Új hozzászólás Aktív témák
-
ddekany
veterán
Nekem az asztali PC eltűnése valószínűleg a zaj visszatérését fogja jelenteni, pedig az nekem lényeges ergonómiai szempont. Eddig ugyanis úgy raktam össze a gépemet, hogy viszonylag kussoljanak. Aztán gondolom mivel többé nincs alkatrész csere, gyakrabban is kell majd gépet cserélni, ami átlagembernek mindegy, másnak viszont plusz kiadás. Plusz mivel átlag gépnél erősebb kell nekem, mivel nem csak böngésző meg Word fut rajta, attól tartok majd jól beleesek valami pró kategóriába a sok nettop mellett, aztán gatyám is rámegy az extra haszonra ami ott bekasszíroznak.
-
julius666
addikt
Én nem csak klasszikus PC-re gondoltam, hanem otthoni felhasználók mindenféle számítógépére (laptoptól tableten át okostelókig akár).
Az ilyen kijelentésekkel egyébként vigyázz, én magam hasonló véleményen vagyok de itt PH!-n szétszednek az ilyenekért, sokaknak itt ez az élete (hobbi+meló) és el sem tudnak képzelni mást.

Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AliExpress tapasztalatok
- Steam Deck
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- További aktív témák...
- ASUS PRIME Z590-P
- Eladó ASUS PRIME Z390-A ritka csúcsdeszka!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z170X-Ultra Gaming Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390-A Pro Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RGB 7800MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- LG 42LX330C 42" LED-backlit LCD TV - Full HD
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3666 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA CHIEFTEC 700W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest