Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• lapa

veterán

válasz ddekany #39 üzenetére

pont ugyanezeket gondoltam régen én is.

persze "az átlagosnál erősebb" az nyilván nem átlagos igény. nekem elég lett a c2d, emellett a gép néma (hdd lekapcsnál nem halk, néma) és majdnem annyit fogyaszt mint a routerem. ki is dobtam volna a routert, ha van a gépben +3 ethernet meg ha létezne soft adsl-modem.

nyilván ez mind mérlegelés kérdése, engem meggyőzött az 1 tb hdd + ssd + 8 gb ram + ap wlan + mobilnet + 8 óra szünetmentes + 7-9w idle + király (bár egyeseknek kicsi) kijelző egy másfél kilós rollcage fémházban. ez kb 1 nagyságrend (azaz 10-szeres) teljesítmény / kg vagy / cm3. és hasonló pénzeket beleraktam én is passzív tápba meg házi passzív bordába meg a böszme kábeldzsungel eltakarásába-eltüntetésébe...

upd: nyilván a gyaroribb csere is attól függ elégséges-e amit a noti tud. én nem cserélek most egykét évig biztosan. meg azért ahogy látható az előző bekezdésben a normális notik is szépen bővíthetők expresscard meg minipci cuccokkal.

@orbano: workstationt ne keverjük már a kommersz otthoni pécézéshez. nyilván az is pc, de nem erről van szó.

• orbano

félisten

válasz ddekany #39 üzenetére

sokan elfelejtik, hogy az asztali gépeken belül helyzezkedik el a workstation kategória, ami elég soká fog múzeumba kerülni. mondjuk én most egy htpc méretű vízhűtéses WS project tervein dolgozom, szerencsére mostanság már ott sem óriás kockákban kell gondolkodni, ha az ember fia erőt akar kussban.

Új hozzászólás Aktív témák