- Canon EOS DSLR topic
- Gaming notebook topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Léghűtés topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik
- TV antenna és jelerősítés
Új hozzászólás Aktív témák
-
SpazzMaticus
tag
Ajánlanám a Prodeus-t mindenkinek aki szereti ezt a "retro" vonalat.
Szerintem messze a legjobb ma a műfajában.
És ha valaki nem grafik@b#zi, nyújt akkora élményt, es van olyan innovatív mint a szétsztárolt Doom-ok. -
Gomez86
őstag
Pont ezért mondtam hogy nekem is vannak nosztalgikus időszakaim és nem feltétlenül bánt a pixel, csak új címeknél nem értem hogy miért.
A sega megadrive collection-t 3 platformra vettem meg eddig, és még meg fogom párra ha így folytatódik minden...
A jelnlegi új játékok közül vagy 9O% hulladék, és nagyon kevéssel játszom, szóval a második mondatodat nem tudom magaménak tekinteni.A kérdésem arra vonatkozott hogy van-e olyan aki ilyen új játékkal játszik és nem a régi nagyokkal. wjbhbdux-tól megkaptam a választ. Köszönöm
-
EquinsuOtcha
csendes tag
-
wjbhbdux
veterán
Nagyon fellendült a retro FPS az utóbbi években, hiszen hagyományos AAA FPS játék szinte nem is készül az évtizedenként 1-2 beeső új Doom vagy Wolfenstein részeken kívül már.. lőni meg szeretnek az emberek.
Épp a héten péntek este 6-tól lesz a Realms Deep műsora ahol csak ilyen jellegű játékokat fognak bemutatni a 3D Realms, Nightdive, New Blood és még egy rakat fejlesztőtől.
https://www.twitch.tv/3drealms/Sajna van ezek közt pár ami az én szemem is kifacsarja, ha ilyen pixeles grafika mellé még mindenféle effekt is társul, de azért születnek remekművek is szép számmal 95% feletti értékeléssel a Steamen.
-
Shyciii
veterán
Tudod volt egy olyan tetemes időszak, mikor nem a grafika volt az elsődleges, a fontos, hanem a hangulat, a játszhatóság. Ezért nem érted ezeknek a létjogosultságát, és ezért látod pixelhalmaznak (csak jelzem, hogy a videóból én mindent ki tudok venni abból a "pixelkavalkádból").
Én meg pont azt sajnálom, hogy már minden a grafikáról szól, CGI, raytracing, 120fps. Ha ezek nincsenek meg, akkor már megy a gyalázás, hogy mekkora szar játék. Ez iszonyat rossz irány. Nem véletlenül hagytam abba már évekkel ezelőtt mind a PC, mind a konzolos játékokat. -
Gomez86
őstag
Lehet hogy elsiklottam valami felett, de kicsit nem értem hogy ez például kinek készül.
Aki felül a nosztalgia vonatra (mint pl én néha) annak az adott termékkel vannak nosztalgikus emlékei (Doom, DukeNukem, Sonic, etc). Nem feltétlenül azzal hogy alig tudod kivenni a pixelkavalkádból hogy hol is van igazából. Legalábbis nekem. Szerettem anno doom-ozni, de nem szívesen játszanék most egy ilyen játékkal (ha van már friss doom, ami a hangulatot hozza egy jobb/szebb szinten).Persze ez nem a játék ellen szól, ha valaki szereti, akkor hajrá - csak hangosan gondolkodtam
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Honor X6b 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple Watch SE2 / 44mm / Midnight / Black Sport / Cellular (99%)
- Iphone 13 Pro Max 128 GB /// 86% Akku // Számlával és Garaniával
- Iphone 12 Pro Max 128 GB /// 88% Akku // Számlával és Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest