- Mostantól Tajvanon kívülre is viheti 2 nm-es node-ját a TSMC
- Scuf Envision Pro kontroller teszt
- Új cégtől származó rendszerchipról árulkodik a Lenovo friss platformkódja
- Hamarosan kapható lesz az Enermax Intel és AMD HEDT platformokhoz szánt AIO-ja
- 8 GHz felett ketyeg a G.Skill CSO-DIMM DDR5 memóriája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Micro Four Thirds
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen videókártyát?
- Mostantól Tajvanon kívülre is viheti 2 nm-es node-ját a TSMC
- Milyen processzort vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
blint63
tag
Na akkor a nap folyamán kb. 5-ödszörre is felrakom a 10.10 valamely változatát.
Frissítgessék szépen a Crossfire profilokat, amúgy meg pl. két-, háromhavonta adjanak ki rendes, letesztelt drivert amihez nem jön már aznap hotfix (tom, a whql miatt), és nem szívja a fogát a user, ha frissíteni akar és azon sem kell töprengeni, h na akkor most az én kártyámhoz tulajdonképpen melyik is a legjobb, 10.4, amiben még jó a powerplay vagy egy másik amiben x hibát már javítottak de y hiba meg benne van, vagy egy harmadik, amiben nem vibrál a textúra vmely játékban.
edit: megjavult a leírásodnak köszönhetően
[ Szerkesztve ]
-
blint63
tag
Most tényleg nem azért. Nem értettem sose azokat akik elvakultan szapulják az amd drivereket, annak ellenére sem, hogy én is belefutottam már kisebb hibákba, de az a tény, hogy ezt a szart képesek voltak kiadni a kezükből (legyen bármi is a hiba oka), komoly problémákat feltételez. Mert a szürke halál meg a tökömtudja mi elszigetelt probléma, valószínűleg nem került elő a tesztelésnél, de egy ilyen dolog... Tudom, nem komoly hiba, rakd fel az előzőt etc. de ezen felül van még egy csomó hiányosság, a crossfire tulajok szinte folyton várnak valamilyen lényegesebb javításra, az eggyel ezelőtti generációt meg már leszarják, etc.
Mikor legközelebb kártyát veszek tuti, hogy ezeket is erősen beleszámítom majd az ár/érték arányba mert nagyon úgy tűnik, h az amd onnantól le se tojja a vevőket, miután már a casht megkapta tőlük.[ Szerkesztve ]
-