Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- OLED TV topic
- Micro Four Thirds
- Androidos tablet topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - nagy képernyő mindenre
- ZIDOO médialejátszók
Új hozzászólás Aktív témák
-
forczek
csendes tag
Info Op3ndott <info@op3ndott.com>
10:06 (5 órája)
címzett: saját magam
Kedves ......Sajnos frissítésekről nem kaptunk információt, amint elérhető újabb verzió, azt a készülék jelezni fogja.
Köszönjük megkeresését!
Op3ndott Ügyfélszolgálat
Email: info@op3ndott.com2014.11.16 20:19 - info@op3ndott.com írta:
Subject:Javítás
Message:Tisztelt Ügyfélszolgálat! Ezúton érdeklődnék az után ,hogy mikor lesz elérhető a SLFQPLUS13B-S22A_MEDION_L13EN_212_141103 frissítés a telefonra,ill ezen frissítés milyen változtatásokat tartalmaz. Valamint érdeklődnék, hogy a telefonhoz milyen ütemtervű rendszerfrissítést terveznek a jövőben (5.0 esetleg tervezett-e, vagy hibajavításokban gondolkodnak) Üdvözlettel : ...
szóval ennyi...
-
gps76
őstag
-
laca7909af
tag
ezek szerintem teljesen jó képek
nekem sincs még frissítés
ha jól megnézzül: zajosak a képek (csak nagy mértékű nagyításnál látszik, amúgy nem), de ez nem feltétlenül rossz, mert a részletek megmaradnak (a zajjal együtt) - ugyanis az algoritmus nem mossa el a részleteket
ha választhatok: inkébb zaj a részletekkel, semhogy eltünjenek a részletek
progival egyébként a zaj eltüntethető pl PC-n is
én már nyomtattam a készülékkel fotózott képeket fotópapírra 10x15-ös méretben és nagyon szépek lettek
jók a színek és éles a kép - én elégedett vagyok a képminőséggel -
anti77
tag
Egy percre dugd rá töltőre. utána helyre áll. Legalább is egy ismerősöm így csinálja.Feltölti 100-ra majd amikor gyorsan lemerül 60-70-re akkor megmutatja neki a töltőt egy pillanatra, felugrik a valós értékre és utána jó.
De 30 körül meg szokott állni. Maga a telefon nem kapcsol ki csak a kijelzés rossz. Az akku attól még adja a kakaót. -
Ayanlith
tag
Nálam is ugyanez a verzió van a telefonon, és nem talált egyelőre szoftverfrissítést. Ez azért furcsa számomra is, mert például az általam próbálgatott kiállított példány is szoftverfrissítést jelzett a vásárlás napján, múlt hét szombaton.
Neked teljesen érintetlen volt a készüléked, mikor kivetted a dobozból? Én otthon néztem meg és láttam, hogy már be volt jelentkezve egy valamilyen tesztelek e-mail címmel és a cpu-z is telepítve volt rajta.
-
laca7909af
tag
Amit a gazdaságosban néztem, az frissíteni akart egyből netkapcsolatnál. Az enyémen gondolom már újabb szoft van, mert nem kínál fel frissítési lehetőséget.
Szerintem a tiéd is szólni fog, ha frissíteni kell. Gyárilag csak Wifi-ről frissít, a pipát kiveszed és már mobilnetről is jelzi, ha van frissítés (beállítások/ telefonról/ frissítések menüpontok alatt) -
joci86
senior tag
Köszi, megnéztem a hétvégén
Teljes mértékben elégedett voltam vele, a bekapcsoló gombot leszámítva. Talán a rezgőmotort éreztem kicsivel gyengébbnek, mint amiket eddig megszoktam (Xperia X8, Optimus One, Y300, Xperia M).
Az MTK VS Snapi miatt orientálódom az Y550 felé, de még nem hoztam végleges döntést. -
joci86
senior tag
Felbontásban valóban gyengébb, de a minőségét (betekintési szögek, fényerő, színek) azért megvárnám még
A ROM-ot kivéve hardverben azért jóval fejlettebb az ismertebb kínai (Snapdragon 410, GLONASS, 2000mAh akksi). Valamint plusz pont, hogy tömegével lesz hozzá mindenféle kiegészítő, pótalkatrész, stb...
Nekem egyelőre úgy tűnik, hogy (számomra) megéri a +11 ezret, de nyilván más preferenciáim vannak, mint az Op3n Dott valós célközönségének. Egyébként még egyáltalán nem kizárt, hogy végül nálam is a Tecsó telefon köt ki... -
tpeter77
addikt
Jól látom? töltés után 2 órán át volt készelétben a telefon és 50%-ra merült az aksi.
Az tűnt fel, hogy eközben a wifi végig aktiv volt.
Gondolom úgy van beállítva a wifi, hogy állandóan fel van kapcsolódva a routerre.
Arra tippelnék, hogy a háttérben a wifi vagy egy másik progi bugos és meríti nagyon az aksit.gyári resetet csinálj, ha akkor is ezt produkálja, cseréltesd ki a készüléket, vagy lehet, hogy hibás az akksi....
-
Degeczi
nagyúr
A kijelzőt kipróbálnád vmi érintés tesztelővel?
Olcsóbb Lenovo-k gyakran olyat kapnak, ami csak max. 2 érintést tud érzékelni, ami ugyan a legtöbb alkalmazásban még nem lenne hatalmas baj, de egyben kissé pontatlan is...Egy GPS tesztelővel pedig az lenne érdekes, milyen jelszinteket és milyen pontosságot ér el nyílt terepen, és milyen gyorsan lock-ol rá a műholdra először indítva
Ha korszerű chipkészlet (amit szintén az olcsó Lenovók is megkapnak néha), akár 15-20 mp is elég lehet, és pár méteres pontosságot is elérhet, míg egy régebbi fajtának 1-2 perc is kellhet, 10 m vagy még rosszabb pontossággal -
Zeki
nagyúr
Ha a "kistescoban" vetted az Izsákin, akkor éjjel negyed 1 fele nagy késztetést éreztem hogy megvegyem, de lemondtam róla, kellenek az infók.
Nem tudom hogy csak tesco simmel megy-e. Mert az meg éppen nem kell.
A beépített internetes telefonáló progi milyen?
Mert ha az babán megy, akkor azokért a nevetségesen olcsó VOIP percdíjakért máris megéri a teló. -
duni84
aktív tag
köszi a kedvcsinálót
délután én is megnézem, hogy van-e helyben, aztán veszek, elnyomkorászom hétvégén és ha használható (gps, wifi, akku idő), akkor le van tudva a szüleim telefon dilemmája. persze ettől még csatlakozom a mások videós/képes/szöveges beszámolóit várókhoz, hogy még a 7 napon belül derüljön ki, ha valami orbitális kehéje lenne
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az áruházlánc belépett az okostelefonos, tabletes és fitneszkarkötős piacra, saját brandjük, az Op3n Dott neve alatt szeretnének sikeresek lenni.
- Samsung Galaxy A7 Lite 3/32GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- iPad 6. generációs (32GB, Wi-Fi) tablet + Apple Pencil 1. generáció
- A Panasonic Toughpad IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 6500 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS!ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS1000W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest