Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Philips LCD és LED TV-k
- Hővezető paszták
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
Használja valaki a Onecast programot Xbox remote play-hez? Megéri az árát, van más program esetleg?
-
válasz
koncsik #6768 üzenetére
Elméletben igen, szerintem a mai routerek már jobban bírják hardverrel. Régen próbálkoztam ilyennel, sőt az USB-be TV-tunert dugtam és a TV stream-et is a routerről néztem. Nekem régebben a router topikban segített sokat Vargalex fórumtárs. Lehet a routeres topikokban jobban tudják a választ.
-
A lényegen nem változtat. Csak hallottam és olvastam róla, de nem láttam és tapasztaltam, pedig fogyasztok rendesen tartalmat. Többször olvastam cserébe olyat, hogy szeretett volna valaki olyan tartalmat aminél látható, hogy mi is ez a probléma, de választ nem kapott, vagy hasonlót, mint én az előbb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Linux kezdőknek
- World of Tanks - MMO
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Gaming notebook topik
- Bejelentették a Forza Horizon 6-ot, irány Japán!
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Playstation 5 lemezes - Gran Turismo 7, Tony Hawk's Pro Skater 1-2 eladó!
- ROG Ally (2023) RC71L + JSAUX HB1201S
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB fekete és kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- 3D nyomtatás kiváló minőségben / számlával / akár 9 színnel / széles anyagválaszték,
- HP,15.6",250 G6,8.gen.core i5 (8X4,0Ghz)8-32GB RAM,256GB-1TB SSD,nagyon jó akku,Win.11,szép
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Dell Precision 5820 XL PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB HDD RX 580 GTS 8GB Win 11
- LG SN4 soundbar hangprojektor 6 hó garancia, számlával!
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G10 i7-1355U 16GB 1000GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest