Új hozzászólás Aktív témák
-
belaazallat
addikt
Üdv!
Felraktam a10.10-es drivert+CCC-t. Jelezném, semmi problémám vele, sem szint sem semmi mást nem állított el. W7 64bit.
-
BeLucZ
addikt
beraktam 6500 k-ra a szinhőt és most igy türhető, bár még mindig nem olyan mint volt eredetileg, alapból 6600k-n van és ugy rozsaszines volt
mondjuk ez az amit nem tudok hogy a régebbi drivereknél mi volt a deafult? 6500k vagy 6600?mert ha az előbbi akkor nincs miről beszélni, mert akkor egyszerüen az uj driver feljebb rakja egy 100assal a szinhőt, ha viszont 6600 volt a régebbiekben is a default érték akkor elég furcsa hiba
-
Löncsi
őstag
Csak nálam tűnt el az Overdrive? Vagy ez is az újdonság része?
Beépített tuningoló program. Bár sztem jobb ,hogy kivették, hónapok óta nem működött (azaz nem fogadta el a beállításokat).
-
Kelvin
őstag
Nálam sem jött elő semmilyen szín változás, hd5850 és win7 alatt.
Érdekes az, hogy a túlhajtás fülnél maximumra van húzva a gpu és ram is. (775/1125)
Pedig nincs is felnyitva a fül és nem is volt, mindemellett visszaveszi szépen 157/300 az órajeleket úgyhogy nem bánomAbu nem tudsz valamit véletlenül a linux driver következő évi alakulásáról, ott is terveznek ilyen kaliberű változásokat?
-
BeLucZ
addikt
De mondjuk ez érdekes, mert nekem 5850 van és előjön, de másnak is van 5850e itt a fórumban és neki nem, lehetséges, hogy tényleg konfigfüggő vagy én már nem tudom
-
errorcode06
őstag
steam-en keresztül frissítettem, eddig nincs gond...
-
pumpa007
tag
Nekem az lenne a problémám, hogy leszedtem az előző catalyst-ot driver sweeperrel és azóta nem tudok újra feltelepíteni egy catalystot sem, próbáltam az újat és több régebbit is. A telepítés közben folyamatosan leáll! Esetleg valakinek valami megoldás?
-
Colos1
őstag
Nálam sem lett rózsaszín, mondjuk én csak a DD -t telepítettem eszközkezelőből.
Viszont a Win7 élményindex 7,8 -ról 7,7-re csökkent. De majd a játékok megmutatják... 80, vagy 85% -os GPU kihasználtság mellett lesz stabil 60 FPS -em VSync -el
-
Tomko78
őstag
Nekem 6500 nál egész jó lett csak nehogy a vga val csináljon valamit
Henryk nekem meg Win7 x64 és a APPtettem fel és előjött a hiba
Igaz 5850 van
-
Henryk
aktív tag
Nekem win7 64-biten 5870-el semmi gondot nem okozott a színekkel.
ui.: APP -t tettem fel. -
Male
nagyúr
Csatlakozom... picit pirosas minden... Persze milyen színű legyen egy ATI képe
Mikor felraktam még oké volt. Újraindítás utántól ilyen... Mintha elcseszték volna a színhőmérsékletet. Nembaj, úgyis itt a tél, jó ez ilyenkor, a vérnyomást is emeli
daa-raa:Azám... akkor meg nvidia effekt nálam
Viszont itt 100 Kelvinnel feljebb nyomva nálam kb olyan, mint előtte volt... véleményem, hogy valamit elszámoltak. -
törölt tag
Nálam a simával sem jött elő ilyesmi. (Tudom, elavult a VGA-m, azért nem támogatja ezt a Feature-t...)
Egyébként meg a Desktop & Displays alatt a monitoron levő nyílra kattintva Configure... -> Color -> Color Temperature Control -> Use Extended Display Identification Data (EDID) elé pipa.
-
pengegyerek
aktív tag
Akkor jó lesz megvárni egy hibajavítást
Egyébként mi a különbség a Catalyst Software Suite (32 bit) English Only és a
AMD Catalyst™ Accelerated Parallel Processing (APP) Technology Edition között?
Mindkettőt le kell tölteni vagy mi? -
Abu85
HÁZIGAZDA
Valszeg még nem minden termékre van az új AI modul beállítva. Egyébként az ALL felületen lesz mostantól az AI.
Akinek színproblémája van, az nyomjon a színbeállításoknál egy defaultot.
-
SzlobiG
félisten
válasz
westcoastog #9 üzenetére
Nálam is csak ez van.
-
BeLucZ
addikt
Hát nálam is elrontotta a szineket, a fehérnek ilyen rózsaszines árnyalata van meg ilyenek, elég vicces, ez volt az utolsó hogy egyből telepitettem a legfrisebb catalystet! Ja amúgy én sem véltem felfedezni új catalyst ai beállítási lehetőséget...
-
westcoastog
veterán
Megváltozott a Catalyst AI modul is, ami mostantól három darab képminőségre ható beállítást kínál.
Ezt hol találom? Mert a 3d menüben nincs ott az AI-fül, viszont ha az ALL-fülre megyek ott van AI beállítás, de csak standardre és advancedre tehetem a csúszkát. Vagy csak elsiklottam valami felett? -
Kicsimix
őstag
Nalam megy Win 7 64 bit hd 5770
-
totyax
aktív tag
Az AMD-t felkerestük a morfológikus élsimítás jövőjével kapcsolatban, és érdeklődtünk, hogy a HD 6000 mellett használható-e a HD 5000-es széria esetében. Terry Makedon elmondása alapján a technika egy DirectCompute 5.0-s felülettel kompatibilis GPU-t igényel, így a megszokott tesztelési procedúra után egy későbbi driverben a Radeon HD 5000 sorozat is megkapja az algoritmus aktiválásának lehetőségét.
Oké, és mi a helyzet a 48xx-as sorozattal?
A kérdés pedig továbbra is az, ha csak a drivert töltöm le, az tartalmazza az "AMD Accelerated Parallel Processing" cuccát is vagy sem?
-
TeeBee73
veterán
Az új CCC indítás után hazavágta a színeket a desktopon. Másnál is előfordult?
Tiszta rózsaszín lett minden.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A WHQL aláírással rendelkező meghajtó az új funkciók és a hibajavítások mellett a teljesítményt is növelheti.
- Nvidia Geforce RTX 3090 Founders Edition
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- 27% Számla! Sapphire RX 7900 XTX Vapor-X 24GB GDDR6 Nitro+ Videokártya! BeszámítOK
- Eladó egy használt MSI RTX 3060 Ti Gaming X 8GB LHR videókártya
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4060Ti 8GB GDDR6X Videokártya
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
- Vadiúj SSD-k!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest