Új hozzászólás Aktív témák
-
gaborovics
csendes tag
Ez nem újdonság, több európai kórházban vannak már ilyen robotok. Magyarországon is van jó pár éve a Honvéd Kórházban. Mielőtt a sok szokásos politikai mantrát leírnátok, jó lenne, ha tájékozódnátok.
-
Dr. Romano
veterán
Majd ha már ember formájúak lesznek, akkor nekünk már ezt kitűzőként kell majd viselni:
-
Én egy kicsit szexibb nővérre számítottam ....
-
RozogA87
tag
Mondjuk én már a robotorvosokat várom. Megszűnne a hálapénz. Az AI a databankjában tárolt adatokból pedig lazán összerakná mi bajod. Vérképbeli eltérésekre is korrektül figyelne. Értsd: nem bagatellizálna mint az orvosok. A páciens félelmeit is csak akkor tartaná alaptalannak ha vizsgálatok során bebizonyosodik hogy így van.
-
KFORboy
senior tag
válasz
Feketelaszlo #25 üzenetére
-
Lacok
őstag
Még egy picit csiszolnak a formavilágán és olyan lesz mint egy R2-D2-es.
-
Feketelaszlo
senior tag
Sejtem mire gondolsz, de - még ha a radaros és kamerás érzékelők csődöt is mondanának - azt a pár száz wattos motort ami a robotban lehet egy 10-20 kilós test már simán lefékezi, aligha tudja focilabdaként ide-oda taszigálni a szerencsétleneket. Hacsak nem arra programozták a japán mérnökök, hogy akadályba ütközve fusson neki messziről, lendületből (valószínűtlen egy kórházi segédeszköz esetén).
-
katona84
tag
Az a gáz, hogy térdmagasságban nincs rajta emergency stopp!!
A tolószékből kiborult szerencsétlenekkel simán Carmageddonozhat. -
nullpoint
őstag
válasz
jonnyjoker01 #21 üzenetére
Szerintem is. És az oldal címe is az lesz hogy Prohardver: világmegváltás most
-
Fryskitt
addikt
-
Fryskitt
addikt
Ez a jobban teljesítő magyar munkaerő hiányt is megoldja. Ja, nem. Nincs rá pénz.
-
nitrogen01
csendes tag
30 évvel lemaradtak ezzel az okos éjjeliszekrénnyel
[link] -
pusszycat
nagyúr
Ha lassan adja be a szúrit,tuti lerúgom a szenzort a fejéről...
-
atike
nagyúr
Ápolói feladat...? Mi? A minták / gyógyszerek ide-oda szállítása?
-
nullpoint
őstag
válasz
Juhaszatti #5 üzenetére
Vaaaaagy: Lesz egy robot ami powerbank és ha kell akkor megy a merülőfélben lévőhöz és tölti menet közben
-
Ez szerintem egy tök hasznos, jövőbe mutató ötlet! A "maximális közlekedési sebességük 3,6 km/h" mondjuk kevés, miért nem lehetett legalább egy gyorsabban járó ember sebességét megkapniuk? Így spórolnak talán az akkuval?
-
nullpoint
őstag
"....ha érzékelik az akkutöltés alacsony szintjét, felkeresik a töltőállomást."
Az vicces lesz amikor visz egy vérmintát vagy egy eszközt ami kéne gyorsan, és közben megáll egy pár órácskára töltikézni
Új hozzászólás Aktív témák
- alza vélemények - tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nintendo Switch 2
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Honda topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- War Thunder - MMO Combat Game
- Nintendo Switch
- További aktív témák...
- ASUS TUF GAMING FX705GE - 17.3" FullHD 144Hz, 32GB RAM DDR4, 500GB SSD, Nvidia Geforce GTX 1050Ti
- Samsung 990 Pro 4TB M. 2 2280 NVMe with Heatsink!
- Samsung 990 Pro 1TB M. 2 2280 NVMe with Heatsink!
- Apple MacBook Air 2017 13" Intel i5 1.8GHz 8GB / 128G SSD Silver, üzletből, garanciával
- HP 17-bs075ng kisfogyasztású 17"-os olcsó laptop kezdéshez!!!AkciÓÓ
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest