Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen digitális videókamerát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Gaming notebook topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Saccco
nagyúr
válasz
MikeWazowski #3608 üzenetére
Nov. 1 van jelenleg.
-
MikeWazowski
veterán
Van egy ilyen című cikk sammobile-on: Galaxy Z Fold 4 is Samsung’s latest phone to get December 2022 update. Én úgy tudom, hogy decemberi update-et még nem kaptunk, vagy igen?
-
Faresz29
aktív tag
Szisaztok!
Biztos volt már, csak nem találom...
Ma 2x is hívtak, nekik azt jelezte, hogy átmenetileg nem kapcsolható,
majd pár percre rá kaptam két sms-t, hogy volt 2 nem fogadott hívásom!!!S22 Ultra esim Yettel hálózat!
Legújabb frissítés rajta van!Mi lehet a megoldás?
Mert ez azért elég gáz így sajna -
Este 22-kor valóban megérkezett ez is, az mondjuk nem volt egyértelmű magából az e-mail-ből, hogy az alábbi link egy form-ra vezet, ahol valóban lehet másik időpontot kérni:
Kérdés esetén kérjük keresse ügyfélszolgálatunkat a https://www.sprinter.hu/ugyfelszolgalat/ oldalon!
Meglátjuk, hogy ez időben eléri-e őket... -
Hosszú várakozás után sikerült elérnem a Samsung-ot. A Raben már átadta a csomagot a Sprinter-nek, ahol valószínűleg holnap reggel már majd hozza a futár. A sprintert 9-17 között lehet telefonon hívni. Az e-mail a samsung-tól 17:00-kor érkezett meg (annak ellenére, hogy a Raben 13 óra körül vette fel a csomagot). Szóval holnap reggel megpróbálhatom 9kor hívni a futárt, hogy ne hozza el fölöslegesen (bár tippre addigra már késő lesz). Persze ha akkor épp repülőn ülnék, akkor ez se játszana.
Egyelőre e-mailt csak a samsung-tól meg a tmx-től kaptam (mindkettőt egyszerre). Sehol nincs módosításra lehetőség.
-
nah, elvileg feladták az én telómat is és a raben hozza majd várhatóan holnap, ami természetesen pont az a nap, az elmúlt másfél hónapban, amikor vidéken leszek. hogy lehet elérni a raben-t?
-
Kasya
nagyúr
válasz
gyuri81 #3597 üzenetére
A 3. 10%-os kupon most talán a ebből meglesz.
Az uj TV-t akarom elorendelni. Igy is már 20%-ot lefaragtam, jo lenne ha a 30% meglenne. Erre még jön egy "ajándék" hangprojektor és teljes az öröm.
50" QN90B Neo QLED 4K Smart TV (2022)
HW-Q600B 3.1.2 ch Hangprojektor (2022) -
axlfsi
veterán
Sziasztok!
Ha valaki nem tudja mire ellőni, privátban én is szívesen átvennék a 10%-os "vígaszkuponból" (órára menne)
-
Kasya
nagyúr
Valakinek nincs esetleg elfekvoben egy 10%-os kuponja?
-
ZavaBalazs
őstag
van egy ilyen töltőm, telefonon rajta a pitaka tok, vezeték nélküli töltés teljesen random, hol igen, hol nem, de inkább nem. mit csinálok rosszul? ennyit azért át kéne tudnia vinni, S10 + pitakával gond nélkül ment...
-
kcsa
veterán
válasz
új kérdező #3590 üzenetére
"A hozzáadott kábelt mire lehet használni? Gondolom két telefon összekötésére, vagy tévedek?"
Tévedsz
Új töltők egy nagyobb része (különös tekintettel az USB-PD szabványt ismerőkre) már Type-C aljzattal érkezik a megszokott Type-A helyett.
Illetve az újabb notikon is egyre több a Type-C, ott tényleg összekötésre használható. -
új kérdező
csendes tag
Sziasztok! Tegnap megjött végre az S22+. Közel 6 hétre a megrendeléstől. A négy hetes levélhez képest napra pontosan 4 héttel.
Van rajta gyári fólia. Aminek a sarkát le faragtam, mert amikor beraktam a tokba akkor az felperdítette. Smart clear View tok került rá. A tok nagyon könnyű, kicsit olcsó fogása van az S7 gyári tokjához képest és hajlamos kinyílni úgy, hogy még nem éri el a függőlegest. Ezt úgy értsétek, hogy az S7 mintha vonzaná az újhoz képest a tokot, az sokkal "később" nyílik ki, ahogy az ember függőlegesbe állítja, mint ahogy a könyvet tartod olvasáskor. Azaz, ha nem olyan helyen tartod ahol a tetejét rányomja valami a telefonra akkor kinyílik és merül a telefon.
Egy kis üzemidő kedvcsináló: Sim nélkül, kikapcsolt mindenféle kapcsolattal, kilőtt programokkal stb 11 óra alatt 3% merülés.
A hozzáadott kábelt mire lehet használni? Gondolom két telefon összekötésére, vagy tévedek?
A fülesek töltésére milyen töltőfejet lehet használni, hogyan lehet őket tölteni?
Mivel S7-ről váltok, így egyenlőre az S7 gyári töltőjével töltöm a telefont, ez is gyorstöltő (15W). Ahogy csatlakoztattam máris jelezte a telefon a gyorstöltési lehetőséget. Megadtam neki. Így töltés alatt a Phone Info 36 fokos akku melegedést írt. A tokon keresztül is éreztem, hogy meleg. A töltésre a füleshez adott kábelt használtam. Írják, hogy 4500-as az akksija. Ez valami elméleti érték, mert a telefon kevesebb, mint 4400 írt (~4350). -
azt mondják van már szállítási számom, szóval 2-3 munkanap... (telefonos érdeklődésre)
-
új kérdező
csendes tag
A sprintertől is kaptam levelet. Hétfőn várható.
-
válasz
ZavaBalazs #3585 üzenetére
mikor rendelted? (csak mert ugyanerre várok, de nálam nem jelentkeztek még)
szerk:
megtaláltam, 2 nappal előttem. akkor talán lassan én is megkapom.azért kíváncsi lennék, mi van akkor, ha az a szállítási cím már (vagy épp) nem valid, ahova egy hónappal ezelőtt vártam.
-
xhege
veterán
válasz
ateszapa748 #3582 üzenetére
[link] könnyen felrakható a széleken is szépen fennmaradó hidrogél fólia. Nekem 2 nap alatt megerkezett.
-
válasz
új kérdező #3581 üzenetére
melyik teló? S22U?
-
ateszapa748
aktív tag
Sziasztok!
Ma kaptam meg a telefont (S22U 512gb fekete). Megdöbbenve tapasztaltam, hogy a kijellzőn egy sima fólia van és nem a.megszokott védőfólia.Az pedig egy igen jó, tartos fólia volt (pl.s20, s21, ,Note 20U szériák esetében). Ki-mily3n fóliát tett rá?
-
új kérdező
csendes tag
Ma délután kaptam emailt, hogy hamarosan érkezik a telefon. A Raben szállítja.
-
Mivel több topic van nyitva az S22 készülékeknek, így szeretném átinvitálni az S22 Ultra tulajokat az alábbi topicba:
-
AIex
tag
válasz
Pro!Petya #3576 üzenetére
SES Store-os rendelésnél, fel van tüntetve a rendelés összesítőn, talán a számlán is, viszont ár nincs mellette feltüntetve, csak annyi, hogy promóció. Ez csak azért vicces, mert itthon még az is előfordulhat, hogy visszaviszed, mert a számlán rajta van, majd közlik, hogy az árát vissza tudják fizetni.
Ez csak azért érdekes, mert itthon sok kereskedőnél bevett szokás, hogyha veszel valamit nagyobb kedvezménnyel, bl. Black Firday-en, és garis ügyintézést vennél igénybe, 1xrűen közlik, hogy a termék nem javítható, vissza adják az árát.
Én Telenor-tól rendeltem a készüléket, Telenoros számlán nincs feltüntve a Buds, Samsung pedig kiküldte egy bubis borítékban, még szállító levél sem volt mellette.
-
axlfsi
veterán
válasz
Pro!Petya #3573 üzenetére
Nem, dehgyis szerepel! Totálisan két, egymástól különálló termék, ráadásul van, aki igényli, van aki nem, van aki csak lemarad róla. Számla eleve korábban (a telefon vásárlása során) kerül kiálltásra.
Engedjük ezt el. 17 naptári nap a grancia, ez tudvalévő (évek óta, minden Samsung promóciós terméknél így van). Ez a hivatalos, ezzel érdemes számolni.
Ettől még persze nem örülök neki, tök jó lenne, ha rendesen lenne rá szavatosság, de ajándék lónak... -
axlfsi
veterán
Egyébként már mondhatni (1 valaki kivételével) valamennyien úgy hirdetik, hogy 17 naptári napos garival van a termék, szóval vagy rájukmodiztak vagy csak rájöttek, hogy nincs értelme félrevezetni. Korrekt.
-
AIex
tag
Az SM10-es az SM belépő modellje, az SM80-as pedig talán még mindig a "csúcs". Én az SM10-est, illetve az SM50-est annyira nem is szeretem, mert nekem túlságosan hangsúlyos a mély tartomány.
Anno megvolt a gyári vezetékes AKG füles is, az SM80-as nagyon hasonló, csak minden tartományban részletesebb. A vezeték nélküli daraboknál jellemzően sok a veszteség a BT kapcsolat miatt, illetve ezért is fizeted a "felárat", hogy egy veszteségmentes(ebb) kapcsolatot lehessen kialakítani. Plusz szeretnék majd beszerezni egy Etymotic fülest, ezt át lehet szerelni BT-s feltétre, illetve sima 3.5-es Jack kábelre.
-
axlfsi
veterán
Most éppen ezt találtam (ez tavaly a Buds előrendelésnél volt promóban egy ajándék powerbank)
"..
3.9. A Szervező a Kedvezmény esetleges hibáiért, hiányosságaiért kizárja a
felelősségét, és a Kedvezmény vonatkozásában szavatossággal, jótállással nem tartozik
felelni, kivéve, ha a felelősség kizárását a magyar jogszabályok kifejezett rendelkezéssel
tiltják.
.."Itt írták, utalt még rá a kolléga is (de tény szerintem, hogy sokan nem is tudják...)
....én mondom nektek, vétek eladni, jól sikerült darab ez!
-
axlfsi
veterán
Nem.
Sosem adnak, semmilyen promóciós termékre (pl. én legutóbb asszony Watchjához kaptam promócióban a powerbankot, arra sem volt és másoktól is olvastam, maskor, de pl most is, ebben a promóban is már említették mások, illetve valahol ott is van talán az apró betűs részeknél...). -
axlfsi
veterán
Azt nem ismerem, de miért gondolod? (pl SM E10BT-t igen, ami nem rossz, de azért nem egy AKG) .
Az általam említettLG FN7 is egy felső kategóriát képvisel (van ahol még most is 70 felett az ára), hangzásra nagyon jó, de - az amúgy AKG - Samsung Buds Pro egy fokkal szerintem talán még jobb.
Én nagyon elégedett vagyok vele (hogy ugyanazon ökoszisztéma, az sem hátrány). Mivel gari ezekre a promóciós termekekre egyébként nem jár (ezt sokan "elfelejtik" eladásakor közölni), olyan nagyon jó áron nem is lehet eladni. Én sajnálnám
Örömmel tartom meg!
-
Lego85
csendes tag
Én már írtam nekik, közölték, hogy csak a storeok utalnak vissza pénzt, ők a kupont adták 🤣🤣🤣
Megirtam nekik, hogy a storeosok kupont és 10% visszát is kaptak, és bíztam benne, hogy ők is lesznek ennyire korrektek....
Persze válasz azóta nincs, kíváncsian várom neked mit mondanak , írnak ... -
axlfsi
veterán
Pont írtam a másik topikba (apropó, nem lehetne az egyiket lezárni? ...ez így elég hülyeség, hogy ugyanabban a témában, két topik is van)
"Na, akkor ezen a csodás mai, felhős napon meg is jött a TKX pénz és a Buds is ...
Gyerekek! Eléggé jó ez a Buds,... De leginkább azért teszik így hirtelen, hogy talán eddig ez a legstabilabb ami a fülemben marad és nem akar kiesni pár perc mozgás utan
Egy LG Tone FN7-et fig váltani,... Pedig azt hittem, hogy el fogom adni,... De adja a fene!
"
-
AIex
tag
Valamilyen csoda folytán, a TMX ma elutalta a beszámított telefon ellenértékét, plusz a beszámítás után járó kedvezményt. Sikerült megugraniuk 7 naptári napon belül. Ha esetleg nem kaptad még meg, akkor szerintem hamarosan érkeznie kell.
Plusz ma még fizu is jött, úgyhogy hazafelé beugrok a boltba, veszek a zsír mellé kenyeret is a köjköknek.
-
új kérdező
csendes tag
Én is megkaptam a "Feldolgozás megkezdése" státuszt.
-
válasz
ZavaBalazs #3555 üzenetére
nem "ráadásul", pont erre utaltam
-
válasz
Leonardo91 #3552 üzenetére
ok, de ezt mondom, hogy a Te eseted, hogy az sestore-ban személyes jelenlét mellett kompenzáltak, az legfeljebb erkölcsi példaként releváns a samsung.hu-s rendelésekre.
és az nem derült még ki, hogy eleve 10%-os kedvezménnyel rendeltél már februárban, vagy igazából azt a 10%-ot kaptad meg "kompenzációként", amit gyakorlatilag fűnek-fának osztogattak már a rendeléskor is, kupon formában.
Egyébként én már többet vártam. Febr. 17-i rendelés és még nem kaptam meg. Bár, épp ma reggelre végre átváltott a státusz "feldolgozás megkezdése"-be. automata e-mail persze nem jött.
-
gery14
senior tag
válasz
Leonardo91 #3552 üzenetére
Fogok is veluk beszélni nem vagyok garasaskodó de azért a nulla kumunikáció és hazugság amit lemuveltek az vicc február14-március 30ig.. es 10% kedvezményel kiszurrták a szemünket.. telón leráztak emailra 2t is írtam szartak rám. Akkor kompenzáljanak
-
Leonardo91
őstag
Párszor már leírtam a story-t.. Személyesen történt mindent a legelejétől, és nem én találtam ki ezt a visszautalásosdit.
Mikor 20.án mentem átvenni a telót ezzel kezdte az eladólány mikor csinálta a számlát. Nyugodtan bemehetsz és megkérdezheted a Westend samsungba te is. Nem ott azonnal történt az utalás, megadtam a számlaszámom 2 nap múlva jött rá a vételár 10%-a. Mondom én vártam rá febr 9 től március 20.ig . Azt hogy ezt a fajta 10%-ot kinek és milyen várakozási idő után adják meg , azt nem tudom mitől függ. -
válasz
Leonardo91 #3549 üzenetére
Ebben a topikban én nem látom nyomát a 10%-os utólagos vételárengedménynek. Egy valaki vetette fel, hogy azt kellett volna felajánlaniuk.
Illetve a keresés nyomán azt találtam, hogy Te sestore-os rendelésre vártál, mi viszont samsung.hu-ról beszélünk. (Csak, ha esetleg elbeszélnénk egymást mellett.)
Ráadásul samsung.hu-n sokan vették eleve 10%-os kuponnal, esetleg féláron vettek mellé mást is. Amellett a 10%-os engedmény (tehát nem egy következő kupon) az tényleg nagyon kedvező lenne. (Én is sokkal kevésbé hápognék a csúszás miatt.)
-
válasz
Leonardo91 #3546 üzenetére
Az oké de az eredeti levélben az volt, hogy 10% engedmény a kövi vásárlásra.
Nem volt benne olyan, hogy a jelenlegi vásárlásokból van vissza pénz.
De most már előkeresem. -
Nem tudom honnan veszitek, hogy a vételárból lesz 10% kedvezmény.
Akiknek jött email, hogy késve kapják (én is kaptam) azoknak kupon formájában jött egy 10%-os kedvezmény a következő vásárlásra. Sehol nem volt írva emlékeim szerint, hogy a jelenlegi vásárlásból lesz bármi is elengedve. -
axlfsi
veterán
Támpontnak:
Én 22-n igényeltem, azóta csend. Ma jött a GLS-től mail, hogy berendelték a futárt. Holnap v. azután meg fog jönni.
Szerk.: viszont én meg 15-n fogadtam el a TMX ajánlatát és kértem futárt, de még mindig nem jött az utalás (mondjuk, a telefon miután megérkezett hozzájuk, egy újabb levelet kaptam és ismér el kellett fogadni...az viszont 23.-a volt).
-
új kérdező
csendes tag
Eddig a státusz nálam (is) változatlan.
-
új kérdező
csendes tag
Sziasztok! Minden nap elolvasom a hozzászólásokat és látom, hogy még sokan várjuk a samsungtól a megrendelt telefonokat. Én febr 19-én rendeltem, 2 hét után én is megkaptam a "4 hetes" levelet. Tehát az új matek szerint 1 hét múlva talán már meg lesz, de persze erre semmi garancia.
-
Tybike81
őstag
Akiknek a Samsung.hu rendelésnél tegnap változott a státusz, lesz ma valakinek szállítás....
-
autotaxmo
őstag
Nekem sem volt szerzodesem azaz husegem egyik szolgaltatoval sem, de aztan olyan kedvezmennyel tudtam elhozni a telefont plusz az elorendelesi akciokkal hogy egyszeruen vètek lett volna mashonnan rendelni. Eloszor en is samsung.com keresztul akartam, mert azt hittem hogy naluk lesz a leggyorsabb de amikor elore ki akartak hogy fizessem az elorendelest, na akkor fityiszt mutattam, hogy az en penzemen nem fognak ulni az fix. Majd fizetek ha at lehet venni, aztan igy kezdtem el a szolgaltatoknal nezelodni
-
gery14
senior tag
válasz
autotaxmo #3520 üzenetére
Jah vicc az egész.. Ennyire televannak az emberek 512eseket.vesznek csak.... ? Ugyan vicc az egész foleg hogy 512es ithon csak feketeben volt direkt nem akartam feketét az s21U az volt a zoldet kiprobáltam volna. De azt leszartam. Ajánlom hogy a samsung.com is 10% ot adjon vissza kicsit vicces ez már
-
-
válasz
autotaxmo #3520 üzenetére
Volt 10%-os kedvezményem, 40%-os kedvezménnyel vettem mellé watch4-et és előre levonták a készülékbeszámítás árát. Ezek nekem olyan előnyök ami miatt még mindig inkább kivárok. Szerencsére nem sürgős a telefoncsere. (Ettől még nem örülök neki, hogy ülnek a pénzemen és nem kaptam érte még semmit, csak ígéretet.)
-
autotaxmo
őstag
Nekem 130 ezerbe fajt az S22 igy mondhatni elorendelesi akcioban tenyleg nagyon megerte ez a telefon ennyiert
-
sohajda90
tag
Most a Z Flip 3-ra és Z Fold 3-ra ad a Samsung online 100.000 Ft, illetve 150.000 Ft kedvezményt készülékbeszámítás esetén, így a Z Flip sokkal olcsóbban elhozható, mint az S22, a Z Fold meg valamivel olcsóbban elhozható, mint az S22 Plus...ha esetleg valaki megunta a várakozást és elállna az eredeti rendelésétől, vagy meg sem rendelte ezeket. Szerintem ez elég jó deal, én lecsaptam egy Z Flip-ra, amit így egy olcsó modell beszámítással - ha a TMX tényleg visszautalja, amit kiajánlott - 190.000-be fájt...
-
gyuszos
tag
Nem voltam sem sértő, sem személyeskedő.
A gvh-s
rinyálásrólötletről leírtam amit gondolok, és csak azért mert van benne tapasztalatom.
Az hogy neked ez nem tetszik, arról én nem tehetek.Azt pedig külön megköszönöm, ha nem te akarod eldönteni itt legyek vagy sem.
autotaxmo: látom célbaért. Szuper!
-
autotaxmo
őstag
válasz
gyuszos #3506 üzenetére
Birom az olyan alakokat mint Te akik mindent tudnak es egy legyintessel elintezi, hogy ha nem tetszik akkor tovabb lehet allni mentalitas. Sajnos sok szolgaltato/ceg is ezt a nezetet vallja amikor kiszolgalnak egy ugyfelet hogy ha nem tetszik akkor nem kell naluk vasarolni.
ezert nem haladunk ebben az orszagban elore...
Amugy meg szerinted ez korrekt hogy kifizetsz elore fel milliot, ulnek a penzeden, hasznaljak es loszart nem kapsz de mèg korrekt tajekoztatast sem?!? Ez elfogadhato piaci magatartas szerinted amit annyival el kene mindenkinek inteznie hogy megvonja a vallat es csak legyint? Szerintem akinek van annyi ideje es kedve, siman fel lehetne oket nyomni a GVH-nal... Tudom tudom, erre is azt mondod majd hogy " sok sikert, hajra" az meg hogy orankent megy a panaszkodas, rinya enyhe tulzas, mert csak 2-3 orankent van ilyen es hozzateszem, teljesen jogosan. -
válasz
gyuszos #3503 üzenetére
Ezzel a stílussal problémáid lesznek ezen a fórumon.
2008. évi XLVII. törvény a fogyasztókkal szembeni tisztességtelen kereskedelmi gyakorlat tilalmáról
Javaslom, hogy olvass bele. (És igen GVH-hoz tartozik. Azért nem fogyasztóvédelmet hoztam fel, mert azt már kiherélték az országban.)
-
gyuszos
tag
válasz
Tybike81 #3504 üzenetére
Na így van.
Ez már sokkal jobban megállja a helyét, nálam is így van.
Emailben megírták, dolgoznak rajta....
Csak hát tudom ez mivel jár, egyszerűen nem éri meg beleállni.GVH nem áll meg, engedjük már el.....
autotaxmo: de az óránkénti panaszkodás - köpködés sem visz előre, elhiszed-e....
Modtam már, mondja le aki nem bírja cérnával.
De legalább ne írjon baromságokat. -
válasz
danisuto #3501 üzenetére
jah, nekünk nem lenne jobb egy ilyen vizsgálattól idén, de talán kapnának egy akkora büntetést, aminek következtében jövőre csak annyi előrendelést vennének fel, amennyit teljesíteni is tudnak. (ma nem teszteltem, de pár napja még simán tudtam volna leadni újabb rendelést és sehol nem volt egy figyelmeztetés se arra, hogy hetekig nem fognak szállítani...)
A választ egyébként köszi.
-
danisuto
csendes tag
Igen, a fehér 256-osra. Aztán hangot adtam a nemtetszésnek és gyorsan korrigált "de semmi sem biztos, az is lehet, megérkezik jövő héten"-re. Besokalltam az állandó mellébeszéléstől.
Szerintem semmit sem tudna tenni a GVH vizsgálat, anno a PS5-re is fél éveket kellett várni, ott sem kaptunk kedvezményt utólag. Lassú a gyártás, mindent lehet a covidra fogni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gitáros topic
- One mobilszolgáltatások
- Konteó topic
- Autós topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Xiaomi POCO X6 Pro 12/512gb - Makulátlan, Alza garancia, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB (Phantom Black, Dual SIM) Új akksi!
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD