Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
danisuto
csendes tag
Az értesítés para és a térerő / wifi eldobás globális android 12 hiba lehet a samsungnál, mert nekem a note 10+om is produkálja ezeket, de csak azóta, hogy frissült a 12-esre a rendszer. Remélem, hamar javítják minden készüléken.
-
Kasya
nagyúr
Valaki tud esetleg jól működő call recorder appot?
-
-
Dave Crank
senior tag
válasz
7Heads Drago #2886 üzenetére
Április 1-jét írtak. De legutóbb amikor rendeltem, több cuccot is, különböző eladóktól, 2 hét volt. Volt olyan csomag amit egyesítettek mert egyszerre jöttek.
Persze van olyan csomag is, ami pont 4 hétre jött, éppen ma. -
Kasya
nagyúr
válasz
Dave Crank #2876 üzenetére
Igen, sajnos a sim2 többször ad nekem SMS értesítőt a nem fogadott hívásrol úgy, hogy ki se csorog. Nem így kellene működnie...
-
Pro!Petya
addikt
válasz
ZavaBalazs #2861 üzenetére
-
7Heads Drago
veterán
válasz
Dave Crank #2882 üzenetére
De az mikorra jön meg? Én tegnap néztem egy csomagot júniusi kiszállítás lett volna. Addigra nyugdíjba megyek
Inkább itthonról rendeltem.
-
válasz
Compton187 #2883 üzenetére
Én igen, túl.ér rajta. Elég keménynek tűnik
-
Compton187
csendes tag
Sziasztok! Használ valaki official bőrtokot S22-őn? Túléri a kijelzőt elől illetve ha igen, akkor mennyire puha/benyomható ez a rész? Az érdekel ha arccal lefele esne lapos felületre akkor a tok ér le vagy a kijelző?
Amennyire látom a szilikon az véd ilyen szempontból, de a bőrről nem találok olyan médiatartalmat ahol ez látható lenne. -
Dave Crank
senior tag
Na aliról berendeltem néhány (8db) edzett üveget.
Rendeltem 4 fajtát, mindegyiknél írva volt, hogy unlock, fast unlock, vagy quick unlock. Majd kiderül. -
treend
csendes tag
Üdv, Van itt köztünk Telekomos aki kapott már frissítést?
-
T0rnad0
addikt
válasz
gyantaszuz #2875 üzenetére
Simple: újratelepítés, kényszerleállítás vagy alapértelmezettként Gogle Pay visszaállítása megállítja a "zabálását"
-
bombibmw
veterán
válasz
gyantaszuz #2875 üzenetére
Én már az 5 óra sot-al is elégedett lennék.
Simple-t szerintem azonnal kilövöm, ahogy meglesz a teló.
Köszi! -
Dave Crank
senior tag
Valaki tapasztal-e olyat, S22U-nál, hogy be van kapcsolva a telefon, SIM-ek aktívak, van is térerő, de ha hívnak, akkor nem csörög ki, és aki hív, annál az megy, hogy a hívott fél nem elérhető? Majd egy restart, vagy repülőgép be/ki után tudnak hívni.
Idáig ma 1x és tegnap 1x szólt 1-1 kolega, hogy hívtak, de nem vagyok elérhető.
Pedig a mai esetnél kb 5 perccel azelőtt, hogy hívott a kolega (akinek már nem csöngtem ki) még telefonáltam mással, és akkor is engem hívtak. (Itt a kolega mikor szólt nekem, akkor mellettem állt, és megkértem, hogy próbálja már meg megint, de akkor is a hívott szám nem kapcsolható. tehát nem abban az időben hívott, amikor még az előző hívásban voltam.) -
gyantaszuz
aktív tag
-
autotaxmo
őstag
válasz
Hira Nnor #2868 üzenetére
Ha az akksival kapcsolatba vannak felelmeid, akkor engedd el az S22-t. Itt orankent alapbol kb 1-2% ami megy a levesbe plusz ha még hasznalod is normalisan akkor max 4-5 ora SOT. Volt itt aki 6-7 orakat irt, az max ha fimet nez vagy megallas nelkul nyomkodja, akkor johet ez az uzemido. De ha normalisan hasznalod akkor max 4-5 ora kepernyoido. De az tenlyeg max.
-
autotaxmo
őstag
Hat igen, sokat fejlődött az apple de a csengőhangok zeneszámok esetleg videók filmek letöltése a telefonra az agyrém főleg hogy konvertálgatni kell hogy megegye az iOS rendesen. iTunes továbbra is kötelező sajnos hogy rá varázsold ezeket ha nem akarsz persze minden tartalomért fizetni például 30 másodperces csengőhang 300 Ft filmkölcsönzés amit 48 órán belül meg kell nézned ha elindítod különben törlődik ezer kétezer forintos díjakért. De cserébe biztos kapsz egy adom stabil működést csak hát mindent legombolnak rolad sajnos.
-
Leonardo91
őstag
válasz
Pimposkefir #2866 üzenetére
Szintúgy...512.. 10.e... még semmi..
-
Hira Nnor
csendes tag
Alapvetően SmartSwitch, majdnem mindent átpakol, még az UI beállításait is. WhatsApp belső backup-ja kiválóan működik, valamint én a híváslistához és az sms-ekhez az SMS Backup & Restore alkalmazást használom Google Drive-ra való mentéssel, illetve az új telefonon betöltéssel. Viber-rel kapcsolatban nem tudok nyilatkozni.
-
Hira Nnor
csendes tag
Sziasztok!
Van olyan, aki sima S20 után használ sima S22-t? ezt a kettőt összevetve a 22-es akkumulátorja hozza legalább a 20 szintjét?
Ultrát vettem, meg is jött, de túl nagy, a tollat sem használom annyit, mint gondoltam. Szívesen cserélném sima 22-re, csupán az akkumulátor a kérdés.
Egyébként nekem jelenleg a készenléti fogyasztása az ultrának kiváló, 8 óra alatt kb 4%-ot merül, számomra nagy előrelépés. -
Hello,
Ti mivel oldjátok meg a költözést?
S10-ről kéne mindent átvinni S22U-ra. Viber, WhatsApp –től félek, legutóbb nem sikerült a régi üzeneteket, tartalmakat átvinni az S10-re.
Régen volt valami Super Bakup nevű progi, úgy emlékszem, az az SMS-ekre, telszámokra jó volt.
Bocs, he nem illik ebbe topokba, csak gondoltam, most itt többeteknek van friss tapasztalat!?
Köszi! -
Pimposkefir
friss újonc
10-en rendeltem 512es ultrat a sesben, de meg sehol semmi. Valaki kapott mar 512es ultrat sesbol?
-
bombibmw
veterán
válasz
gyantaszuz #2864 üzenetére
Szia!
Nálad hogy alakul az üzemidő? -
gyantaszuz
aktív tag
Nillkin Frosted S22 (base). Uveget meg nem vettem hozza, mert nem tudtam mekkora lesz, de ugy latom nem lesz gond. Nekem kicsit bumszli az S8 Nillkin Frosted utan, lehet keresek melle valami gagyi ebayes slim cuccot valtasnak. A sarkokon van egy kis 'bumper', a fogasa jo (az elso par nap kicsit csuszos ezeknel, aztan ha megfeleloen osszezsiroztam a mancsommal, jo lesz
).
Szemeztem a Spigenekkel is (liquid air vagy mi), de azokon nem tetszik a kamera kivagas, szerintem az az egyik legszebb resze a telonak.
-
válasz
ateszapa748 #2660 üzenetére
Mire jutottál végül?
-
-
e.vid
senior tag
válasz
Dave Crank #2830 üzenetére
Nálam is problémás [link]
-
szami777
addikt
válasz
Dave Crank #2850 üzenetére
Akkor vegyük úgy, meg sem kérdeztem.
Ha el tudod engedni az üveget, a spigen neo flex fóliája elég jó cucc.
-
szami777
addikt
válasz
Tudom hülye kérdés és biztos megcsináltad. Megpróbáltad törölni az ujjaid és újra felvenni?
-
stickrs
senior tag
Nekem a wifit dobálta el frissités előtt, most azóta egyelőre nincs gond. De pl térerő nekem nagyon gyönge..pl 4g+nál a xiaominál ahol fullon volt ott most 2 max 3 csík..nem is értem, hogy ez most mi. Ti vettetek észre valami változást előző mobilhoz képest?
Én is uv üveget tervezek rendelni,de többnél láttam kommenteket amazonon,hogy nem megy rendesen az ujjlenyomatolvasó..szóval most nemtudom.. majd rendelek valamilyet és hátha jó lesz.
-
Mobilking
csendes tag
válasz
enginev3.0 #2 üzenetére
Ultra tiszta Note 10 Plus forma!
-
Pro!Petya
addikt
Pár napja kaptam emailt a samsungtól hogy csak március 11 után küldik ki a telefont , és nagyon sajnálják stb stb.
Erre most este jött az sms és az email hogy a dhl express-nél van már a csomag és holnapi nap jön meg!Akkor csak befutott hamarabb valami szállítmány
-
poli27
veterán
válasz
Csak olyan üveggel megy, amit uv lámpával ráragasztanak, amit csak sima ragacs tart pl a széleken nem...
-
Kunci-1
csendes tag
válasz
A SES-ben tettek fel Whitestone dome-ot, megy vele rendesen az ujjlenyomat olvasó.
-
autotaxmo
őstag
válasz
Én is felraktam rá egy üveget de ujjlenyomatolvasó kuka így Galaxy watch 4 órával smart lock funkciót kihasználva nyomom. Nagy valószínűséggel majd rendelek egy fóliát aliexpress ről aztán lecserélem az üvegfóliát. Ez csak ilyen gyorsba kellett
-
autotaxmo
őstag
válasz
Talib21 #2831 üzenetére
En is a mérete miatt szerettem bele egyszerűen tökéletesen eltalált design és méret de ez az aksi jelenleg nagyon elszomorít mert körülbelül az iPhone 13 mini is lekörözi jelen állás szerint. Mondjuk én egy pocophone f2 pro telóról váltottam ami valljuk be egy üzemidő bajnok és ez egy óriási visszalépés aksi időben mert sejtettem hogy nem lesz annyira jó de azért bíztam a csodában hogy reggeltől estig azért kibírja.
-
Talib21
tag
válasz
7Heads Drago #2832 üzenetére
Hát mondjuk azt én sem értem miért csökkentettek az akksi kapacitáson, de talán javul, én mindenképp egy kisebb méretű telót akartam már, és az akksit leszámítva nagyon tetszik.
-
Talib21
tag
válasz
autotaxmo #2829 üzenetére
Hi. Én péntek óta használom a s22-t, hát annyira én sem vagyok elájulva az üzemidőtől, olyan 3—4 óra a sot, amiben nincsen játék.
S10+-t váltott, az érezhetően jobb volt, pedig kb. 10 % az akksi különbség, és ugye itt kisebb a kijelző, plussz új, elvileg takarékosabb soc van. Bízom benne, hogy javulni fog azért, mert nagyon el van tálalva méretre ez teló. -
Dave Crank
senior tag
Sziasztok!
Felraktam a telóra a korábban említett edzettüveget, amit rendeltem.
Illeszkedés jó, szélek jók lettelk, úgy látom.
Érintésérzékelés szerintem jó, a tapintása jó, kicsit talán jobban csúszik, bár előtte 3 napig fólia volt rajta, az kevésbé volt csúszós, a csupasz kijelzőhöz képest nem tudom, milyen.
Színek jók, képe jó maradt a kinelzőnek
Viszon....
Ujjlenyomatolvasó nem olvas, de semennyire sem...Úgyhogy ha valakinek van amo bevált, és olvassa is az ujjlenyomatot vele, akkor ne tartsa magában.
-
autotaxmo
őstag
Egy pár napja használom az új s22 és nem tudom ti hogy vagytok vele de az akkumulátora katasztrofálisan teljesít 😭 teljesen új telefonként lett beállítva nem lett semmi a régiről áthúzva és megnéztem már mindenféle beállítást de úgy merül mint a Titanic, természetesen az 5g az első napján ki lett belőle lőve
-
autotaxmo
őstag
válasz
Vismajor01 #2825 üzenetére
En is motoroztam anno, aztan rajottem hogy vagy full beoltozol mintha motorversenyre keszulnel vagy felejtsd el a p*csaba az egeszet. Hanyszor hallottam azt, hogy "csak a sarki kozertbe gurulok el" aztan csokolom, havernak bőre, de még épp csontja se nagyon maradt a laban, ja es ezt még "olcson" meguszta"
-
autotaxmo
őstag
válasz
ZavaBalazs #2824 üzenetére
Akkor elegge tolerans, jofej cegnel dolgozol, ha még onreszt sem kell perkalnod, bar a bevett szokas a cegeknel hogy az elso karesemenyt azert szoktak intezni a cegek sajat kontora de a kovetkezot mar a munkavallalo viseli.
-
válasz
Vismajor01 #2825 üzenetére
Hát ja, a rövid gatyás motorozás során a bőrpótlás is vis major lesz.
-
Vismajor01
addikt
válasz
autotaxmo #2823 üzenetére
Én estem már motorral többször is, de akkorse vagyok hajlandó full gearben motorozni a városban nyáron a 40 fokban. A rövid-nadrág poló az túlzás, de azért az is előfordul néha-néha.
Ellenben a telefonom mindig tokban van mert ilyen olyan esések azért elkisérnek. Bár ilyen ami a tesztekben szokott lenni, hogy vertikálisan leejtik a betonra olyan még csak egyetlen egyszer volt, holtrészegen akartam betenni a corvinus márványpadlója fölött az öltöny belsősebébe, és elvétettem
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
autotaxmo #2823 üzenetére
pont ilyen tokkal kezdtem az S10-zel, de le kellett váltanom (a pitakára), mert középtájt a széle elállt a telefontól, nem tartotta jól a formáját. továbbá az előbb mondtam el, hogy azért nem érdekel, mert nem én viselem az esetleges anyagi következményeit, hanem a cég, ahol dolgozom, szóval kérlek ne hasonlítgass az életükkel játszó idiótákhoz.
-
autotaxmo
őstag
válasz
ZavaBalazs #2807 üzenetére
Hat azert a batar tok kijelentes az enyhe tulzas a mai vilagban, azert ma mar olyanokat csinalnak amik minimalisan novelik a telefon meretet, lsd Spiegen cuccok , de kello biztonsagot tudnak adni egy veletlen koppanasnal, de mindenkinek szive joga bevallalni tobb szazezres teloknal a tores veszelyet ahogy a mai napig latok szaguldo motorosokat rovidgatyaban es trikoban nyaron 😉
-
Tybike81
őstag
Akkor megint sablon szöveg. Nem egyszer rendeltem már tőlük, mindig szépen nyomon lehetett követni. Ahogy útnak indult a rendelés 2 perc múlva jött a Sprintertől is az email, hogy csomagot adtak fel. Szóval továbbra is kamuznak, és hülyének néznek minket. Hol lehet őket felnyomni valahol???
-
Kunci-1
csendes tag
Gyári Samsung Smart Clear View tokot használ valaki? Hogy tudnám bekapcsolni, hogy az értesítéseket (nem fogadott hívások, sms, stb.), illetve hívás esetén a hívó fél fotóját is mutassa? Egyedül csak az óra stílusát (kinézet, számlap színe, stb.) tudom menüből állítani és egy fix háttérképet tudok betenni, semmi mást. Tök jó az alább belinkelt samsung-os fotó, így szeretném beállítani én is bejövő hívás esetén, de sajnos úgy néz ki, hogy ez így ebben a formában csak átverés, mert a fotó a képen egy fix háttérkép, és minden hívás esetén ugyanez a kép jelenik meg. Vagy csak én nem találom, hogy ezt hol kellene beállítani?
-
válasz
Tybike81 #2818 üzenetére
Én délelőtt beszéltem velük, azt az infót kaptam, hogy a héten fixen megkapja mindenki amit rendelt. Persze most ez vagy igaz vagy nem, de majd elválik.
Azt mondta a srác akivel beszéltem, hogy az oldalra ne hagyatkozzak, mert már olyan is lehet, hogy kapom majd az értesítést, hogy hozza a futár, miközben az oldalon még mindig csak rendelés leadva státusz lesz.
Amúgy rendes volt mert megemlítette azt is, hogy látja céges rendelés, de ilyen tekintetbe szar az oldaluk, és hogy akkor egyeztessük már az adatokat, mert akkor annak alapján kapom az áfás számlát is majd róla.
Van amúgy foglalva nekem egy 256-os S22U az egyik nagykeremben tartaléknak ha úgy van, de most kíváncsiságból várok pár napot, annyira nekem nem SOS, ha a héten meglesz már bőven jó.
Amúgy azt mondta készlet van, csak a vártnál sokkal nagyobb igény mutatkozott a telefonokra, és kicsit el vannak havazva. -
Tybike81
őstag
Kapott már valaki ma értesítést a Samsungtól, hogy indul a rendelése? Főleg aki 512est rendelt az Uktrából... kíváncsi vagyok mikor érik már útol magukat...
-
delig
tag
Nincs egyetértés a témában. Időrendileg fordítva van, sorry, így kaptam a Samsung-tól:
Ügyintéző Sat, 26 Feb 2022 17:47:37 UTC
Köszönöm a türelmét.
Ezzel kapcsolatban a megkeresését továbbítom illetékes munkatársaink részére, az információk ellenőrzése céljából. Amint visszajelzés érkezik, felvesszük Önnel a kapcsolatot a megadott email címen, és tájékoztatjuk a lehetőségekről.Ügyintéző Sat, 26 Feb 2022 17:45:22 UTC
Kis türelmét kérném, máris ellenőrzöm.Gábor Deli Sat, 26 Feb 2022 17:42:54 UTC
Így most nem tudom végül mi az igazság.Gábor Deli Sat, 26 Feb 2022 17:42:30 UTC
Ellentmond az oldal és a szabályzatGábor Deli Sat, 26 Feb 2022 17:42:03 UTC
Vagy ez csak az itteni rendelésre vonatkozik?Gábor Deli Sat, 26 Feb 2022 17:41:37 UTC
Itt azt látom, hogy a promóció meg lett hosszabbítva: https://www.samsung.com/hu/smartphones/galaxy-s22-ultra/buyÜgyintéző Sat, 26 Feb 2022 17:40:51 UTC
A részvételi feltételeket és szabályzatot az alábbi linken van lehetősége ellenőrizni: https://www.samsung.com/hu/article/galaxy-s22-series-pre-order-retailer-tc/.Ügyintéző Sat, 26 Feb 2022 17:39:30 UTC
Köszönöm a türelmét. Amennyiben a részvételi feltételekben szereplő szolgáltatók közül történt a vásárlás, és az előrendelési időszak 2022. február 09. napján 16 óra 00 perctől, 2022. február 24. napján 23 óra 59 percig (a Telekomnál történő előrendelés esetén: 2022. február 09. napján 16 óra 00 perctől, 2022. február 24. napján 21 óra 59 percig, valamint a Vodafone-nál történő előrendelés esetén: 2022. február 16. napján 10 óra 00 perctől, 2022. február 24. napján 23 óra 59 percig) megtörtént, abban az esetben lehetősége van igényelni a ráadás terméket a készülékre letöltött Samsung Members alkalmazáson keresztül.Gábor Deli Sat, 26 Feb 2022 17:36:51 UTC
Köszönöm szépenÜgyintéző Sat, 26 Feb 2022 17:36:40 UTC
Kis türelmét kérném, máris ellenőrzöm.Gábor Deli Sat, 26 Feb 2022 17:35:48 UTC
Szeretném megkérdezni, hogy S22 Ultra esetén él e még a készülék beszámítás és az ajándék Buds? Akkor is, ha mondjuk szolgáltatótól veszemÜgyintéző Sat, 26 Feb 2022 17:34:05 UTC
Köszönjük. Miben lehetek a segítségére? -
Dave Crank
senior tag
válasz
Dave Crank #2813 üzenetére
Még egy észrevételem lenne.
Péntek este óta használom a telefont, hétvégén nem nagyon telefonáltam, most meló viszont már jó párszor.
Gyári tárcsázót használom, és elég hosszúnak érzem azt az időt, mire elkezd kicsöngni. Miután rámegyek, hogy hívás simán van kb 10sec, mire van a hangjelzés, majd a kicsengés. -
Dave Crank
senior tag
Messenger értesítések csak akkor jönnek meg, ha belépek az alkalmazásba.
Akku kimélőt levettem az app-ról, értesítések be van kapcsolva a messengernek.
Valami ötlet esetleg? -
szami777
addikt
Olvastam itt, hogy 1-2 fórumtársnak random újraindult a telefon.
1 hét alatt eddig kétszer velem is eljátszotta.
Van bárkinek még ilyen hibája?
Arra próbálok rájönni, hogy valami elterjedt szoftveres hiba, amit javítanak, vagy ez már ilyen marad. -
ZavaBalazs
őstag
-
ronson88
aktív tag
válasz
autotaxmo #2804 üzenetére
Pár napja volt 28 éve, hogy mobiltelefont használok, de még soha nem volt tok egyetlen telefonomon sem, ennek ellenére nem törtem össze egyet sem.
Az a trükköm, hogy nem ejtem el őketCserébe viszont én az a motoros vagyok aki már elesett, akkor pedig el is törött pár bordám annak ellenére, hogy rendesen be voltam öltözve. Tört volna inkább a telefonom.
-
autotaxmo
őstag
Nagyon sokan a minnel vekonyabb tokokat preferaljak, mindenesetre en bator embernek tartom azt aki egy fel millas telot tok nelkul esetleg vekony esztetikai tokkal akarja hasznalni. Tudom, tudom, " soha nem ejtem le vagy nem szoktam leejteni a telomat" kijelenteseket, de ez olyan mint amikor 2 fajta motorost kulonboztetnek meg, aki elesett mar es aki el fog. 😉 En sem szoktam leejteni es mindig figyelek ra, de hat basszus, volt mar pelda ra hogy a jo, minosegu tokom vedte meg a tobb szazezres telomat a gazdasagi totalkartol 😁
-
autotaxmo
őstag
Kisebb telefont kell venni es akkor nem problema a picit masszivabb tok ami vèd a leeses ellen 🤪 csak vicceltem, amugy egy telefont leejteni nem nehez,igy barmikor ott van a 50-50 hogy csinalsz magadnak egy sima 100-200 ezres javitast szimplan azert mert a tok rajta nem volt annyira jo hogy megvedje egy egyszeru esestol.
-
HoldfenyLuna
aktív tag
Sima S22. Elégedett vagyok eddig. Első nap valami beakadt, az értesítésekre hosszan nyomva nem jött elő az a menü, ahol lehet vezérelni az értesítéseket, majd reggel újra is indult, de azóta rendben vagyunk. Wipe cache partition megvolt. A böngésző nálam zömmel YT. Még mindig nyomogatom szegényt. Nova launcher még nem került fel
Új hozzászólás Aktív témák
- Arcfelismerő topik
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Mobil flották
- Milyen autót vegyek?
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Autós topik
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- Bezámítás! Lenovo IdaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GBB WIN11
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest