- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Huawei MatePad 11.5”S PaperMatte - papír, írószer
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- GAI: Poor Volta...
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Fenyő: Ingyenes iskolai linux szerver disztrók a Sulix, Huedu utánra
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaborovics
csendes tag
Ez nem újdonság, több európai kórházban vannak már ilyen robotok. Magyarországon is van jó pár éve a Honvéd Kórházban. Mielőtt a sok szokásos politikai mantrát leírnátok, jó lenne, ha tájékozódnátok.
-
Dr. Romano
veterán
Majd ha már ember formájúak lesznek, akkor nekünk már ezt kitűzőként kell majd viselni:
-
Én egy kicsit szexibb nővérre számítottam ....
-
RozogA87
tag
Mondjuk én már a robotorvosokat várom. Megszűnne a hálapénz. Az AI a databankjában tárolt adatokból pedig lazán összerakná mi bajod. Vérképbeli eltérésekre is korrektül figyelne. Értsd: nem bagatellizálna mint az orvosok. A páciens félelmeit is csak akkor tartaná alaptalannak ha vizsgálatok során bebizonyosodik hogy így van.
-
KFORboy
senior tag
válasz
Feketelaszlo #25 üzenetére
-
Lacok
őstag
Még egy picit csiszolnak a formavilágán és olyan lesz mint egy R2-D2-es.
-
Feketelaszlo
senior tag
Sejtem mire gondolsz, de - még ha a radaros és kamerás érzékelők csődöt is mondanának - azt a pár száz wattos motort ami a robotban lehet egy 10-20 kilós test már simán lefékezi, aligha tudja focilabdaként ide-oda taszigálni a szerencsétleneket. Hacsak nem arra programozták a japán mérnökök, hogy akadályba ütközve fusson neki messziről, lendületből (valószínűtlen egy kórházi segédeszköz esetén).
-
katona84
tag
Az a gáz, hogy térdmagasságban nincs rajta emergency stopp!!
A tolószékből kiborult szerencsétlenekkel simán Carmageddonozhat. -
nullpoint
őstag
válasz
jonnyjoker01 #21 üzenetére
Szerintem is. És az oldal címe is az lesz hogy Prohardver: világmegváltás most
-
Fryskitt
addikt
-
Fryskitt
addikt
Ez a jobban teljesítő magyar munkaerő hiányt is megoldja. Ja, nem. Nincs rá pénz.
-
nitrogen01
csendes tag
30 évvel lemaradtak ezzel az okos éjjeliszekrénnyel
[link] -
pusszycat
nagyúr
Ha lassan adja be a szúrit,tuti lerúgom a szenzort a fejéről...
-
atike
nagyúr
Ápolói feladat...? Mi? A minták / gyógyszerek ide-oda szállítása?
-
nullpoint
őstag
válasz
Juhaszatti #5 üzenetére
Vaaaaagy: Lesz egy robot ami powerbank és ha kell akkor megy a merülőfélben lévőhöz és tölti menet közben
-
Ez szerintem egy tök hasznos, jövőbe mutató ötlet! A "maximális közlekedési sebességük 3,6 km/h" mondjuk kevés, miért nem lehetett legalább egy gyorsabban járó ember sebességét megkapniuk? Így spórolnak talán az akkuval?
-
nullpoint
őstag
"....ha érzékelik az akkutöltés alacsony szintjét, felkeresik a töltőállomást."
Az vicces lesz amikor visz egy vérmintát vagy egy eszközt ami kéne gyorsan, és közben megáll egy pár órácskára töltikézni
Új hozzászólás Aktív témák
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Fotó állvány eladó
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest