- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Asztrofotózás
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Milyen SSD-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
"Ez tök jó lenne, csak sajnos megoldhatatlan, mire a kérés leokézása az összes beszállítónál végigfutna a vállalati hierarchián, addigra új beszállítóink lennének, akiket újra meg kéne erre kérni, és így tovább.": nem értem a problémát. az új beszállító új szerződést jelent. abba meg azt írsz, amit akarsz.
a problémának azt a részét értem, hogy a régi beszállítóknál ez gondot okoz. de a világ még mindig úgy működik, hogy akinél a zseton van, az dirigál. lásd: Porteri értéklánc elmélet. ha neked akar beszállítani, egy csomó mindent egyébként is előírsz neki, mert ha pl. 15 collos kerékkel szereled az általad gyártott autót, akkor elvárod, hogy 15 collos gumit hozzon a beszállító, a 19-es nem lesz jó. szóval előírásod biztosan van. akkor lesz benne még egy pont, hogy a számla ezentúl ilyen meg olyan.
"Örülök, hogy ezt is jobban tudod, ha érdemben nem tudsz hozzászólni, akkor kérlek, a továbbiakban kímélj meg a hasonló megjegyzésektől.": figyi, ha nem értesz egyet velem, akkor nem az a megoldás, hogy maradjak csendben. az egyszerűbb megoldás, hogy amiről nem akarsz vitát, azt nem írod le. a helyesebb megoldás meg az, hogy kiállsz és megmondod, hogy x.y vagyok és nem vagyok innovatív.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Fel kell készülni, egyre több területen váltják gépek az emberi munkaerőt. A folyamat markánsabbnak és gyorsabbnak ígérkezik, mint az ipari forradalom volt.
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Új Acer Predator HELIOS NEO 16 Gamer Tervező Laptop -60% i9-14900H 32/1TB RTX 4070 8GB 2,5K 240Hz
- ASUS Vivobook Pro 14 OLED - RTX 3050 - R7 5800H - 16GB RAM - 500GB NVME SSD
- Lenovo Legion 5 15ACH6H
- Aki kapja marja! HP Pavilion X2 tablet alkatrésznek 1.990ft/db töltővel!
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! HP ZBook Studio G8 OLED WorkStation - i9 11900H 32GB DDR4 2TB SSD RTX 3070 8GB Win11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest