Hirdetés
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- E-book olvasók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Acer Predator 21 X: szürreális
- Milyen alaplapot vegyek?
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
Új hozzászólás Aktív témák
-
julius666
addikt
Én nem csak klasszikus PC-re gondoltam, hanem otthoni felhasználók mindenféle számítógépére (laptoptól tableten át okostelókig akár).
Az ilyen kijelentésekkel egyébként vigyázz, én magam hasonló véleményen vagyok de itt PH!-n szétszednek az ilyenekért, sokaknak itt ez az élete (hobbi+meló) és el sem tudnak képzelni mást.

-
julius666
addikt
+1
Ez ebben a formában valami nem felejtő, viszonylag ritkán írt cache-nek lenne jó, egyfajta plusz rétegnek a memória és a háttértár közé. Mondjuk eltűnhetne neki köszönhetően az alvó üzemmód (ahol ugye a mem zabál továbbra is) és a semmit nem fogyasztó hibernálásból állhatna úgy fel az oprendszer pöccre mint az alvóból jelenleg, mert háttértár helyett egy gyors tárolóból olvasódnának fel RAM-ba a szükséges adatok. Most hogy ez mennyit ér döntse el mindenki maga...
Beágyazott vackokba persze lehet nagyon hasznos, asztali/mobil gépekbe viszont nem látom sok hasznát. Persze még javulhat sokat, de ez már a felturbózott, marketingesek kezét megjárt, IT-bulvár cikkben leközölt adatok alapján is gyengus, ami elég rossz hír.

Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Óra topik
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- E-book olvasók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- ASRock Z87 Extreme6 LGA 1150 alaplap
- Alkatrészt BESZÁMITOK! / ASUS TUF GAMING B550M-E alaplap Garancia: 2026.07.11
- ASRock X570 Phantom Gaming 4 Alaplap
- G.SKILL Trident Z RGB 64GB (2x32GB) DDR4 3600MHz F4-3600C18D-64GTZR
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RGB 7800MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fotó állvány eladó
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3242
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest