamivel jobb a proci, a kijelző egyértelműen, anyagminőségben pedig fényévekkel megfelelőbb számomra.
a gond nem ezzel van, hanem hogy sokan túlmisztifikálják, ahogy te is teszed. nem elpusztíthatatlan, emberek tervezték és gépek gyártják, csakúgy mint minden mást. ugyanúgy egy egyedi hiba miatt eldobhatja magát. a gondom nekem az egységsugarú mac userrel ott kezdődik hogy túllihegi az adott dolgot és misztifikálja. de ki lett ez már itt vesézve.
"Ez a mostani Air tökéletes" nah erről beszéltem...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz JulWCZar #133 üzenetére
te még mindig nem érted hogy senki nem mondta hogy szériahiba lenne? ennyire bonyolult?
nincs széria hibája. remélem már boldog vagy.amit írt a kolléga hogy attól hogy nincs ismert szériahibája attól még egyedi gondok lehetnek, sőt vannak, és nem állja meg a helyét a kijelentésed miszerint ez nem hibásodik meg és tökéletes. ennyi. a katonai szabványoknak megfeleltetett, ütés por és tankálló milliós gépek se bombabiztosak.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz JulWCZar #133 üzenetére
jah és az egész a "garantáltan hibamentes" kifejezésből adódik. te úgy gondoltad hogy nincs ismert konstrukciós hiba (ami még nem jelenti azt hogy később pl a folyamatos hűtés-melegítés ciklusok miatt nem lesz tömegesen gond a forrasztott elemekkel, vagy az ssd kezelésébe nem csúszott valami hiba, reméljük persze hogy egyik se fordul elő), de ez egy túlzóan általánosított kijelentés ebben a formában sajnos.
ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bontatlan Lenovo ThinkPad X13 Yoga G4 x360 Üzleti Ultrabook Tab 13.3" -50% i5-1345U 16/512 FHD+ Toll
- LG 77" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- LG 77C3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest