- Projektor topic
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- PLC programozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
bteebi
veterán
Hát ez kinézetre tényleg nagyon retró
. Vicces lenne egy 21:9-es monitor mellett
. Annyiban mondjuk mindenképp hibádzik, hogy kb. ennyi pénzért már 23"-os FHD Dell monitort lehet venni (U2312HM). Ha arányaiban olcsóbb lenne, akkor még esetleg lehetne értelme, de így szerintem drága, hiába jó minőségű.Nagyon szűk rétegnél tudom ezt a monitort elképzelni. Aki IPS-t vesz, az már leginkább FHD felbontású (és nagyobb képátlójú) modellt vesz, vagy ha már 19" és 5:4, akkor valami olcsóbbat, leginkább TN panellel. A kettő kombinációja azonban ezen az áron szerintem értelmetlen.
Mondjuk ha választani kellene, akkor munkára sokkal inkább kellene (de egyébként is) egy 19"-os 5:4-es monitor, mint egy 19-20"-os WS. 22-23" felett már nem annyira zavaró a relatíve kis magasság, de 19"-nál szerintem még nagyon markánsan kiütközik.
Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- Projektor topic
- Canon MILC: EOS R és M topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- DJI topic
- További aktív témák...
- Akció! Csere-Beszámítás! LG UltraGear 45GR95QE OLED Monitor! 240HZ 0.03MS , hajlított!
- 32" Odyssey G6 G65B QHD 240 Hz smart gaming monitor
- LG UltraGear 34GN850P-B A csúcskategóriás ívelt gamer monitor!
- HP E24m G4 Monitor FHD IPS webkamerával, Windows Hello-támogatással
- LG UltraGear 32GS94UX-B OLED Monitor! 3840x2160 / 480Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! ASRockB450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD STRIX RTX 2070 SUPER 8GB GameMax Aero Mini 700W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Intel i5-10310U
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

. Vicces lenne egy 21:9-es monitor mellett
. Annyiban mondjuk mindenképp hibádzik, hogy kb. ennyi pénzért már 23"-os FHD Dell monitort lehet venni (U2312HM). Ha arányaiban olcsóbb lenne, akkor még esetleg lehetne értelme, de így szerintem drága, hiába jó minőségű.
)