- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mini PC
- T Tablet 2 5G - megkopott magenta
Új hozzászólás Aktív témák
-
lapa
veterán
pont ugyanezeket gondoltam régen én is.
persze "az átlagosnál erősebb" az nyilván nem átlagos igény. nekem elég lett a c2d, emellett a gép néma (hdd lekapcsnál nem halk, néma) és majdnem annyit fogyaszt mint a routerem. ki is dobtam volna a routert, ha van a gépben +3 ethernet meg ha létezne soft adsl-modem.
nyilván ez mind mérlegelés kérdése, engem meggyőzött az 1 tb hdd + ssd + 8 gb ram + ap wlan + mobilnet + 8 óra szünetmentes + 7-9w idle + király (bár egyeseknek kicsi) kijelző egy másfél kilós rollcage fémházban. ez kb 1 nagyságrend (azaz 10-szeres) teljesítmény / kg vagy / cm3. és hasonló pénzeket beleraktam én is passzív tápba meg házi passzív bordába meg a böszme kábeldzsungel eltakarásába-eltüntetésébe...
upd: nyilván a gyaroribb csere is attól függ elégséges-e amit a noti tud. én nem cserélek most egykét évig biztosan. meg azért ahogy látható az előző bekezdésben a normális notik is szépen bővíthetők expresscard meg minipci cuccokkal.
@orbano: workstationt ne keverjük már a kommersz otthoni pécézéshez. nyilván az is pc, de nem erről van szó.
-
orbano
félisten
sokan elfelejtik, hogy az asztali gépeken belül helyzezkedik el a workstation kategória, ami elég soká fog múzeumba kerülni. mondjuk én most egy htpc méretű vízhűtéses WS project tervein dolgozom, szerencsére mostanság már ott sem óriás kockákban kell gondolkodni, ha az ember fia erőt akar kussban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation 5 FAT DIGITAL + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest