- Bluetooth hangszórók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Dell asztali gépek
- Videós, mozgóképes topik
- NVIDIA® driverek topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vigneau
félisten
Igen, ahogy szokott lenni, elég szubjektív ez a történet.
Engem viszont személy szerint az kezdett el foglalkoztatni, hogy akkor mi is a helyzet az MSI VGA-kon levő garimatricával. Valóban lehet hűtőt levenni akár újrapasztázás végett és nem sérül a gari, vagy kamu az egész? Ha igen, akkor akár vissza is térhetek ehhez a gyártóhoz.
-
Vigneau
félisten
Ha jól emlékszem, anno cikkben is kitértek rá, hogy a GTX 960 Mini halkabb, mint a GTX 970. Én Asus-t szerettem volna, de ez volt jó árban. Nem bántam meg. Mint írtam, most is hasonlót választanék, nem kell nekem hosszú nyák. Tetszetős az Inno3D egyventise is.
Viszont volt olyan, mikor rövid nyákot megtoldtak hosszabb hűtéssel, csak hogy komolyabbnak tűnjön a VGA. Nesze neked marketing...
meci77:
Köszönöm szépen Neked is! -
Vigneau
félisten
Egyetértek, jelenleg is ilyen VGA-t nyúzok és egyáltalán nem láttam eddig hátrányát. Ráadásul olyan kis cuki is. A jövőben is hasonló méretet fogok keresni, ha váltok.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Az Aero ITX család tagjai azoknak készültek, akik Mini-ITX-es gépet építenek.
- iKing.Hu - Google Pixel 9 Pro Fold - Obsidian - Használt karcmentes
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest