Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HoldfenyLuna
aktív tag
De jön
Írtam is, hogy nekem pl 6-án jött ez a megerősítés, hogy jogosult vagyok és tegnap jött mail a GLS-től, meg az SMS. Amire én gondoltam, hogy a GLS mail nem azt tartalmazza, hogy holnap jönnek is, hanem azt, hogy HA a feladó feladja a csomagot, akkor akár aznap jönni fog.
Más: ma elmentünk Decathlonba (Csömör), ahol akartam csatlakozni
, de aztán azt írta, hogy oldal nem található. Dolgunk végeztével átsétáltunk Auchanba. Itt az történt, hogy a párom többször telefonált, de nem ért el, végül egy chat appon (Wire messenger) próbált felhívni. Az kicsengett, ezután jött az SMS, hogy az embertől hány nem fogadott hívásom volt... Ezért elég morcos vagyok. Esetleg van tippetek, hol a hiba? Amikor ráneztem az Auchanba utána a térerő részén 4G-t jelölt 4 csíkkal... Vmiért a netes kapcsolatra gyanakszom... Telekomos készülékem van. Volte bekavarhat? Sima S22. -
TiMoN
senior tag
Én mult héten vettem egyet, nincs vele probléma, nagyon minőségi.
Amit észre vettem, hogy nagyon elemeli a vezeténélküli töltőpadról és melegszik rendesen.
Fogása kiváló és szerintem szép darab. Ezt vettem. -
AIex
tag
Sziasztok !
Ha már tokok,
UAG Pathfinder tokok megérik az árukat ?Nem csak védelemre, hanem a minőségérzetre is gondolok, mennyire minőségi kézben fogva ?
-
Pro!Petya
addikt
Kijött a performance update (GOS) ! Lehet frissíteni.
-
muzsi19
tag
Sziasztok!
Valakinek van tapasztalata gyári bőrtok kapcsán, jól véd stb. Előző S21 az volt és nagyon szerettem. Ez a burgundi szín pedig nagyon tetszik, igaz még csa képen láttam. Illeve a gyári samsung átlátszó szilikon tok és a spigen ultra hibrid crystal clear között vacilálok. Ezekben esetleg tapasztalat?
Amúgy aki Árkád közelében jár, annak javaslom, hogy 20%-os kupon van a ses-ben tartozékokra. -
eami
veterán
válasz
kovacs65 #3287 üzenetére
én feketét vettem de a fehér meg 16780 az aquanal.
ha már itt tartunk... tokon keresztül te fel tudod venni beérkező hívást? Nekem nem megy.
-
bombibmw
veterán
Bocs yuing, nem neked ment!🙂
-
axlfsi
veterán
Na, elolvastam a topikban az összes TMX-szel kapcsolatos hozzászólást.
Két kérdésem csak lenne:1. ha nincs olyan készülékem, ami a listájukban van (amire ugye a végén az az eredmény, hogy "Amennyiben a legördülő menüben nem találod meg készüléked gyártóját és/vagy típusát, az adott készüléket nincs módunkban megvásárolni.", mi a járható legegyszerűbb megoldás? (van régi Oneplus2-m, mellesleg működik is és Huawei P9 lite (ami a listában szereplő Y6-tól még jobb is szerintem), de ugye ezeket nem tudom beküldeni
2. az utolsó pontban lesz majd egy olyan, ahol a számlát ÉS az "előrendelést igazoló dokumentumot" - ami lehet e-mail, sceenshot vag yszerződés is), de nekem ez utóbbi nincs, mert egyszerűen felhívtuk a Voda-s kapcsolattartót, volt még egy fekete készülék és még aznap hozta is egy gyorsfutár tőlük, kézbe. Számla - na, az van... de előrendelést igazoló dokumentum ... ehh.
Ilyenkor? -
axlfsi
veterán
válasz
HoldfenyLuna #3277 üzenetére
Ööö, tehát, ha jól értem, miután beküldtem a scannelt számlát és az igényt a Samu oldalán, ami később pozitív elbírálást nyer a benyújtott igényed, e-mailt erről már nem is írnak, hanem a következő információ, ami elér, az, hogy jelez a GLS a csomag érkezéséről?
OK, nem baj, nem vagyok türelmetlen csak kíváncsi lettem volna, hogy a benyújtott igény és az elbírálás eredménye (vagy akár már a GLS értesítése) között jellemzően hány munkanap szokott eltelni... de nyílván itt a jövő hét végéig már semmi nem fog mozdulni, attól tartok (sőt) -
HoldfenyLuna
aktív tag
Nekem ezt 6-án írták, ma jött GLS mail és SMS. A csomagszám alapján jelenleg központba van. Holnap vagy szerdán ideér, aznap reggel írnak, hogy mikor jön. Az első GLS mail csak arról szól, hogy cskmagösszekéstítőt adtak fel, ha feladja a Samu a csomagot akkor várhatóan 16-án érkezik.
-
axlfsi
veterán
Köszi mindenkinek!
(valójában nem is értem ezek után, hogy a promócióban miért van úgy megfogalmazva ("természetes személy"), hiszen a gyakorlatban ezzel a módszerrel szokás a cégeket kizárni). -
Pro!Petya
addikt
válasz
icecave #3249 üzenetére
Nekem is Panzerglass van fent és teljesen normális vastagságú az üveg az ujjlenyomatolvasónál is és nem üt el egyáltalán. (S22 és a S22+) , hogy az ultránál miért csinálták olyanra az jó kérdés
Tökéletesen beveszi mindig.
Mondjuk otthon nem tudom mi 15K , mert én 25EUR-ért vettem a pluszra. -
axlfsi
veterán
válasz
Dave Crank #3254 üzenetére
Azt jól sejtem, hogy ha a számla nem a nevemre szól, hanem cégre, úgy buktam a Buds és az 55-öt is?
Buds promóció szabályzatában ez áll:
"
2. RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK
2.1. A Promócióban kizárólag az a 18. életévét betöltött, valamint magyarországi lakó- vagy tartózkodási hellyel rendelkező cselekvőképes természetes személy (a továbbiakban: „Résztvevő”) vesz részt, aki a jelen Szabályzat 4.1. pontjában megjelölt időtartama alatt
"Vodás vásárlás, céges flotta... na de akkor is! A készüléket telibe kifizetem, nincs semmi "mókolás"
Igényelt már közülünk valaki Buds-ot a membersben? A magánszemélyes regisztrációm alatt, vajon elfogadják a feltöltött cég nevére szóló számlát?
Köszönöm! -
Van, aki kapott samsung.hu-tól fekete S22 256GB-osat. Ha igen, mikori rendelés?
-
danisuto
csendes tag
válasz
sanyijedi #3263 üzenetére
Fehér. Nem gondolnám speckónak, bár MO-ra az előző években ebből sosem érkezett, még ha volt is S vagy note modell ilyen színben. 8 gigásat lehet már kapni, szerintem itt is azzal van a gond, hogy az alap szériát tolták meg. Lemondani már nem akarom, mert ezt szeretném, szóval várok, csak ez vicc, hogy ennyit kell. Elfogyott a festék?
Vagy mi a fene...
-
Thom!
veterán
válasz
HoldfenyLuna #3259 üzenetére
Majd holnap felhívom őket
-
Thom!
veterán
TMX ma telt le a 7 nap elfogadás után és nem utalták a pénzt?
-
Tybike81
őstag
Lassan a kést a tökömbe szúrom, 02.19.-es 512es Ultra rendelésem még mindig feldolgozás alatt....
-
axlfsi
veterán
válasz
Dave Crank #3253 üzenetére
Na, ennek igazán örülök, köszi az infót!
... de azzal kapcsolatban, amit kérdeztem, is tudnál valamit mondani? 55-ös TMX és a Buds még játszik, ha ma este bontok ki egy szolgáltatói S22U-t?#3254Dave Crank hmm, köszi!
(...és az sem számít, hogy szolgáltatótól vagy Samsungtól van direktben a teló, az 55 igényelhető ugyanúgy?)
-
Dave Crank
senior tag
Ma levettem a whitstone-t.
Bementem yettelbe, mikor mentem személyesen a telefonért, mondták, hogy tudnak lézergéppel vágott fóliát felrakni, de akkor még adtam egy esélyt az üvegnek.
Na yettelbe rakattam fel egy fóliát, és tökéletes.
jó az anyaga, jó az érzékelése, ujjlenyomat fasza.
Szélekre is jól lemegy, és nem jön fel, és nem is ujjvágos, ha szélen simogatom, tokkal is jó.
3 órát javasoltak tok nélkül, hogy nehogy feltolja és annyi idő mire rendesen megköt/ragad.
8.000Ft volt.
Csak ha valaki érdekel esetleg. -
axlfsi
veterán
Sziasztok!
Egy a mai nap végén kézhez kapott (gyári csomagolásban) szolgáltatói készüléket - ha jól tudom, de kérlek javítsatok ki, ha nem - még nem késő regisztrálni a Buds-ra és az 55ezres készülékcserére sem (vagy ez utóbbi ha szolgáltatótól van a készülék, akkor is "jár"?) - igaz?
Ahogy én láttam, március 18-ig meg lettek hosszabbítva a promóciók(?).
Köszönöm!
-
autotaxmo
őstag
válasz
Dave Crank #3248 üzenetére
Hat jo kerdes, en inkabb SES storeban vennem
-
válasz
Dave Crank #3248 üzenetére
Te ennyi pénzért el tudod viselni, hogy az ujjlenyomat részen ott egy "kör" az üvegben, ami állandóan látszik? Ugye legtöbb esetben így oldják meg, hogy ott elvékonyítják az üveget, vagy hasonló, cserébe ott mindig látszani fog az a rész, mert "elüt" a felülettől.
Nem ellened szól, csak kérdezem, engem tutira nagyon zavarna.
-
S@c@
őstag
válasz
Dave Crank #3243 üzenetére
Még találtam egy ilyet:
Spigen Glas.tR Slim HD Samsung Galaxy S22 ez lehet megoldás?Meg a spiegen EZ FITről van tapasztalat másnak, elvileg elég jó dolgokat készítenek!
-
Dave Crank
senior tag
Szerintem halott dolog a tempered glass rá.
White dome glasst raktam, használhatatlan.
Pedig direkt megvettem.
Annyival jobb, mint az 5.000Ft/2db-os csomag volt, hogy ha átnyomom a kijelzőt (persze némi túlzással, akkor fel tudok venni ujjakat, illetve fel is old), de abszolut nem olyan, mint a gyári fóliával, vagy másmilyennel. -
S@c@
őstag
Ki milyen fóliát vagy üveget rakott rá amivel megy az újlenyomat érzékelő?
Spigen Neo Flex Solid Samsung Galaxy S22 5G ez jó? -
Achillesz17
csendes újonc
Rendben, köszönöm szépen a válaszokat!
-
balazs8r
csendes tag
Rendben, köszönöm mindkettőtöknek! Úgy azért jó, ha értesítenek is nem csak úgy jönnek.
-
autotaxmo
őstag
válasz
balazs8r #3236 üzenetére
Nalam jott egy email a magyar postatol hogy csomagom erkezik a tmx-tol es masnap jott is egy civil srac egy dobozzal. Elvitte a keszuleket, egy vadiuj bontatlan csomagolasu Alcatel 1-et, ez volt multheten penteken, azota semmi hir feloluk. Mondhatni kva lassan megy a keszulekbevizsgalas es az arkalkulacio, abba bele sem merek gondolni hogy ebbol mikor lesz penz. Eleg lassu az egesz.
-
balazs8r
csendes tag
A TMX-től valaki kapott visszaigazolást? 2 napja megrendeltem, akkor az oldalon megjelent ez az üzenet:
Azonban semmi email vagy sms, hogy mi a helyzet. Ha rámegyek a linkre újra ki tudnám tölteni.. Írtam nekik emailt, de nem reagáltak semmit.. Telefonon meg már nem értem el őket. Vagy csak beállít a futár? Azért jó lenne tudni, hogy ne 200 km-re legyek amikor jönne a futár.. -
gilfoyle
őstag
válasz
Achillesz17 #3233 üzenetére
Érkezni fog e-mailben is.
-
balazs8r
csendes tag
válasz
Achillesz17 #3233 üzenetére
A samsung oldalán a rendelések fül alatt az adott rendelésnél legalulra görgetve lehet letölteni.
-
Achillesz17
csendes újonc
Lehet csak én nem találom, de hol van a számla a rendelésről? Ezer hála ha valaki tudja.
-
bordi10
senior tag
válasz
torrente777 #3230 üzenetére
[link]
szerintem ez lesz az -
torrente777
tag
Sziasztok a lemodó nyilatkozatot hol találom itt linkelte valaki, még 4 hetet nem várok.
-
kcsa
veterán
Már 8 óra előtt jött a futár. Ugyan lett benne majdnem két hét csúszás, de végülis megjött...
-
válasz
bombibmw #3224 üzenetére
most jött az email:
Ezúton értesítjük, hogy a(z) Raben Trans European Hungary Kft. SAMSUNG küldeményt adott fel az Ön részére, amelyet a Sprinter Futárszolgálat Kft. kézbesít, várhatóan a következő munkanapon. A kiszállítás napjának reggelén megerősítjük a csomag felvételét és tájékoztatjuk a kézbesítés várható időpontjáról egy 3 órás intervallum megadásávalmost hogy ez a Feb 9 512es rendelésem amit lemondtam, vagy a márc 4 256os azt nem tudom.. (linkek ugyan úgy nem jók)
update:
úgy néz ki mind a kettő, mert most jött még egy email, másik azonosítóval. -
Lazio1974
csendes tag
válasz
Leonardo91 #3225 üzenetére
Semmi hír. Február 9-i ses store rendelés.
-
Leonardo91
őstag
512esekről tud valaki vmit?
-
bombibmw
veterán
Valakinek van már tracking number Samsungtól?
-
kingoftailor
csendes tag
válasz
ateszapa748 #3122 üzenetére
Délután 3-kor a telekom oldalán megjelent készleten a 256 gigás S21 ultra, úgyhogy le is csaptam rá.
Az előbb néztem rá és már megint nem elérhető státusz van kiírva, úgyhogy szét lett kapkodva szépen a készlet.Chat-ben azt írta a csajszi, hogy ha kell akkor most rendeljem meg amíg van készleten, mert kifutó darab.
kb 20 rongyot buktam azon, hogy nem vártam ki a május végét, de nem izgat.
-
kcsa
veterán
Múlt hétre ígérték nekem is a szállítást (25-i eredeti határidővel), ma státuszt váltott. Persze nyomkövetésen még nem található.
-
válasz
bombibmw #3200 üzenetére
nyilván mindenkinek kiküldték, akiknél még nincs lezárva a rendelés (akár olyannak is, akinek már kiment, csak valamiért az ő rendszerük aktívnak gondolja), de ettől függetlenül sorban (remélem sorban) szolgálják azért ki a rendeléseket.
nekem maga a "4 hetes" mail is fél nappal később jött, és semmi előrelépés azóta se (még fel se dolgozták a rendelést).
gondolom a "4 hét múlvát", igazából "4 héten belülnek" kéne olvasni.
-
gery14
senior tag
Ultra Foleg 512es nuku hír
-
balazs8r
csendes tag
Samsungnál a 4 hét néha kevesebb:
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Arcfelismerő topik
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Mobil flották
- Milyen autót vegyek?
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Autós topik
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest