- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Acer notebook topic
- OLED monitor topik
- Milyen házat vegyek?
- XMLTV EPG letöltő progi
- TCL LCD és LED TV-k
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
válasz
balage25 #6436 üzenetére
1 éve téma, néha előjön, az írások között vannak a válaszok, ennél többet nem tudunk, a fejlesztők sem, vagy nem árulják el, nem akarják, stb. Sajnos ez nem "a hallottam kategória", Infuse fórumán is vannak ezzel kapcsolatban írások, fejlesztők is írták, hogy pl. a DV-s anyag, ami 2022-esen fekete képet ad, az a 2021-esen jó, itt a topikban is írtunk ilyeneket. De, akinél nem jön elő, az ne is keresse, akinél meg előjön és zavarja, az cserélhet 2021-esre, ahogy én is, semmi veszteség nem ért, cserébe továbbra is hibátlanul nézem a filmeket, sorozatokat.
…hogy engem ez zavarhatja-e a jövőben. - mármint, hogy téged zavarhat-e a hiánya? Nem hiszem, főleg, ha pl. megoldják, hogy a cmv4.0-et cmv2.9-re alakítsa, amennyiben ez megoldható.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest