Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Impozáns lesz a következő Intel CPU generáció csúcsmodellje - is
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Autós kamerák
- Hisense LCD és LED TV-k
- Philips LCD és LED TV-k
- Házi hangfal építés
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
babo105
csendes tag
Szia,
Én pont tegnap vettem a 43-colos változatot. Elég széles a talpa, a képek rosszul mutatják. Nem állítható. A TV széleitől kb 10-14CM távolságban vannak a lábai. Amit keresztben alul összeköt egy műanyag darab.
Amúgy meg vagyok vele elégedve teljesen, gyorsan szépen működik.Más:
gyakorlatban most tapasztaltam ki, hogy ha kábeles digitális csatorna keresésnél kiválasztásra kerül a hálózat operator (DIGI) akkor nem engedi utólag szerkeszteni a csatorna sorrendet. Gyakorlatban 3 Samu TV-vel is kipróbáltam és mindháromnál előjön... Szóval ha valaki szereti saját szája íze szerint rendezni a csatornákat, akkor mindig az egyéb operátort válassza. Még tesztelgetni fogom, mert akkor sem jön elő ez a korlát ha digitális és analóg csatornákat is automatán hangolunk...Üdv,
Babó -
törölt tag
Azt biztosra veszem, hogy a talp fix. A Samsung oldala szerint épp a 43 és 50"-os modellek talpa széles, a nagyobbaké pedig keskeny.
Ha a képeket tallózod, akkor az egyiken látszanak a méretek is, a 43"-os talpa 701,7 mm széles és 187,6 mm mély.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Okos Otthon / Smart Home
- Tőzsde és gazdaság
- Villanyszerelés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Diablo Immortal
- Milyen autót vegyek?
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370-A i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T7 Zalman 500W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Önerő nélkül is elvihető! RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Nikon D3500, Tükörreflexes (DSLR) fényképező
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest