- SSD kibeszélő
- Apple MacBook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Epson nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
13128814
tag
No, azért, hogy ne csak offoljak, szeretném kikérni a véleményeteket.
Hobbiból és nyelvtanulás (angol, nem program
) céljából szeretnék elkezdeni valamilyen programnyelvet tanulgatni. Nem akarok programozóvá "válni", de nem lennék szomorú, ha a későbbiekben megkönnyítené a munkámat - annyi haszna legyen.
Jelenleg folyamatmérnök vagyok, tudjátok, sok gyártósor, robotok meg mindenféle jópofa cucc. Tehát iparban dolgozom.
Eddig csak PLC-t programoztam, de legalább tisztában vagyok a logikai dolgokkal - jó, ha minden kötél szakadt, muszáj voltam az elektropneumatikus cuccokhoz is hozzányúlni, de az más tészta.
Ja, meg ha muszáj volt, de tényleg nagyon muszáj, akkor PIC-ekbe is belenyúltam, de azokat mindig összekukáztam netről, mert ha már kitalálták, több idő maradt a cigiszünetre, csapatépítés jeligére.
Szóval ennyi előképzettségem van, ezekkel tudok párhuzamot vonni. Mivel hobbiról lenne szó első sorban, meg arról, hogy egyáltalán átlássam a mit, miért, hova, mikor stb. kérdéseket., "játszós" nyelvet szeretnék tanulni, persze olyat, ami nem halott, és van értelme.
Ugye adott a C, C++, C#, JAVA esetleg még a Delphi. De melyik az közülük, amire lehet alapozni? Nem a tetővel akarom kezdeni az építkezést, na. És ami fontos még, hogy jó angol tutorialok legyenek hozzá/juk. Pl. a JAVA azért szimpi, mert ahogy néztem, az Oracle oldalán általuk supportált tutorial van, de az objektumorientált. Baj, nem baj? Szóval itt vagyok elveszve. Pro, kontra? Lehet egyáltalán erre választ adni?
-
13128814
tag
válasz
muszurkefal #42 üzenetére
Tényleg, köszi!
Ez kimaradt még az életemből.
-
13128814
tag
Rakok ide egy kommentet, hogy visszataláljak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Star Trek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- SSD kibeszélő
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Villanyszerelés
- Apple MacBook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +GTX 1660 SUPER +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Asus TUF 16 FA607PI - 16" 2,5K 165Hz - Ryzen 9 7845HX - 32GB - 1TB - RTX 4070 - Win11 - 1,5 év gari
- Eladó Logitech G735 gyári dobozban, kiváló állapotban!
- Eladó RODE NT-USB Mini gyári dobozban, megkímélt állapotban!
- Eladó ASUS ROG FUSION II 500 + ASUS ROG THRONE QI gyári dobozban, kifogástalan állapotban!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 0,03ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 15 G2 - i5-1135G7 I 16GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest