- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Vezetékes FEJhallgatók
- BIOS-t frissítenél? Jól gondold át!
- Milyen joysticket vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Hobby elektronika
- Vezetékes FÜLhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
moya#no1
aktív tag
Lezárult hamar a történet. Nem
Működö ethernet hibaval erkeztem az icenter be. Az egyik “ kezdö” srác hu mar nem garis lehet penzért javítják stb. Melette levő kolléga pont ügyben volt de félfüllel halotta a dolgot, ránéz, nem szervízelnek ha softveres megoldják ha nem csere. 1 hét mulva jött az sms hogy átvehetem a készüléket. Gariban cserélték. -
moya#no1
aktív tag
válasz
MasterMark #1722 üzenetére
Nincs semmi benne. Belevilágítottam es olyan mint amikor összerakták a gyárban
-
-
moya#no1
aktív tag
-
moya#no1
aktív tag
Üdv. Az miért lehet, hogy az AppleTV nem hajlando etherneten keresztül csatlakozni csak wifin ? Köszi
-
moya#no1
aktív tag
MasterMark
blakeyVLC player. Apple TV 4k A1842 32GB. A VLC-n belül a heli hálozatva a Time Capsule-n csináltam egy felhazsnálot jelszóval. Bejeletnkezek VLC-vel apple TV-n a Time Capsule-ra, ott pedig külön filmek mappából inditgatom épp az akutális filmet.
Már újratelepítettem a VLC.t Töröltem a fiokot majdújra létrehoztam. Töröltem ezt az 50gb amit nem játszik le újra leszedtem felmásoltam, de semmi.(egy 2 órás 720p MKV file-t azonnal megnyit / StarWars/, még egy 25perces 1080p TóthJánost meg nem, ami szint úgy MKV)
-
moya#no1
aktív tag
Üdv. Egy Apple TV 4k ról lenne szó. A minap szerettem volna filmet nézni ( ahogyan régebben is és működött) Apple TV-vel Time Capsule-ról megnyitva, de nem működött. Újrainditottam az Apple TV-t a Time Capsule-t de semmi. Nem hajnlandó megnyitni. Letöröltem a filmet, újra leszedtem, semmi. Megnyitottam egy másik filmet az működik. ( eddig ennek a sorozatnak a részei is mentek de ma nem). Konkrétan csak erre a filmre nem reagál az Apple TV. MKV kiterjesztés de más MKV-t megnyit csak konkrétan ezt nem. Lehet némi gyűlölölete a sorozat iránt ?
Viccet félre téve tényleg csak ezt az egy sorozatból lévő MKV filmeket nem hajlandó lejátszani. Pár napja még vitte.
köszi a válaszokat -
moya#no1
aktív tag
Üdv. Vásárlás elött állok, és adodott egy jó vétel. 4. generaciós apple TV. A kérdésem az lene azt állítja az eladó, hogy előfizetése mellé kapta vette de nicns rá szüksége és eladná. Ha esetleg valami gebasz van az előfizetésével van e valami vonzata az Apple TV vel kapcsolatban, vagy sem ?
köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Autós topik
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- MIUI / HyperOS topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest