- RAM topik
- Steam Deck
- Milyen házat vegyek?
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Házimozi haladó szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Home server / házi szerver építése
Új hozzászólás Aktív témák
-
hunluki
senior tag
Ha augusztus a cél akkor én megvárnám a ryzen refresht, igaz ez nem zen2 de legalább rendbe rakják az első szériát. Innentől kezdve kérdés hogy mire szeretnéd használni, ha több mag kell akkor AMD, ha erős egymagos teljesítmény akkor inkább intel. Meg persze pénztárca függő is a dolog, de személy szerint ha most nyárra kéne gépet vennem akkor ryzen refreshre építenék, már csak az intel balfékkedése miatt, amúgy is ráférne a piacra egy kis verseny, intel túlzottan elpofátlanodott mostanság.
Vagy ha még tud várni a dolog akkor zen2. Esetleg ha addig összekapja magát az intel és vállalható ár/érték arányban ad procit, de piacra való tekintettel akkor is AMD. Volt kék/piros konfigom is éveken át, jelenleg intel alapokon vagyok (haswell), de a következő jó eséllyel AMD lesz. -
A 7900x, amit még a balhé kitörése előtt vettem picit olcsóbb lett, egyelőre semmi pánik a piacon.
-
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó ASUS ROG STRIX GTX1080Ti 11Gb videókártya
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer/Multimédia PC Eladó - GTX 1070 + Ryzen 5 + 16GB RAM
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraWide 29WQ60A-B LED IPS Monitor! sRGB 99% / 5ms / 100Hz / FreeSync
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged