- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen széket vegyek?
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- Milyen videókártyát?
- OLED monitor topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fujifilm X
- Projektor topic
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Z10N
veterán
Ez koztudott. De onallo fejlesztesnek beallitani eleg nagy ferdites. Valamit megvenni es utana sajat fejlesztesnek nevezni kepmutatas. Ha majd par iteracio utan mondanak ezt meg elmenne a kijelentes.
Ennyi erovel az Intel Kaby-G is "sajat fejlesztes", mivel megvettek az AMD-tol, pontosabban a "Radeon"-tol.
Ui: Persze ez senkit sem erdekel. Igy is tobb szot pazaroltam mar erre, mint amennyit kellett volna. Legalabb lesz verseny...
-
Z10N
veterán
"először fejleszt teljesen egyedül saját kijelzőt" <---> "a fejlesztésért az a LuxVue nevű cég felelős"
Most akkor mi van?
Attol, hogy felvasaroltam egy ceget az nem onallo fejlesztes a nullarol. Hanem megvasaroltam egy "starter kittet".
Új hozzászólás Aktív témák
ph Állítólag már működőképes prototípusokkal is rendelkezik a vállalat.
- Elmondta a Nintendo, hogy mennyi Switch 2-t vihetnek haza az emberek
- Autós topik
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Nintendo Switch 2
- 1520 mAh-val rövidíthetik meg Európát
- PlayStation 5
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i7-3740QM I 8GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest