- Egyslotos Galax VGA az NVIDIA Blackwell platformon
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- Bluetooth hangszórók
- Asztrofotózás
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
-
eboostr
aktív tag
válasz
tomyka74 #7340 üzenetére
Oké, jó tanács, az apple tv-t közvetlen kösd a hm erősítőre hdmi-vel mert majd úgy kapsz jó és tömörítetlen multi ch pcm-et és a Ca kijelzőén Multi Ch In vagy ilyesminek kell megjelenni akkor jó vagy, apple hangbeállításoknál pedig “automatikus” legyen beállítva.
Videó beállításoknál a kép és tartalom egyeztetést is be kell kapcsolni és kb. ennyi. -
zazenke
őstag
válasz
tomyka74 #7340 üzenetére
nekem most úgy tűnik hogy youtube-ra is jobb most egy jó android rendszer .ott megy rendesen a magyar nyelvű hangalapú keresés. Az apple tv gyakorlatilag csak filmezni jó és ott is csak az infuse alkalmazással. erre viszont szerintem egyéni preferenciák szerint a legjobb . nekem a coreelecnél is jobb
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Nintendo Switch OLED 64GB fehér játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 3050 8GB Zalman T4 Plus AeroCool 550W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- S. Mario PC! Hogy fusson a Super Mario! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest